kızlar cogunuz burun konusunda cok arastırma yaptıgınız ıcın şunu sormak ıstıyorum bılgınız vardır muhakkak: amelıyattan sonra burundaki her seyın cıkarılması en en az ne kadar surebılır? yanı muhtemelen buruna baglı amelıyatın zorluguna gidişatına da baglıdır ama duydugunuz gördüğünüz en mınımum sure nedır bunu merak edıyorum. hani mutlaka 3 gun kalmalı 5 gun kalmalı benım az kaldı şu kadardı dıye yorum beklıyorum sızden.
doktorunuzu da yazarsanız cok daha ıyı olur benım ıcın.
kızlar cogunuz burun konusunda cok arastırma yaptıgınız ıcın şunu sormak ıstıyorum bılgınız vardır muhakkak: amelıyattan sonra burundaki her seyın cıkarılması en en az ne kadar surebılır? yanı muhtemelen buruna baglı amelıyatın zorluguna gidişatına da baglıdır ama duydugunuz gördüğünüz en mınımum sure nedır bunu merak edıyorum. hani mutlaka 3 gun kalmalı 5 gun kalmalı benım az kaldı şu kadardı dıye yorum beklıyorum sızden.
Canım genelde ilk tamponlar cıkıyor ucuncu gun bır hafta sonra alcı alcıdan sonrada bır hafta sonrasında bandajlar yanı amelyattan ıkı hafta sonra yuzunde hıcbırsey kalmıyorr svılcelerrr soyulmalar dısında
sivilce miiii? o niye?
sivilce miiii? o niye?
bilmiyorumkii cilt aşırı yağlanıyor ve deri atıyorr o aradada sivilceler cıkıyor
hııımm anladım. neden yağlanıyor acaba? herkes ameliyat sonra, burnundaki siyah noktalardan şikayetçi. ameliyat öncesi bakım işe yarıyormuş. dışarıda hiç cilt bakımı yaptırmadım. :/
Burun ameliyatından önce cilt bakımının yapılması gerekir zaten.Bunu bazı doktorlar hastalarına söyleyip yaptırıyor yada merkezlerinde yapılıyor..Ameliyattan sonra ameliyatta kullanılan ilaçlar,alçı,burunun havasız kalması,bantlı olması,temzilenememesi gibi nedenlerden dolayı özellikle burun bölgesi normal olarak çok yağlanıyor zaten.Yaklaşık bir ay sonra tekrar bir cilt bakımı yapılıyor ve yüzdeki biriken o kir ve yağdan arındırılıyor.Fakat bu cilt bakımından sonrada ciltte soyulma oluyor.Sonra herşey normale dönüyor tabihııımm anladım. neden yağlanıyor acaba? herkes ameliyat sonra, burnundaki siyah noktalardan şikayetçi. ameliyat öncesi bakım işe yarıyormuş. dışarıda hiç cilt bakımı yaptırmadım. :/
bende bılseydım yaptırırdım evet burun ıkı hafta boyunca kapalı kalıyor hıc hava almıyor uzerıne yaglanıyor fakat yıkanamıyor oyuzdende sıyah noktalar olusyr bende cok olusmadı allahtan ama sıvılce cıktı bendede
Burun ameliyatından önce cilt bakımının yapılması gerekir zaten.Bunu bazı doktorlar hastalarına söyleyip yaptırıyor yada merkezlerinde yapılıyor..Ameliyattan sonra ameliyatta kullanılan ilaçlar,alçı,burunun havasız kalması,bantlı olması,temzilenememesi gibi nedenlerden dolayı özellikle burun bölgesi normal olarak çok yağlanıyor zaten.Yaklaşık bir ay sonra tekrar bir cilt bakımı yapılıyor ve yüzdeki biriken o kir ve yağdan arındırılıyor.Fakat bu cilt bakımından sonrada ciltte soyulma oluyor.Sonra herşey normale dönüyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?