Tanıdık Olmadan Benle sokakta tanışan çocuk - şans veriyimmi ???

Yok canım yok
O kadar abartıya gerek yok bu herkesin başına gelebiecek şeylerden
Hem nasıl düşünürsen öyle alışırsın
Ay kıyamam sen şimdi sabahı da yapamazsın

yok canım sabahı yaparım, artık ne de olsa alıştım ilgi gösterip gösterip mesaj atmayan erkeklere...

bız esımle böyle tanışmıştık ama unıde deıl sokakta gelıp numaramı ıstemıs vermemıstım sonra kader kısmetmı ne artık bılmıorum bısekılde bıaraya geldıkçcok gusel bı ask yasadım cunku ılkımdı.sımdı boşanmadayız.tabı hepsı oyle olacak dıe bı kural yok.yanı kısmetın kapalı bılmem ne dıe dusuncelere kapılma.ask bıter gerıye kullerı kalır....evlılık bambaşka bıse..sımdı sorsan bana ne bı erkek ıstıorum hayatımda nede bı evlılık..flört heyecanlı gızemlı bıse..evlılıgı yasadıgım ıcın o süreçlerden gectım bı sure sonra hayatın monoyonluguna gıreceksın emın ol

hayatım sen kadınsın en iyi sen bilirsin ne hissetiğini hemen git demiyorum ama zaman ver konuşun önce bi arkadaşmışsınız gibi buluşun olmadı arkadaş ortmına girsin senin yada sen onun arkadaş ortamına gir arkadaşlarından gören olursa her görene nasıl diye sorma kadınlar birbirini çekemez tatlım güvendiğin bi dostuna sor hatta samimi ve seni eleştiren ama seven bi arkadaşın olsun sorduğun kişi . ayrıca onun arkadaş ortamı nasıl biri olduğunu eleverir çok yakışıklı olması bişey değiştirmez içinde bişeyler kıpırdamadıktan sonra çünkü kendimden biliyorum görünce için gider ne yakışıklı dersin ama inan iş tam ciddiyebineceği sırada iş ilişkiye döneceği zaman tamam yakışıklı iyi huylu ama ben bişey hissetmiyoruma döner o yüzden dikkatli ol kötümü yaptım diyosanda hayır inş. sonu hayırlı olur tanıdık vasıtasıyla tanışıpta karşıdaki adam olmadıktan sonra . ama karşıdaki kişiyi tanımadanda herşeyini açıklama hem güzlü olmak iyidir azıcıkda nazlı ol ama bunu nazlı olmak için değil gerçekten öyle olması gerektiği için yap ve asla bilmediğin yerlerde buluşma ona sen buluşma yeri ayarla ve asla ama asla erkeklere güvenme güveniyomuş gibi görün sadece

sunuda belırteyım bı ılıskının son noktası evlılıktır zaten...ıster askla evlen ıster gorucu usulü çokta farketmıor bence.cunku buyuk askla evlenenlerinden askı bıtıo tanıdık ıle olanında...cunku herseyın bı omru var:)

biz de eşimle kendimiz tanışmıştık.arada tanıdık olmadan. iyi ki de tanışmışım diyorum. ama bu şans ve kısmet meselesi.

yine de temkinli olmak lazım tabi. inşallah düzgün biridir.

ben anormal bir durum görmedim, gayet medeni cesaretli şekilde gelmiş arkadaş
zaten yoldan geçen ipsiz sapsız biri de değilmiş, okumuş etmiş biri (her okumuş iyidir demiyorum genelleme olmasın )
kısmet diyorum.. o an durup tanışmışsınız belki başka zaman olsa durmazdınız bile
güzel şeyler başlar inşallah
üstünüze gelmemek amaçlı hemen aramak istememiştir.

ayy ben de bi tanıdık aracılığyla biriyle tanışmıştım. çok beğendim , hoşlandım. onun da bende hoşlandığını sanmıştım. buluştuktan sonra bi msj,bi tel bekledim. bekle Allah bekle. aramadı hiç, msj da göndermedi . ben de ağzım açık kaldım ortada iyi mi. günler sonra faceden istek göndermiş akıllım . aptal değilim ya o kadar :)

bir anım geldi aklıma, hatırladıkça gülerim hala...

çarşıda yürüyorum, yanıma birisi geldi "merhaba beraber yürüyebilir miyiz?" diye sordu, hayır dedim, "o zaman koşalım?" dedi üstüne

hiç beklemediğim bir cevaptı.

Cnm soyle diyim sana 1o sene oncw esimle sokak ortasinda karsilastik kafami kaldirdihimda arabadan inmis bana bakan iki cift goz vardi ki kendi 4.ye gecmis yanima geldi hayatinda ikj defa boyle bisey yaptigini benden cok etkilwndigini simdi tanismassk bidaha goremicegininsoyleei ben epey bi tersledim beni evimi ogrenmek icin evime kadar takip etmekle tehtid etti o zaman sen ver telini dedim adinida mechul diye kaydettim evlilik cizelgemde hala cep telefonumda mechul yazar
Ve o mechul adam benim iki cocugumun babasi ilk sevgilim esim herseyimm.......

çok beğendim Allah nazarlardan korusun bi yastıkta kocatsın inşallah

Herkes birilerinin tanıştırmasıyla sevgili/ eş olsaydı şu dünyada tesadüfen tanışan birliktelikler olamazdı
Aslında bu şekilde daha çekici olur diğeri ya mantıktır ya da beğendim hadi tanıştırdır.

Not: Kendini küçümsemeyi bırakmadığın sürece padişahta olsa mutlu olamazsın. Lanetli falan değilsin kendini sev..

Belki kısmetindir nereden bilebilirsin ki :)

Tanıdık olmadan aşklar daha güzel oluyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…