Tanıdık Olmadan Benle sokakta tanışan çocuk - şans veriyimmi ???

ben tanışıp kahve içmene değil de öpme olayına takıldım o çok gereksiz olmuş o öpmeye kalktıysa bile geri çekilseydin daha ilk günden.

kızma ama ben erkek olsam başka şeyler düşünürdüm bu durumda. umarım düşünmemiştir.

hayırlısı belki kısmetinde vardır da olaylar bu şekilde gelişti bilinmez.

hadı ya ee ama sart oldu hıkayenı anlatmak

wuu huu bende istiyorum bu hikayeyi

tamam anlatıyorum

eskiden bir müzik sitesi vardı, enn enn enn sevdiğim arkadaşımla yollarımız farklı üni.lere gidince ayrıldı. e o zaman bu kadar çok ücretsiz msj, konuşma da yok operatörlerde. ne yapalım diye düşünürken o müzik sitesini bulduk. hem müzik dinliycez, hem msjlaşabilicez ücretsiz ücretsiz.

bir sürü msj geliyor bu arada, ama hiç birine cevap vermiyorum, okuyup siliyorum. neyse, bir gün baktım yine birinden msj. sen 40 tane msjı sil cevap verme, tut o msjı atanı bozucam diye cevap ver. güzelce bir rezil ettim msjımla :82: 1-2 msjlaştık sonra ben cevap bile vermeye tenezzül etmedim. sonra arkadaşımla dedik ki böyle olmayacak, başka bir site bulalım. bulduk. bu sefer ben hiç yapmadığım bir şeyi yaptım ve birine msj attım profili, yazdıkları çok hoşuma gitmişti.

sonra dedim ki ben arkadaşıma "biz salak mıyız? msn hesabı niye almıyoruz?" aldık. o hoşuma giden çocuk da o sırada msn adresimi istedi, verdim, nasıl olsa yeni almışım, musallat olursa başka alırım, kaybım olmaz diye düşündüm.

ilk kez konuşucaz, ben kameram yok ayağına yatıyorum, maksat önce bir ben göreyim, tipi hırlı mı hırsız mı bakayım. baktım hırlıymış

2-3 gün konuştuk, laf lafı açtı. bu arada anlatıyor bana, işte şöyle bir site vardı, oradan 40 yılda bir, bir bayana msj attım çok tersledi beni, ama ince ince tersledi, hayran kaldım zekasına" dedi. ben tabi diyorum ki kendi kendime, yok ya benden bahsetmiyordur, bu kişi o kişi değildir, o tersleyen de ben değilimdir diye düşünüyorum. dünya o kadar küçük değil sonuçta. emin olmam lazım, nasıl yapayım nasıl yapayım...

eski siteye girdim, msj attım bana msj yollayan kişiye. bir yandan da msnden konuşuyoruz karşımdaki zatla. karşımdaki zat 2-3 dk kayboldu, cevap yazması lazım yazmıyor

neyse 4-5 dk geçti, sonunda msnden cevap yazıldı bana, "hayırdır" diye sordum. gelen cevap "sana bahsettiğim bayan var ya, msj atmış şimdi bana" :18: :18: ben afalladım, şaşırdım, popomun üstüne oturup kaldım. çünkü o müzik sitesinden msj atan kişiye sinir olmuşken, msnden konuştuğum kişiyi harika bulmaya başlamıştım. bozuntuya vermedim, ne yapmayı düşündüğünü sordum. o da bana akıl sordu, ne yapsam diye

ohoo dedim eğlence çıktı bana. akıl veriyorum, şunu yaz bunu yaz diye, safım benim dediklerimin aynısını yazıp yolluyor, arada da cevap veriyor msnden "daha fena bozdu beni"

en sonunda, en sonunda dediğim 4-5 gün sonra "ben pes ediyorum, artık bir şey yazmıycam ona, sen de sağ ol yardımların için" dedi. e ben tutuştum artık bozmayayım, kendini ağırdan satmanın ağırlığını fazla kaçırdın dedim kendime.

derken derken işte, konuş, kaynaş, şehrime gelir, şehrine giderim ( o da ayrı bir cesaret). sonra işte 3 ay içinde nişanlandık, 1 yıl sonra da evlendik

eşim hala bilmez o kişinin ben olduğumu zaten test süreciydi sonrasında olanlar, "asıl ben" ile işler ilerlemeye başladığı gün, yani sevgili olduk dediğimiz gün "sanal kankasına" biz bu gün sevgili olduk, "yardımların için teşekkürler ama artık msne girmiycem, kıskanç bir sevgilim oldu benim bugün" yazdı, testi geçti

son kısmı doğru mu anladım acaba.yani adamcağız msn arkadaşını satıp diğer siteden atıştığı kendisinden zılgıt yediği kızla mı başladı aşka:)

son kısmı doğru mu anladım acaba.yani adamcağız msn arkadaşını satıp diğer siteden atıştığı kendisinden zılgıt yediği kızla mı başladı aşka:)

hayır, o 2 kişi de bizzat bendim

Son düzenleme:

Çok ilginç ve güzel bir tanışma hikayesi :) Gerçekten kader bu olsa gerek.

onu anladım tatlım da adam hani bilmiyor ya aynı olduğunu msnde ki seni mi yoksa diğer sitede ki seni mi seçti
ne çektimmm beee cümleyi kuracam diye filtrekahveeeee :)

haklısın ama saat itibariyle beyin fonksiyonları yarı ölü, ondan

şimdi, o yeni girdiğimiz siteden bu sefer ben msj atmıştım, ondan her hangi bir msj gelmemişti ya, bu yüzden de sevgili oluruz yolunda konuşmalar yapmıyordu bana, öylesine tanışıp sohbet eden insanlardık onun gözünde. zaten 4-5 gün boyunca da sanal kankasından akıl aldığı için esas kızı tavlamak adına, tamamen kapalıydı sevgili olma yolu.

sevgili olunca da, msne girmiycem bir daha dedi, haber vermiş oldu kankasına. o kadar kısa sürede ne kadar kanka olunursa artık

devam etseydi zaten şu an evli olamazdık

ya asıl bizim ilk yüz yüze gelme maceralarımız var da onları anlatamam

doğru anlamışım ben:)
güzel hikaye çok mutlu olun inşallah.şimdi sana bir sorum bir de ricam olcek...
soru:eşine gerçeği sonradan niye anlatmadın,yani hiç mi içine dert olmadı şahsen ben tutamazdım içimde salardım
ricam yüz yüze gelmeyi de anlat lütfen.ama yarında yazabilirsin zaten ben yatıyorum iyi geceler

ne hıkaye yahu nıye hala sölemıyrsunki adama

ya aslında başka olaylar da oldu arada ama, milyonda bir olabilecek şeyler olduğundan, okuyan kişi şıp diye bilir benim olduğumu. yani bizim ki "kader, kader, kader" diye bağırdı, kader ağlarını feci ördü bize, ama evlendirmek için

eşime söylemedim çünkü paranoyak olurdu garibim, bir de niye bana eziyet çektirdin dese ne diycem

ilk karşılaşma için fazla ayrıntı vermeyeyim, şu kadarını anlatayım; gıcık olduk birbirimize!

O: hey yarabbim kıyafete bak, tırnakların uzunluğuna bak, telefon da susmuyor, arayanlar, msj atanlar...

ben: hey yarabbim, bildiğin odun çıktı bu, çok da sıkıcı, öff sıkıldım ben. :84:

tanıdıklı işlerden uzak durmak lazım zaten, isabet olmuş.

şans, kader artık neye inanırsanız, denk gelmiş. umarım güzel ilerler her şey

Arkadaşımla aynı şeyleri düşünüyorum.(aslında bu tip durumlar benlik şeylerde değil ama içimden nedense yaptığının doğru olmasada masumane olduğunu düşündürdü bana)Bazı şeyleri zamana bırak.Temkinli ol belki kaderine bu insan çıkarılmıştır bellimi olur.Ama her daim yoluna çıkan birileride bu çocuk kadar kibar(şu anki durumda anlattıklarından yola çıkarak diyorum)saygılı olmayabilir.Telefonunu alıp sürekli rahatsız eden biride olabilirdi.

Dostluğunuzu zamana bırakıp bazı şeyleri görebilirsin.Belkide çok iyi biridir.Ama ne olursa olsun hiç tanımadığın birine sonsuz güven duyma gibi bir cahillik yapıp onunla sakın kimseye haber vermeden insanların az olduğu yerlere gitme.En azından tekrar buluşma görüşme durumun olursa güvendiğin birilerine okul iş aile mutlaka nereye gittiğin bilgisini ver.
İnşallah güzel gelişmeler olur bizi de haberdar etmeyi unutma.En azından tekrar görüştüğünüzde ki sana karşı hal ve tavırlarını yazmayı :)

Benim bir arkadaşıma çukurova üniversitesinde otobüste bi çocuk yer veriyor, sonra muhabbet kuruyorlar numaralar alınıyor veriliyor, çıkmaya başlıyorlar, geçenlerde nişanları oldu. Ben de şuanki erkek arkadaşımla hiçbir ortak tanıdık olmadan tanıştım, facebookta bir sayfada yorumlaştık, aynı şehirde olunca da bir kahve içelim dedik ve sevgili olduk. Sen gene de temkinli ol ama aşkın nerden nasıl geleceği hiç belli olmaz.

Gayet normal bir tanisma bence hic bir sorun yok
Benim tanisma hikayemde
Bigun arkadasla guzel bir yere gitmistik
Hep genclerin oldugu bie mekandi tam karsimda bi adam oturuyodu ( esim )
Bende cok beyenmistim ilk anda
Ama turk oldugunu tahmin etmedim hic
Arkadasimla atip tutuyoruz + turkce olarak ) cok yakisikli falan filan sonra arkadasim dedi birak su salagi diye
İste o zaman cocuk kalkti geldi yanimiza ve anladik ki TURK... !!! Ve tanistik ...

bence yanlış yapmışsın. tamam ılla tanıdık bırılerıyle olur demıyorum ama boyle damdan düşer gıbıde olmaz. bı kere sen karşındakının yerınde olsan ne düşünürdün. tanımadığı bırıyle şak dıye bıyere oturan ve telefonunu veren kız hakkında. ben herkese boyle yapıyo dıye duşunurdum. ayrıca boyle erkeklerden uzak durmak gerekır. adamdakı cesaret çok fazla

bende aksine aracılı işlere girmemeye çalışıyorum artık.
arada bir sorun olunca tanıştıran kişi kırılabiliyor
senle alakası yok diye açıklama yapma gereği hissediyorsun .
en iyisi kendi kendine halletmek,
hatta o kişiden ciddi anlamda emin olmadan hiç bir kız arkadaşınla , ailenle tanıştırmamak
çünkü çevremizde iyi gözüken mutluluğu çekemeyen kızlar var.
''ayy sen çok güzelsin o senin yanına hiç yakışmıyor!!! '' en kısa örneği...
konuna da gelirsek eğer kısmetinse seni arar tekrar belki çekiniyor olabilir ve su anda çok ısrarcı olmamak için aramıyordur.
öpüşme konusuna gelince keşke biraz geri dursaydın dicem ama bir anlık refleks, kan kaynaması da olabilecegini düşünüyorum bazen küçük şeylerin hesabını yapamıyoruz fakat karsı taraf yanlış nitelendirebiliyor

şansın açık olsun

canım valla benim fikrim kısmetinse ayağına gelmişş ne tanıdıklarr oluyokii bin pişman oluyosunn belki kaderindeki kişidir belki değil ama tanımadan bilemezsin zaten ilk başta şans vermişsn bence biraz görüşş sonuçta sen tanıcaksın biz anca bu kadar yanında olabilirzz

Valla biz arkadaşlarla sahilde oturuyorduk 3 kişi. Bir grup genç yanımıza gelip, oturabilir miyiz ? dediler... İlk önce sert çıktık, sonra bir ablamız oturun bakalım gençler dedi.
Neyse öyle böyle 3 erkeğin olduğu gruptan bir erkek ve bizim gruptan bir kız şimdi 7-8 yıldır çıkıyorlar... Evlenirler de büyük ihtimal.
İlkten numaranı verdin, hakkında ne düşünecek diye bir şey yok aslında. Hakkında ne düşünmesi gerekiyorsa, seni tanıdıkça onu düşünecek :) Birazcık zaman.

yalandan da olsa öpme işi fazla olmuş ben olsam öpmez sadece tokalaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…