Tanıdıklık Hissi

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Bu sefer konu benim kızlar. Ayy ocağınıza düştüm resmen şu kardeşinize bir fikir verin.
Normalde düğün, seyran, bayram vs kalabalıklara katılmayan biriyim. Hani şu şuyumuzdur dediklerinde tanımam bile. Baba tarafından akrabaların hiç birini tanımıyorum diyebilirim hatta.
Ancak düğüne gideceğim tuttu. 4-5 senede bir en son kimin düğününe gittim onu bile hatırlamayacak derecede sevmem düğünleri :)
Birini gördüm düğünde. Hani o ilk görme anındaki tanıdıklık hissi çok garip geldi bana. Sanki tanıyorum gibi. Akrabamız ilk defa gördüm adım kadar eminim ama sanki daha önce çok kez görmüş gibi aşina geldi bana. Biraz da beğendim çocuğu :KK70: adını sanını bilme beğen çok komik ama ben soyadından çocuğun adını vs. de öğrendim :KK70: kardeşim falan tanıyor ama kesinlikle soramam ona bu kim falan diye. Kardeşim dışında facebook da ortak arkadaşlarımız da var yazar kişiler vesaire.
Ancak gel gelelim ekleyemem dahi çocuğu. Ailem sosyal medya kullandığımı bilmiyor( kardeşim biliyor sadece ama ondan da yardım isteyemem) aile için kullandığım sosyal medya hesabımı kapattım zamanında şuan kullandığım da edebiyatla ilgilenen kişiler vs ekli.
Stakladığım kadarıyla gördüğüm kısmıyla ilişkisi de yok.
Off ne etsem bilmiyorum kızlar. bir akıl verin bana.

Güncelleme : kardeşimle konuştum evli mi diye sordum hayır da buna mı göz koydun dedi güldü :D yakışıklı değil ama sevimli çocuk işte. sonra eklerdim ama laf olur söz olur babama derse dedim yok ya demez ekle ne olacak dedi ekledim beklemedeyim kabul etmesini :D

Son düzenleme:
Sık sık dugune git :) karsilasma ihtimalinizi artir :KK70:
hahah şimdi düşünüyorum birileri evlense de gitsem :D birde bizde şu var çok yakın ise düğünden önce eve tebrik etmeye gidilir hayırlı olsuna. akrabalarının düğünü var bir kaç gün sonra acaba gidecekler mi bizimkiler eve hayırlı olsuna diye :D

hahah şimdi düşünüyorum birileri evlense de gitsem :KK70: birde bizde şu var çok yakın ise düğünden önce eve tebrik etmeye gidilir hayırlı olsuna. akrabalarının düğünü var bir kaç gün sonra acaba gidecekler mi bizimkiler eve hayırlı olsuna diye :KK70:
Hemn sende git :deli:

Stalklamissin zaten belki o seni ekler. . Malum stalklayan kişileri görebiliyoruz

:) bakalım duruma göre dikkat çekmeden. İnan akraba olmasa düşünmem eklerim ancak laf olur mu söz olur mu akrabayız sonuçta diye düşünmeden edemiyorum

bilmiyordum bak onu. sadece face arama kısmından arattım birde resimlerine baktım

Düpedüz stalk işte :)

Benim bir kuzenim dügünde bir begendigi cocugu yine görmek icin ondan sonraki her dügüne gidiyordu :deli:

Cok tuhafki cocugu yine gördü ama cocuk herhalde ilgilenmedi öylede bitti bir süre sonra unuttu oysa akraba felanda degildi cocuk ama baska yerde yine gördük :)

bizimkisi akraba :D

Insan kardesine de acilamiyorsa. Kardesin erkek mi kiz mi?

kardeşim çok yakın zamanda arkadaşını kaybetti. şuan bu mesele ile ilgli birşey soramam ona.

Bseycik olmaz :)

:))

Onu yapamam bunu yapamam dumanla haber gönder :deli:

onu yapacağım nerdeyse :D

Öncelikle yaşınız kaç acaba :)

ben 24 o 27 :)

Aileniz sosyal medyayı kullandığınızı bilse ne olur? Bu ayıp yada kötü bişey mi? Ben bu kafaları anlamıyorum yaaa.

Back
X