- Konu Sahibi kahverengili
-
Ben şeyi anlamadım. Halanın kızı, bekar olduğu zamanlardan mı hoşlanıyormuş bu çocuktan? Yani 11 yaşındayken? Kimse bunlara kuzenlerin kardeş olduğunu öğretmemiş mi? Çok tuhaf geldi bana, büyük konuşmamak lazım tabi.
Hadi hoşlanmak filan bir yerde dursun da, aile içinde böyle bir işe kalkışmak da iyi cesaret.
Anlamadım?
18 yaşında bir hala kızınız var.Teyze kızını azarlıyorsunuz.
Ben anlayamadım heralde konu muhattabı halakızımı? Teyze kızımı?
Olayi annenize anlatmakla iyi etmissiniz.Tek basina bir genc kiz olarak fazla bisey gelmez elinizden.Anneniz bence geregini yapsin.ama yapsin yani.cünkü bu utanmazliktir ya.gercekten hersey cigirindan cikti.genclik ne yapiyor böyle,nereye gidiyor Allahaskina
Aile büyüklerine mutlaka durumu bildirin. Ortalık çok arışacak belki halalar teyzeler birbirlerine girecekler ama faciya gidiyor gibi durum. Yengenizin de bilgisi olmalı. Araya giren kara kedi değil, o 18 yaşındaki haddini bilmez. Kendini birşey zanneden. Uzak tutulsun o aileden.
Ama dediğim gibi herkes kendi çocuğunu savunacak, herkes birbirini suçlayacak ve maalesef çok karışacak ortalık. İnşallah çok büyümeden atlatılır olay da yapılan yanlış ilgili kişilere anlatılır
Çok abartılı bir tepkimi olur bilmiyorum ama bu tarz hikayeleri okuyunca hakikaten kanım donuyor ve ister istemez soruyorum biz ne hale geldik, nereye gidiyoruz, ne yapıyoruz diye... İnsanlar da ar kalmamış gerçekten...
Konuya dönecek olursam; ne olursa olsun sana güvenerek bir şeyler paylaşan bir insanın yaptıklarını annene bile dahi olsa söylemen çok yanlış.. Üstüne düşen görevi yapmış kıza gerekli şeyleri söylemişsin, baktın hala görüşmeye devam ediyor madem diğer şahıs da halanın oğlu onu da keskin cümlelerle uyarırdın olur biterdi.. Bundan fazlasının senin üstüne vazife olduğunu düşünmüyorum ben..
Peki.... Madem nasıl davranacağını biliyorsun o zaman biz zahmet edip hiç yorum getirmeyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?