ikisi farklı şeyler ama. birinde hafta sonu geç gelme var diğerinde il dışına, çevre illere seyahat etme var.Bence de yanlış anlama bana da biri yoğun çalışıyorum haftasonu bile gec gelirim sorun olur mu senin icin dedi ve ilk görüşme olduğu icin sinir olmuştum. Yani seni tanimadan etmeden bunlari neden konuşayım ama cevap verdim evet sorun olur dedim herhalde bazıları iki level sonrasını düşünüyor
şimdi hafta sonu geç gelme konusunda sizin aklınıza ne geldi? siz cinsiyetçilik mi yaptınız? bu çocuk şimdi kızlarla erkeklerle karışık bir şekilde takılır diye mi düşündünüz? yaftalama mı yaptınız?
bu insan üstte saydıklarımı yaptı işte. seyahatler ona uymayabilir, ona saygım sonsuz. ama benim karşımda cinsiyetçilik yapacak, ailen nasıl izin veriyor diyecek (ailemden izin almayalı yıllar oldu çünkü BÜYÜDÜM :) ) , o tür seyahatlere kadın erkek birlikte gidiyorlar, aynı otelde kalıyorlar, kadın başına ne işin var, sen halledemezsin, macera arıyorsun gibi laflar edecek...
sizdeki sorun yoğunluk, anladığım kadarıyla yoğun olup geç gelirse size zaman ayıramayacağını düşündünüz. buradaki insanın derdi benim yoğun çalışmam, ona az zaman ayıracak olmam değil. kadın olmam.