Tanıma Dönemi Sorunları

Yarım saat yazmayınca açıklama yapmak zaten sürdürülebilir bir şey değil başta çok abartmış beklentiyi yukarı çıkartmış şimdi de hevesi kaçmış

Hevesi yok gibi geliyor bana da. Birkaç kere iletişimi sonlandıralım diye konu açmaya çalıştım fakat konuyu direkt kapattırıyor ben devam etmek istiyorum diyor. Anlayamıyorum durumu yani

Merak ettim bu bir sene nasıl flört olarak geçti, fiziki hiçbir temas olmuyor muydu, yani hangi noktada flörtten sevgiliğe geçilmiş oluyor (internette çıkma teklifi geri gelsin diye talepler var haklılar )

Hevesi yok gibi geliyor bana da. Birkaç kere iletişimi sonlandıralım diye konu açmaya çalıştım fakat konuyu direkt kapattırıyor ben devam etmek istiyorum diyor. Anlayamıyorum durumu yani

Bu acele etmeyelim tavırlarında erkekleri sallayın. Neye acele etmiyor sanki sevgili olunca sozleşmemi imzalıyor, yeni sorumluluk sahibi mi oluyor? HAYIR.
Sadece flört etmeyi seviyor ama sevgili olacak kadar sizden hoşlanmadı, başkalarıyla da konuşuyordur muhtemelen başkalarına açıktır yani, kapatmamak için de sevgili olmuyor sevgili sıfatıyla darlanmak istemiyor.

Karşınızdaki adam sizden çok etkilense asla kaçırmak istemez. Hiç öyle mi böyle mi diye sorgulamaya gerek olacak bir konu değil bu.

Merak ettim bu bir sene nasıl flört olarak geçti, fiziki hiçbir temas olmuyor muydu, yani hangi noktada flörtten sevgiliğe geçilmiş oluyor (internette çıkma teklifi geri gelsin diye talepler var haklılar )

Peki bu hisse nasıl dayandın ki? 1 yıl uzun bir süre. Ben 3 ayda yıldım cidden. Yani adını koyacağı şey nişanlılık evlilik değil sevgililik yani geri dönüşü diğer olasılıklara göre daha kolay olan bir şey. Bunda bile büyüsü bozulur şimdi bunu yapmamız mı lazımlara gidiyor hemen konu. İlgi ve sevgi isteğine gelince ise çok talepkar ve kendisi de veriyor. Bir şekilde flört dışında bizim bilmediğimiz bir tabir daha var bence ve onlar bunu istiyor belli.

Ben bu taktikleri yaparsam ben olamam bir yerde patlarım ben ben elendim siz devam edin/ etmeye çalışın

Bence taktik sonucu oluyorsa hiç olmasın daha iyi. Taktikler bir nevi ego savaşı gibi geliyor. Umursamaz olunca diğer taraf gurur yapıp üstğne düşüyor. Bence taktiğe hiç gerek yok belli bir süre bağlanmadan deper vermeden konuşulur karşılıklı sevgi. Oluşursa devam edilir oluşmazsa yol ver gitsin. Kimsenin egosunu şişirmeye gerek yok.

Bu benim kırmızı çizgilerimden biri ya. Yazacak da arayacak da, kimse kusura bakmasın. Her dakika yazışalım, sürekli konuşalım kafasında değilim ama 12 saat yazmamak ne demek mesela? Bi de üste çıkıp ergen olmakla suçlamış, bu yazmamasından da kötü; manipülatif biri, ki bu çok tehlikeli.

Bi adamla görüşüyorduk, baya hoş biriydi, ben beğenmiştim o hoşlanmıştı epey Işi inanılmaz yoğundu biliyorum, birazcık alttan aldım ama bi gün epey bi yazmadı, biliyorum, gerçekten yoğundu ama anında kestirip attım, hiç de umrumda olmadı. Ondan sonra yüz kere döndü etti ama hayır ya, huylu huyundan vazgeçmez, benim dememle yazmasını da hiç istemem zaten.

Neyine fırsat bulamıyormuş, insan 12 saatte "gezmedeyken" nasıl bi msj atmaya fırsat bulamaz mesela? Daha başındasınız, önemseyen değer veren, heyecanlı olan adam zaten kendi iletişim kurmadan duramaz. Sal ipini gerçekten.

Şöyle 1 yıl aynı şehirde değildik flört döneminde ilk 3-4 ay aynı şehirdeydik buluşuyorduk kahve-yemek birbirimizi tanıyorduk sonra atandı atandığı şehire gitti o süreçtete hep yanında oldum destek oldum yalnız hissetmesin yeni düzen kuruyor sorumlulukları altında ezilmesin diye o süreçte flörtün üstüne çıktık aynı şehirde olmayınca temas olmadı ama iletişimide kesmedi

Hayır bende bitirdim zaten. 1 yılda 3-4 ay aynı şehirdeydik sonra atandı ama süreçte iletişimimz kesilmedi yine destek olamaya devam ettim o dönemde tek başına yeni bir düzen kurduğu için psikolojik olarak desteğe daha çok ihtiyacı vardı o ara flörtün üstüne çıktık sevgili olamadık aynı şehirde olsak olurduk muhtemelen ama ben yeni bir hayat kurdum yoluma bakacağım konuşmayalımda demedi hatta daha çok bağlandı bana bende ona bağlandım sonra zamanla soğuduk valla bende anlamadım niye böyle olduk devamı gelmedi işte

Taktik varsa gerçek olan bir şey yoktur gibi geliyor bana da. Ben bir süre sonra tepki koydum adını koymazsak, bu şekilde sürekli ortadan kaybolursan seninle ilişki kuramayız bu sağlıklı olmaz dedim. Adam daha çok ortadan kaybolmaya başladı ama her döndüğünde yani iletişime geçtiğinde de benden aynı ilgiyi bulmak istiyor. Sanırım gerçek olmayan bir şeyin içerisindeyim..

Siz neden alttan alıyorsunuz ki çok bile dayanmışsınız. Bende tanıdık aracılığyla görüştüğüm kişiler oldu ilgizlerdi 2 günde yol verdim. Onların ağzından çıkacak olumlu bir sözü niye bakayım. Onlarda bunu bekliypr kız nasılsa kabul etmiş evlensem heöem evlenir düşüncesindeler. Ben yol verince de zorlarına gitti Gurur yaptılar yok bitirme çok acele davranıyorsun vs. Ama dinlemedim tabi uol verdim.

Özellikle flört döneminde insan devamlı konuşmak, tanışmak, iletişim içinde olmak ister.. 12 saat boyunca fırsat olmadı demek kesinlikle bahane, gezerken insanın nasıl fırsatı olmaz?
Bu kısım zaten bende artık son nokta oldu. Birkaç defa üst üste işim yoğun dedi onlarda ses etmemeye çalıştım sessizce bekledim. En son gezmeye çıkacağım deyip ortalıktan yok olmaya başladı. Bildiğiniz eve ne zaman girerse o zaman yazıyor bu 12 saat de olur 18 saat de olur onun eve girmesine bağlı artık.

Çok ışık göremedim bu hikayede. Adını koymamak nedir, neden istemez ki insan?
Adını koymak istemiyor ama ilişkinin verdiği tüm sevgi ve ilgiyi benden almak istiyor. Ben problem görüp konu açınca da yetişkin insanlarız büyü bozulmasın diğer herkes gibi sevgililik adı altında mi yaşayacağız diyor.

Evet olabilir bu söylediğiniz. Başlarda benimle aynı şeyleri hissediyormuş gibiydi sonradan kendisini geriye çekti o çekince de ben tepki koydum. İstiyor ki hem ortadan kaybolacak hem de döndüğünde aynı ilgi ve sevgi ile ona yaklaşacağım. İletişimi koparmaya çalıştığımda da engel olmaya çalışıyor.

Dediğiniz gibi geri çekildim izliyorum. Teşekkürler yorumunuz için.

Bende yaşadım buna benzer durum kensşnde söylemişsin ve çok da doğru bir noktaya değinmişsin senden ilgi ve sevgi bekliyor yani egosunu şişirmeni bekliyor. İlgisi yoksa enerjini harcama bence
Teşekkür ederim şu an görüşmüyorum izlemedeyim sadece. Aslında ben araya mesafe koyunca çok isteseydi bu sessizliğe izin vermezdi, değil mi?

Çok haklısınız. Konu ne zaman açılsa gerilip tartışma yaratıp ortadan kayboluyor. Konudan sapınca geri dönüyor. Darlanma kısmı için de evet bu açıdan bakınca söyledikleriniz bire bir uyuyor. İsim koymak istemiyor, ortadan kaybolunca soru sorulmasını istemiyor.

Şu an görüşmüyorum izlemedeyim sadece. İsteseydi dediğiniz gibi sınır çizmeme bile müsaade etmezdi sanırım... Teşekkür ederim

Aşırı tehlikeli, inanılmaz manipülatif biri ya, bi de çok kafası basıyor, çok aklı başında gibi kelime oyunları yapmış, triplere girmiş, herkes gibi de olmak istemiyormuş, bak sen

Son düzenleme:
Teşekkür ederim şu an görüşmüyorum izlemedeyim sadece. Aslında ben araya mesafe koyunca çok isteseydi bu sessizliğe izin vermezdi, değil mi?
Kusura bakma lütfen ama sana ilgisi olmayan biriyle bitirmemen kendşne saygısızlık sen değeri ilgiyi ve sevgiyi hak ediyorsun karşıdaki vermiyorsa seni tanıma gereği duymuyorum de bitir.

Kizlar ilk falsolu harekette kapi onune koymazsak bu erkeklerden adam olmicak. Bakin cok ciddiyim ILK FALSOLU HAREKET. Ilk olarak seni uzakligiyla mi supheye dusurdu tamam tek bir kelime etmeden block. Zaaaaten isteyen kosacaktir sms atar instadan yazar arar sorar. O yuzden aman hemen kaybetmiyim dur bi izliyim bakim dedigin anda ona seni ikinci kez kirma hakki veriyosun. Veriyoruzzzz...
Cok net, ilk red flagde kapi onunde kendini bulmayan erkek uzmeye devam edecektir. Tecrubeyle sabit masmaalesef.
Henuz bi flortum yok ama ilk firsatta blockluycam valla hele bi ters hareket goreyim sjsjsjs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…