tanımadan yorum yaptığınız,tanıdıktan sonra yanıldığınızı düşündüğünz birileri oldumu

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Gece gece aklıma geldi bu konuyerimseniben

Önyargılı davranıpta tanıdığınızda yada sohbet ettiğinizde yanıldığınızı anladığınız kişiler oldu mu?
Aaa hiç alakası yokmuşki aslında gerçekten iyi biriymiş,tühh bana dediğiniz birileri..Ailenizden olabilir,eşinizin ailesinden olabilir,çevrenizden olabilir..
Hadi merak ediyorum..
Benim oldu daaa

Ay o salakligi cok yaparim ben ya.Ilk basta elektrik alamam derim ne soguk sonra konustukca acilir karsimdaki bakarim cok iyi biri sonra yaptigim aptalca yorumdan dolayi utanirim.Gicik olurum bu huyuma ya

Kendimde bulduğum eksi bir yönümdür.

Hep yapmayacam derim ama bazen maalesef önyargılı oluyorum.

Ve hiç hazetmediğim insanlar ile bir sohbet içerisine girince aslında ne kadar sıcak, hoş sohbet olduklarını defa kez yaşamışımdır

Kocam:asigim:
Birkaç hafta bakıştık..
Arkadaşlar tanıştırdığı anda ilk aklıma gelen"Ya olamaz hiç tarzım değilmiş" dedim içimden. Neye göre öyle düşündüğümü de hiç bilmiyorum..:roflol:
Arkadaşlığımızın 1. haftasında aslında birbirimize uygun olduğumuzu,hoşlandığımız fark edip flört etmeye başladık birden bire.. Konu hiç flörte gelmeden biz flört ediyorduk zaten..:icecream:
Ayy amma acayip anlattım ya..sırnaşık şey
Gecenin bir yarısı gençliğimi hatırlatırsan böyle olur işte,afallarım ben de..:mymeka:

ben ilk basta cook sicak davranirim insanlara
ama bide bakarsin ki o insan ona layik degilse kizaririm bozaririm
ve bidaha asla o insana isinamam
yaa ben cok safim her gordugumu kendim gibi sanirim :roflol: :mymeka:

Simdi en yakin arkadasim olan kisiyle cok zittik cunku ilk gordugumde nasilda sinir biri demistim.Durdurk yere zitlasmistim kizla oda tabiki benle.Ama suan yeryuzundeki en iyi arkadasim o.Niye basta oyle dusundum bilemiyorum dedim ya salaklik iste.

Bocugum anca bu kadar acabildim gece gece yetermi :roflol:

ben çok girişken değilimdir. o yüzden insanları yargılamadan önce izlerim ki bu huyumu çok severim.
çok seviyom ben kendimi yahuuuu sırnaşık şey

Son düzenleme:
Benimde büyük eltim..Çoğu zamanlarda beni sinir ederdi,ama ne zamanki hastanede yattım.Zor gün dostu olduğunu gördüm...Ve üzüldüm kızdım kendime..:mymeka:
Lalişimin dediği gibi eşim..İlk tanıştığımızda ortak arkadaşımıza numarasını verirken sen kulaklarını kapa arar rahatsız edersin filan demişti..Sözde takılıyordu ama çok gıcık olmuştum ona..Nerden nereye geldik..:içelim:
Bir de bu site..Burda da tanımadığım kişilerin yorumlarına göre kişiliklerini çıkarmaya çalışmak hata oluyor zaman zaman.Avikapda yaptım onu çok pişman oldum...Onun haricinde şaşma olmadı.Bir kere daha da yapmam inşallah..

Balık baştan kokar derler ya onu uygularım..

Yanıldığımda hatırlamayacak kadar nadirdir..Kişi hemen kendini belli eder nazarımda..Ya sohbet edersin ya da bıçak gibi kesersin..

Bu konuda yanıldığımı düşünmüyorum..Kimden elimi eteğimi çekmişsem vardır kafamda bi düşünce..Yanılma payım çok az..Kişi kendini ilk cümlesinde belli eder..Ya konuşarak,ya da yazarak..

insan sarrafıyım diyemem, abartmış olurum ama ben genelde çok fazla yanılmam. birinden elektrik alamazsam , bu böyle gider. sonunda bir gün hah ben demiştim derim. çok nadir birine önyargılı davrandığımda yanılmışımdır.

Ahh Şulem sendeki beyin bende olsa,sürünür müydüm şimdi kapılarında..senağlama
Sen peşimden dolanırdın benim devamlı..:çok üzgünüm:

yaaa kızlar bende genelde önyargılı olurum ama hiç tanımıyosam.tanıdıkça severim ama ilk bir kaç seferde iletişim zayıflıgı olursa fazlada diretmem.

birde su huyumu hic sevmem cok giriskenimdir hemen insanlara alisirim baglanirim sonra bakarimki ohooo tek tarafli ben deli gibi kendi kendime surunurum pesinde sonra cizgimi cekerim ama o zamana kadarda yeterince incirim.Yani kisacasi degmicek insanlara fazla ilgi sevgi veririm

Bu güne kadar maalesef hiç yanıldığım olmadı.Maalesef bazen bir insanı çok sevdiğim halde ondan bir kötülük geleceğini bilirim ama yinede inşallah yanılırım bu defa diye devam ederim.Fakat o insan yapacağını yapar ve ben yine maalesef haklı çıkarım.Bakınız Örnek Eşim:Tanıştığımızda bu adam adam olmaz demiştim ve gerçektende olmadı :))))

Heheheheheeee benim de aynı kız bacım. Biraz karşılıklı ön yargı oldu zaten bizimki. Amaaa belki de iyi oldu birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı bulduk. Şeniz
Eşimle de ilk tanıştığımızda hiiiç kendime yakın bulmamıştım. Sonra zamanla acayip iyi iki arkadaş olduk, birbirimize herşeyimizi anlatıp paylaştık. 6 ayın sonunda anaaaa bi baktık ki sevgili olmuşuz. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…