tanımadan yorum yaptığınız,tanıdıktan sonra yanıldığınızı düşündüğünz birileri oldumu

Önceleri her tanıdığım insana sıcak bakar, değer verirdim.
Sonradan bazılarının bunu haketmediğini anlayınca artık öyle
yapmıyorum. Anlayıp dinlemeden yorum yapmam kimse için.
O yüzden ilk başta soğuk biri olarak görünürüm.
Karşımdaki hakkında doğru fikirlere ulaşınaca çözülürüm ancak.
Bazen bir insan kendini hemen ele verirken, bazı insanlar bence
çok zor oluyor hemen anlayamıyorum... O yüzden artık zamana ihtiyacım var
kişiler hakkında yorum yapabilmek için.

bı arkadasım var dostum diyebilirim ona...
ılk zamanlar tanımazken nefret ederdım tırsardımda ..
sarı cadı derdım...
şimdi canım diyorum ..
ablam diyorum..
tam tersı bı durum daha var
gayet geyıkane bı şekılde muhabbet edip sonradan inanılmaz bi şekılde şuursuz fıtne fücür bırı olduğunu anladığım biri de var..
ınsanları tanımak lazım..
dostuma uzun ömürler diliyorum ..

Şimdiye kadar bir kişi hakkında yanıldım.Onun dışında başlangıçta birinden hoşlanmazsam öyle devam eder. Gerçekten de o kişide bir sorun vardır.aklinialirimsmileÇok iyi analiz ederim insanları.bayanssulusmile

hem de çokkkk sonra onlarla çok iyi oldum ancak yine en başta dediğim çıktı içlerinden belki 1-2 tanesinde yanılmışımdır...Ön yargı kötü ama ben %90 haklı çıkıyorummmm((

ilk gördüğümde hoşlanmazsam 40 takla atsa yine hoşlanmam
Genelde hoşlanmıycam bi hareket yapaar zaten sonradan.
Sevgilimle bi film izliyoduk filmde bi kıza gıcık oldum bak dedim kesin o hatun bişey yapıcak
yook ya dedi filmin sonunda katil o hatun çıktı . sevgilimde valla senden korkulur dedi aklinialirimsmile

Hiç olmadı..
Birinin yüzüne bakıp , yada konuşmasından nasıl biri olduğunu anlarım
Ve pek yanılmam , hislerim kuvvetlidir..

Oldu tabiki ama tanıyıncada çok sevdiğim arkadaşlarım oldu..
Kötü bir huyum var eğer elektrik alamazsam bir dahada sevemiyorum o insanı belkide dünyanın en iyi kişisi bile olabilir ama ben sevmezsem sevmiyorum işte.

Altinci hissim cok kuvvetlidir,kimseye hemen yaklasmam.. bugune kadar sadece birkez yanildim..o da eski esimdi!!!klava:

kim bu sarı cadı acaba.kaydirigubbakcemile3
aynı duygular benim içinde geçerli ,bir tanem benim.
burada tanıdığım ender dostlarımdansın, sen benim.
çok sevipte tanıyamadıklarım hep oldu.
darbe üstüne darbe yediğim.
ama olsun yaşayıp görüyoruz.
her insan bir deneyimdir..

opuyorumnanaktan canımsın:)

evet oldu lisede dersanede kı kız.ıcımden nekadar burnu havada demıstım ama oyle degılmıs sonrs cok ıyı arkadas olmustuk

insanlar hakkında bu konuda önyargım vardır...ama çok yanılmam sadece yanıldığım bir iki kişi
olmuşdur onun dışında biri hakkında ne düşünüyorsam ne hissettiysem öyle gider
değişmez düşüncelerim.

genelde kısa sürer bunu düşünmem, birini sevmediysem mutlaka sonunda beni haklı çıkaracak bir şey olur.. ve ne kadarda haklıymısın sevmemekte güvenmemekte diye düşünürüm..

yok olmadı daha.. insanları çok iyi analiz ettigim icin sevmiyorsam o kişiyi ilerde kesin bir fire veriyor.
en azından bir insanın konuşması,duruşu,gözler bile kendinin nasıl bir kişiliyete sahip oldugunu gösterir.

sevgilimin bikaç kız arkadaşına önyargılıydım o zamanlar sanki hepsi bizi ayırmaya çalışıyo sevgilimi seviyo gibi gelirdi ama bikaçının harbi kızlar olduğunu anladım,sonra bana karşı yenge gözüyle baktılar zaten.ama ummadığım kişilerde sevgilime asıldı,baştada en yakın arkadaşlarımdan biri..

benim hakkımdada insanlar çok yanılgıya düşer,beni havalı aptal sıkıcı diye düşünürler uzaktan ama tanıyınca bi tarafımdan ayrılmazlarohaoldumsmile

evet oldu.. şuanki sevgilim.. nette tanıştık Biz.. onun hakkında çok yanlış şeyler düşünmüştüm. çok salak, çok sığ, çok Boş Bi adam giBi gelmişti. meğerse nette yazışmayı pek sevmezmiş. önce hiç yüz vermezdim. yazardı cevap vermez terslerdim.. sonra Bigün evimizin önüne geldi, Balkondan Baktım, araBadan indi, orda vuruldum. Bu kadar yakışıklı Bu kadar tatlı olamazdı Bi insan.. Bu sefer U dönüşü yaptım Ben de cilveleşmeye Başladım, görüştük tanıştık, ne kadar dolu Bi adam olduğunu görünce şaşırdım ve kendimden utandım. Sadece dış güzelliği değildi Beni etkileyen mimikleri duruşu sohBeti kültürü ve hayata Bakış açısı son derece kafama uygundu.. şimdi o yazışmaları okuyorum hala kayıtlıdır. çok gülüyorum çoook =))

oldu ne yasıkki hala çok üsgünüm.4 yıldır mükemmel bir ilişki arayışındayım ve her seferınde o ınsan yanımda buluyorum tüm ağladığım samanlarda ve bu ınsan en kötü günümde tanıdım meğer cok farklı bırısıymış.inanamadım artık cok pişmanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…