- 13 Haziran 2018
- 1.069
- 527
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden tepkisel yaklaştınız anlayanlar anlamış anlatımımda sıkıntı varsa da anlamadığınız yerleri sorsanız düzeltirim güzellikle böyle bir şeyi her gün yaşamıyorum şaşırıp anlatmakta güçlük çekmiş de olabilirim.Telefon numarası falan yok adam kimse kimsenin numarasını falan da bulmadı. Bana takip isteği yollamış ve çiçeğe de ismini yazmış. Beni birkaç kez görmüş tanıyanlara sorup adımı öğrenmiş ve çiçek yollamış olay bu. Yorum için teşekkürler.Neden konuyu bölük pörçük anlatıyorsunuz?
Adı yazıyordu
Mesaj attım
Tanımadığım biri
??
Yani adam nerden bulmuş adresi?
Siz noyu nerden buldunuz da mesaj attınız?
Herşey normal de önce telefondan tanıyıp buluşmak kaldı.
Tamam korkmadıysanız görüşün,bizim için problem yok.Ya burası küçük bir yer benim de çevrem geniş öğrenmesi zor değil o sebeple korkmadım. Sapık değil onu biliyorum en azından:) İnsanlarla iç içe olan bir işim var o yüzden bulmuştur rahatça.
Sizin için problem yoksa görüşürüm teşekkürlerTamam korkmadıysanız görüşün,bizim için problem yok.
Evet bu olabilir bence de. Kendisini araştırıyorum şu an arkadaşlarım aracılığıyla ben de.Dışarda bir yerde buluşmaya çağırın ama yanınızda bir arkadaşınız da olsun. Bazi insanlar ve haberler paranoyak yaptı beni.
Rica ederiz.Sizin için problem yoksa görüşürüm teşekkürler
Buluşmam ki zaten ben de korkarım.Fakat tanımak isterim önce araştırıp bunu nasıl yapsam diye danışmıştım sadece. Eve geçip olayın şokunu atlatınca tekrar okuyacağım yazdıklarımı teşekkürler.Hikayede kopukluklar var
İnsan yüzyüze tanışıp görüştüğü adamlara bile guvenmezken seni çok cesur buldum .seçim senin fakat çok dikkatli ol. .