Tanımadığım birinden sürpriz kızlar fikir verin

yulin34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.069
527
123
Merhaba buraya genelde dertler yazılıyor ben de öyle yaptım çok kez.
Bugün işyerime çok güzel bir gül demeti geldi ama 100tane vardır o kadar çok uğraşılmış. Fakat ben bu göndereni tanımıyorum. Not olarak sadece ismini yazmış teşekkür amaçlı

Son düzenleme:
Neden konuyu bölük pörçük anlatıyorsunuz?
Adı yazıyordu
Mesaj attım
Tanımadığım biri
??
Yani adam nerden bulmuş adresi?
Siz noyu nerden buldunuz da mesaj attınız?
Herşey normal de önce telefondan tanıyıp buluşmak kaldı.

Ya burası küçük bir yer benim de çevrem geniş öğrenmesi zor değil o sebeple korkmadım. Sapık değil onu biliyorum en azından:) İnsanlarla iç içe olan bir işim var o yüzden bulmuştur rahatça.

Neden konuyu bölük pörçük anlatıyorsunuz?
Adı yazıyordu
Mesaj attım
Tanımadığım biri
??
Yani adam nerden bulmuş adresi?
Siz noyu nerden buldunuz da mesaj attınız?
Herşey normal de önce telefondan tanıyıp buluşmak kaldı.
Neden tepkisel yaklaştınız anlayanlar anlamış anlatımımda sıkıntı varsa da anlamadığınız yerleri sorsanız düzeltirim güzellikle böyle bir şeyi her gün yaşamıyorum şaşırıp anlatmakta güçlük çekmiş de olabilirim.Telefon numarası falan yok adam kimse kimsenin numarasını falan da bulmadı. Bana takip isteği yollamış ve çiçeğe de ismini yazmış. Beni birkaç kez görmüş tanıyanlara sorup adımı öğrenmiş ve çiçek yollamış olay bu. Yorum için teşekkürler.

Dışarda bir yerde buluşmaya çağırın ama yanınızda bir arkadaşınız da olsun. Bazi insanlar ve haberler paranoyak yaptı beni.

Hikayede kopukluklar var :dondurma:
İnsan yüzyüze tanışıp görüştüğü adamlara bile guvenmezken seni çok cesur buldum .seçim senin fakat çok dikkatli ol. .

Hikayede kopukluklar var :dondurma:
İnsan yüzyüze tanışıp görüştüğü adamlara bile guvenmezken seni çok cesur buldum .seçim senin fakat çok dikkatli ol. .
Buluşmam ki zaten ben de korkarım.Fakat tanımak isterim önce araştırıp bunu nasıl yapsam diye danışmıştım sadece. Eve geçip olayın şokunu atlatınca tekrar okuyacağım yazdıklarımı teşekkürler.

Back
X