• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tanımadığım birini sevmek

Boncukkiz

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
559
75
323
sınıfımda bir oğlan vardı.isim olarak biliyordum onu sadece.bir de merhabalaşıyorduk.ama sevgi hissediyordum ona karşı.daha çok duygusal bir sevgi.o beni umursamıyordu.Allah a emanet ol demişti ama bunu öylesine söyledi.
acaba neden ona böyle bir sevgi duyuyorum?birine olan ihtiyacımdan mı ki?
siz hiç böyle bir şey yaşadınız mı?yakından tanımadığınız birine sevgi duydunuz mu?

Olabilir, gayet dogal seyler bunlar. Hayatinda biri varsa uzak durun ne yapilir ki baska :)

sınıfımda bir oğlan vardı.isim olarak biliyordum onu sadece.bir de merhabalaşıyorduk.ama sevgi hissediyordum ona karşı.daha çok duygusal bir sevgi.o beni umursamıyordu.Allah a emanet ol demişti ama bunu öylesine söyledi.
acaba neden ona böyle bir sevgi duyuyorum?birine olan ihtiyacımdan mı ki?
siz hiç böyle bir şey yaşadınız mı?yakından tanımadığınız birine sevgi duydunuz mu?
Sevgi degilmis de o hayranlik diyelim..

sevgiyi yaşamak çok istiyorum bir de.
Yazdiklarindan cok barizdi zaten cok fazla yalniz kaldigin aslinda birsey hissetmiyorsun sebep tamamen senin boslugun simdi onu dusunmeyi birak ve biraz daha oluru olan iliskiler kurabilecegin insanlara yogunlas birazda aktif ol kafani surekli oraya verme yani bu aşk sevgi degil bol sans ;)

Back
X