- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Ne zaman aldınız bu hattı. Bana da hep bir erkeğin adına ithafen mesajlar geliyor. Numaramı eskiden kullanan adammış meğer. Öyle bir şey olabilirÖncelikle ben numaramı 2 ay önce aldım ve ailem dışında kimselere vermedim. Dün gece saat 12.30 ve 2 de bir numara beni 6 kez aradı. Arkadaşımın numara sorgulama uygulaması varmış yaptı ve numaranın İstanbul'da yaşayan bir adama ait olduğunu söyledi. Ki benim İstanbul'dan hiç tanıdığım bile yok. Ben bu numarayı tekrar sorgulatmak istiyorum arayanın o adamın olduğundan emin olmak için. Fakat nasıl yapılacağından hiç bir bilgim yok, uygulamayı indirdim ve başaramadım, yardımcı olabilecek var mı acaba?
Acaba gece yarısı birisi kafasına göre numara tuşlayıp ararken benim noyu tutturup eğlenmek mi istedi diye düşünmedi değilim...
Açsaydın merakını giderseydin buradakiler merakını gideremez kusura bakmane alaka ? Numaram kimlerdeymiş nereden ulaşmışlar diye bilmek benim en doğal hakkım değil mi? Sizce gecenin bir saatinde 6 kez aranmak normal mi? Ertesi gün tekrar başka numaranın aynı şekil araması normal mı? Sizinde numaranız eskiden bir hayat kadınına ait olmuş olsaydı nasıl tepki verirdiniz? Bende merak ettiğimden soruyorum.
Gerçekten telefonu neden açmadınız? Korktuğunuz neydi?
Hiç derdiniz, uğraşacak bir şeyiniz, işiniz yok mu gerçekten? Çok mu sıkılıyorsunuz da bilmediğiniz bir numara arayınca aksiyon çıktı diye bu kadar üzerine düşünüyorsunuz? Merak ettiğimden soruyorum.
Ne mesajı geliyor? Hep mi geliyor? Artık sizin numaranız olduğunu söylediniz mi mesajı atana?Ne zaman aldınız bu hattı. Bana da hep bir erkeğin adına ithafen mesajlar geliyor. Numaramı eskiden kullanan adammış meğer. Öyle bir şey olabilir
Hiç cevap bile yazmadım. Zamanla duruldular. Koca koca adamlar yazıyordu bide. Ben de cevap yazmak istemedim. Artık yazan olmuyor.Ne mesajı geliyor? Hep mi geliyor? Artık sizin numaranız olduğunu söylediniz mi mesajı atana?
Sanırım boş vaktiniz çok beni de arıyorlar hiç araştırmak aklıma gelmedi kütüğü nerelere dayanıyor diye bir daha ararsa engelleme listesine alırım hepsi buÖncelikle ben numaramı 2 ay önce aldım ve ailem dışında kimselere vermedim. Dün gece saat 12.30 ve 2 de bir numara beni 6 kez aradı. Arkadaşımın numara sorgulama uygulaması varmış yaptı ve numaranın İstanbul'da yaşayan bir adama ait olduğunu söyledi. Ki benim İstanbul'dan hiç tanıdığım bile yok. Ben bu numarayı tekrar sorgulatmak istiyorum arayanın o adamın olduğundan emin olmak için. Fakat nasıl yapılacağından hiç bir bilgim yok, uygulamayı indirdim ve başaramadım, yardımcı olabilecek var mı acaba?
Acaba gece yarısı birisi kafasına göre numara tuşlayıp ararken benim noyu tutturup eğlenmek mi istedi diye düşünmedi değilim...
Bana da Mersinde yaşayan bi abinin su faturası telefon faturası gelip duruyor ödeyin diyeBana da bi adamın sgk bilgileri geliyor mesaj olarak her hastaneye gittiğindehattı daha önce o kullanmış. Bilgilerini de değiştirmemiş :) faceden bulup yazıcam artık hastane bilgilerini değiştir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?