Tanımadığım numara beni gece gece rahatsız etti?

Numaramı değiştirdiğimde aynısı benimde başıma geldi Allahım kimbilir kimin eski numarasını aldıysam Karşıda ısrarla Ramazan orda mı diye soran bir adam ve benim Ramazan diye biri olmadığımı kanıtlama çabalarım sonuçsuz kalınca son kez gerekli açıklamayı yapıp arayan numarayı engelledim.Muhtemelen sizinde öyle bir şeydir.

Ay benimde kayseriden bir sapığım vardı. Numaram eskiden kullanılmış. Bankalar marketler kayseri belediyesinden öhöö saymakla bitiremem ne mesajlar ne şeyler çok moralim bozulmuştu ama azmettim sahiplendim numarayı kdkdmdmd. Bu elemanın arkadaşlarından iki tanesi dadanmıştı bana da işte siz nerde oturuyorsunuz bilmem ne her seferinde yanlış arıyormuş gibi kusura bakmayınlar çekiyorlardı. En son bi gün eşime verdim telefonu tramvaydayken bir konuştu pir konuştu rezil olduk ama kurtuldum. Geçende hattın eski sahibi bana mesaj attı bankadan sms gelecek söylemermisin diye. Eşim onu da bi güzel haşladı oh mis.
Bence sizinde öyle olabilir direk engelleyin kadın sesi duyunca peşini bırakmıyorlar. Bide gecenin 2sinde 6 defa arayanda ne bileyim bence o hat pek hayırlı bi iş için kullanılmamış da olabilir.

engelle geç bacım sen de ya hayat kısa, neden takılıyorsun? herkesin numarası herkesin eline bir şekilde geçiyor zaten sürekli spam mesajı gelmesinden belli, hepimize geliyor

Çok zor değil ki telefon numarasına ulaşmak kargolara veriyorsun, internetten alışveriş yaparken veriyorsun en ufak şeyde istiyorlar zaten.

Açıp kimsiniz deseydin ya da direkt engelleseydin, belki arama yapacakken yanlış yazdı numarayı, ben bir keresinde bir amcaya numaranın Hüseyin'in değil benim olduğunu anlatmaya çalışmıştım, amca bir de şiveli konuşuyordu beni de anlamıyor baya uğraşmıştım olayı amcaya anlatana kadar. Kapatıp kapatıp beni tekrar Hüseyin diye arıyordu

Bence bir şeyden korkuyorsunuz ki çok büyütmüşsünüz olayı

benide sabaha yakın aradı biri.
korktum açtım hemen.
acil bişey var diye, uyku sersemi .
neyse açtım
-iyi geceler
--ne gecesi be, ezan okundu(idrak aşaması)
-iyi geceler
--sanane(konuyu anlamaya çalışma)
-özledin mi beni
--kimsin, mal mısın(anladı)
-özledin mi
--az bidakika(gelişme)
kocama söyledim(uyandırdım)
-aloooo kimsin lan sen dıtttttttttttttttttttttttt(sonuç)
-kapattı.(ne arayan var ne soran)

Buraları okuyunca aklıma komik bir anım geldi. Bundan yıllarr önce 6-7 yaşlarında falanım. Telefon çaldı ev telefonu koştur koştur açmaya gittim kadının biri 'Merhaba xxx Hanımla görüşebilir miyiz' dedi bir dakika dedim koridorda dolandım biraz daha sonra kendimce sesimi kalınlaştrıp 'aaloğğğğ xx ben' dedim sanırım büro tarzı bir yerdi başta telefondaki kadın olmak üzere bir sürü kahkaha koptu arkadan hemen kapadım telefonu kendimde ne çok gülmüştüm hala gülerim hatırladıkça

Gece 12:30’da ve 2’de arayan bir numarayı hayatta merak etmezdim sanırım.
Arkadaşıma anlatmazdım. Arkadaşım da araştırmazdı.
Bunları kızıma anlatsam şöyle der: anne işsiz misin?
Unutup geçseniz mesela?
O saatte ancak başı dertte olan bir arkadaşım arar ki o da kayıtlıdır zaten. Ya da yakınlarımın birinin başına hastanelik, polislik bir durum gelmiştir, onda da mesaj atıyorlar (arabamın farları yanık unutup tiyatroya girmişim, ihbar etmişler, polis gelmiş, beni arıyor bilmediğim numara, oyunda açamıyorum, mesaj atmıştı ben bilmemne karakolundan arıyorum, aracınızın başına gelin diye). Ya da açana dek ararlar.

Bu numarayı merak etmenizin bize anlatmadığınız bir sebebi var mı?

Ne zaman aldınız bu hattı. Bana da hep bir erkeğin adına ithafen mesajlar geliyor. Numaramı eskiden kullanan adammış meğer. Öyle bir şey olabilir

Gecenlerde babanemin yegeninin cocugu olmus. Fotografını gondersin de bebenin az sevelim dedik. Numarasını degistirmis o da. Babanemin telefon da tuslu telefon, kendimden arayım direkt bu numaraya göndersin fotografı diye dusundum. Telefonun ekranı ufacık, numara sürekli dönüyor ekranda. Zor bela yazdım, aradım. Sesimi de en sevimli hale getirdim actıgı an direkt ‘Ablaa napıyosuuun’ dedim. O da ‘cıkaramadım’ dedi. Dedim iste ‘x halanın torunu ben Desmond’ ‘hı öyle miiii siz napıyosunuz biz iyiyiz’ dedi virüs mirüs konustuk iste. Dedim ya abla biz senin bebeciği merak ediyosss. Dedi benimki esek kadar oldu. Dedim nası yeni dogmadı mı? Dedi, yo benimki 5 yasında. A dedim benim aradığım ablanın yeni cocugu olmustu.... kusura bakmayınlar karsılıklı.. ama muhabbet güzeldiler... falan filan. Dusunuyorum ya kadın benim halamın böyle torunu mu varmıs diye bozuntuya vermemeye calıstı, ya gercekten vardı, ya da anlamadı... bu da böyle bir anımdır.

Açsaydın merakını giderseydin buradakiler merakını gideremez kusura bakma

E aynısı bana oldu geçenlerde
Biri aradı emniyetten
Trafik cezam varmış
Allah Allah arabam yok hadi olsa ehliyetim yok kullanmayı bile bilmem
Herhalde işletiyorlar
Adama sordum siz nereyi aradınız
Şu şu numara
Ben dedim hayır değil siz bu bu numarayı aradınız
Keşke araba kullanmayı bilsem de cezam olsa
Oluyor yani ama sanırım bir sebepten endişelisiniz o endişenizi de anlayabiliyorum

bende merak ediyorum ;sen de bir varsın 1 hafta yoksun..ne yapıyorsun da bu kadar hesabın kapanıyor

Beni 2 sene önce esk*rt sanıp aramışlardı. Ben de otobüsteydim başlarda ne dediğini anlamadığım için efendim falan demiştim 2 kişi gelicez akşam diyince neye uğradığımı şaşırıp yanlış numara diyip kapatmıştım. Sonra mesaj atmıştı numara çok özür dilerim yanlışlıkla oldu diye

Israrla aramıyorsa sıkıntı değil bence

Ne zaman aldınız bu hattı. Bana da hep bir erkeğin adına ithafen mesajlar geliyor. Numaramı eskiden kullanan adammış meğer. Öyle bir şey olabilir
Ne mesajı geliyor? Hep mi geliyor? Artık sizin numaranız olduğunu söylediniz mi mesajı atana?

Bana da bi adamın sgk bilgileri geliyor mesaj olarak her hastaneye gittiğinde hattı daha önce o kullanmış. Bilgilerini de değiştirmemiş :) faceden bulup yazıcam artık hastane bilgilerini değiştir diye

Sanırım boş vaktiniz çok beni de arıyorlar hiç araştırmak aklıma gelmedi kütüğü nerelere dayanıyor diye bir daha ararsa engelleme listesine alırım hepsi bu

Bana da bi adamın sgk bilgileri geliyor mesaj olarak her hastaneye gittiğinde hattı daha önce o kullanmış. Bilgilerini de değiştirmemiş :) faceden bulup yazıcam artık hastane bilgilerini değiştir diye
Bana da Mersinde yaşayan bi abinin su faturası telefon faturası gelip duruyor ödeyin diye Mersindeki tüm faaliyetlerden haberim oluyor bayramda Mersin Belediye Başkanı bayramımı kutluyor ama muhtemelen numarasını yanlış verdi çünkü hattım çok eski benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…