- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.333
- 298
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
ne alaka ? Numaram kimlerdeymiş nereden ulaşmışlar diye bilmek benim en doğal hakkım değil mi? Sizce gecenin bir saatinde 6 kez aranmak normal mi? Ertesi gün tekrar başka numaranın aynı şekil araması normal mı? Sizinde numaranız eskiden bir hayat kadınına ait olmuş olsaydı nasıl tepki verirdiniz? Bende merak ettiğimden soruyorum.Hiç derdiniz, uğraşacak bir şeyiniz, işiniz yok mu gerçekten? Çok mu sıkılıyorsunuz da bilmediğiniz bir numara arayınca aksiyon çıktı diye bu kadar üzerine düşünüyorsunuz? Merak ettiğimden soruyorum.
Devam ederse bende aynı şekil yapacağım galibaGeçenlerde de bana oldu aynısı.
Bir kaç akşam gece aynı saatler de aradı durdu bir numara açıyorum, şunu aradım diyor yok diyorum bu benim numaram
Numarayı da 10 seneden fazla oldu kullanıyorum.
Baktım devam ediyor.
En sonunda açtım bana bak senin a.. falan filan baya küfür ettim kapattım.
Daha da arayan olmadı
Bazen iş atmak için de arayan çok oluyor
Devam ederse bende aynı şekil yapacağım galiba
ne alaka ? Numaram kimlerdeymiş nereden ulaşmışlar diye bilmek benim en doğal hakkım değil mi? Sizce gecenin bir saatinde 6 kez aranmak normal mi? Ertesi gün tekrar başka numaranın aynı şekil araması normal mı? Sizinde numaranız eskiden bir hayat kadınına ait olmuş olsaydı nasıl tepki verirdiniz? Bende merak ettiğimden soruyorum.
Nişanlım beni arayan numaraları arayıp soruşturduktan sonra hayat kadınına ait olduğu çıktı.Hayat kadını nereden çıktı?
Biri beni uygunsuz bir saatte ararsa açarım, derdini öğrenirim, senaryo yazmam. Rahatsız olacağım bir durum olursa da engeller geçerim, foruma konu açacak kadar üstünde durmam. Normal olan tepkiler bunlardır çünkü.
Nişanlım beni arayan numaraları arayıp soruşturduktan sonra hayat kadınına ait olduğu çıktı.
engelleyip geçtim zaten, numara 3 kişinin eline geçince birbirlerine dağıtmışlar engelledikten sonra diğeri aradı. Sizin tepkileriniz öyle olabilir, bende böyle yapmak istedim bu kadar basit.
aynen bende aklımdan bunlar tek tek geçti :)Hiç derdiniz, uğraşacak bir şeyiniz, işiniz yok mu gerçekten? Çok mu sıkılıyorsunuz da bilmediğiniz bir numara arayınca aksiyon çıktı diye bu kadar üzerine düşünüyorsunuz? Merak ettiğimden soruyorum.
Size kendimi kanıtlayacak değilim. Değiştirmeyeceğimi nereden biliyorsunuz peki ?Gereksiz zorlama, aksiyon vs. Hayat kadını olayına da zerre inanmadım. Normal şartlarda bir insan numarasının önceden böyle birine ait olduğunu öğrenirse ilk yapacağı iş numara değiştirmek olur.
BENDE YENİ ALDIĞIMDA TONLARCA İNSAN ARIYORDU DİREKT MUHATAP OLMADAN ENGELLEYEREK KESİLDİ ARAMALAR .ÖZELLİKLE YENİ İSTEDİK HAVUZDAN VERMEYİN NUMARAYI DEDİK AMA YİNE DE ARAYAN OLDU YANİ HİÇ ARDINA DÜŞMEDEN ENGELLE GİTSİNÖncelikle ben numaramı 2 ay önce aldım ve ailem dışında kimselere vermedim. Dün gece saat 12.30 ve 2 de bir numara beni 6 kez aradı. Arkadaşımın numara sorgulama uygulaması varmış yaptı ve numaranın İstanbul'da yaşayan bir adama ait olduğunu söyledi. Ki benim İstanbul'dan hiç tanıdığım bile yok. Ben bu numarayı tekrar sorgulatmak istiyorum arayanın o adamın olduğundan emin olmak için. Fakat nasıl yapılacağından hiç bir bilgim yok, uygulamayı indirdim ve başaramadım, yardımcı olabilecek var mı acaba?
Acaba gece yarısı birisi kafasına göre numara tuşlayıp ararken benim noyu tutturup eğlenmek mi istedi diye düşünmedi değilim...
Numara engelleyecek ya da hattı değiştirecek insan kim aradı diye bu kadar peşine düşmez çünkü. 10 dakika içinde gider yeni hat alır değiştirir olur biter. KomikSize kendimi kanıtlayacak değilim. Değiştirmeyeceğimi nereden biliyorsunuz peki ?
Değiştirip değiştirmem sana mı kalmış sana mı dert oldu şimdi bu? Yapıp yapmamam hiç bir şekilde seni ilgilendirmez, kendine başka uğraşlar bul bi sal beniNumara engelleyecek ya da hattı değiştirecek insan kim aradı diye bu kadar peşine düşmez çünkü. 10 dakika içinde gider yeni hat alır değiştirir olur biter. Komik
ne alaka ? Numaram kimlerdeymiş nereden ulaşmışlar diye bilmek benim en doğal hakkım değil mi? Sizce gecenin bir saatinde 6 kez aranmak normal mi? Ertesi gün tekrar başka numaranın aynı şekil araması normal mı? Sizinde numaranız eskiden bir hayat kadınına ait olmuş olsaydı nasıl tepki verirdiniz? Bende merak ettiğimden soruyorum.
Merakınızı gidermek çok kolaydı aslındane alaka ? Numaram kimlerdeymiş nereden ulaşmışlar diye bilmek benim en doğal hakkım değil mi? Sizce gecenin bir saatinde 6 kez aranmak normal mi? Ertesi gün tekrar başka numaranın aynı şekil araması normal mı? Sizinde numaranız eskiden bir hayat kadınına ait olmuş olsaydı nasıl tepki verirdiniz? Bende merak ettiğimden soruyorum.
Nişanlım beni arayan numaraları arayıp soruşturduktan sonra hayat kadınına ait olduğu çıktı.
engelleyip geçtim zaten, numara 3 kişinin eline geçince birbirlerine dağıtmışlar engelledikten sonra diğeri aradı. Sizin tepkileriniz öyle olabilir, bende böyle yapmak istedim bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?