Tanımlayamadigim o koku

Benim de tanımlayamadığım bir koku var. Çocukluğumdan beri ara ara olur. Tanıdık bir koku gibi, çocukluğumla ilgili gibi ama hatırlamakla hatırlamamak arası değişik bir his. Hiç doktora gitmedim, çünkü önemsememiştim.

Korkutmak gibi olmasın, sizinki kötü bir koku değilmiş zaten.
Annem bir süre "çürümüş bir şey kokuyor" dedi durdu. Sonra beyinle ilgili rahatsızlandı biraz. Şimdi iyi çok şükür.

Sizinki kötü koku değilmiş ve çocukluktan beri varmış ama ihmal etmeyin yine de.
Bende uzun zamandır olmadığı için aklıma gelmemişti ama ben de bir gidip görünsem iyi olur.
Benimki çürük bı koku değil evet.Cocuklugumdan gelen bı koku benimkide yıllardır yoktu yine olunca hatırladım o koku olduğunu ama yorumdada gördüm yaşayan çok insan varmış bu durumu.İns sizinki de önemli bişey degildir

Küçüklükten beri duyduğunu söylemişsin kötü bir şey olsa şimdiye kadar çoktan olurdu ayrıca bu koku neye benziyor güzel mi kötü mü mesela bir yemek kokusuna mı benziyor küçüklüğünden beri hep aynı yerde mi yaşıyorsun seninle birlikte senden başka bu kokuyu duyan varmı hiç sordun mu etrafına belki gerçekten bir koku var
Yok aynı yerde yaşamıyorum çocuklukta yattigim zaman hissederdim daha çok evlendim baya bı olmadı ara ara yine o kokuyu hissediyorum tanımlayamadigim bı koku bı his ama hep aynı koku onu biliyorum

Kızlar küçüklükten beri durduk yere burnuma hep aynı koku olan ismini tanımlayamadigim bı koku gelior.Bu bazen hafta da 1 bazen 5 ayda 1 oluyor ve süresi 2 vs 3 saniye sürüyor.Bu konuyu internette bı araştırdım arastirmaz olaydım epilepsinin bı türü beyin tümörü şizofreni gibi belirtiler yazınca endiselendim.Acikcasi doktora gitmeye çekiniyorum sonucu ya kötü çıkarsa diye.Basina böyle bişey gelen duyan bilen var mi?Moralim çok bozuk
Bana da oluyor ama ben tanımlayabiliyorum. Portakala benziyor o koku. Burnumun kemikli kısmında portakal var gibi sanki. Eskiden rahatsız ederdi ama şimdi alıştım bazen hoşuma bile gidiyor.

Valla ben her an her seyin kokusunu alip zamanda yolculuk yaparim
Bazen cok sinir bozucu bazen cok guzel
Hic de aklima bi sorun oldugu gelmedi arastirmadim
Mesela taa ortaokuldaki sevgilimle ayrildigimiz donemin havasinin kokusu var, ara ara gelir burnuma :KK48: Daha neler var boyle,sizofren miyim acaba:confused:
Ayy siz öyle deyince aklıma geldi . Benimde burnuma yer eden “eylül ayı kokusu” her sene eylül ayında aksamüstü saatleri gelir o koku burnuma okula başlayacakmışım gibi hissederim :-) Burun değişik bir organ azizim:KK54:

benim cips kokusu gibi bir koku geliyor bazen :olamaz:dudakla burun arasından cipste yemiyorum sinirimi bozmuyor değil:işsiz:
dudağını burnuna doğru kaldır büzerek burun kemiğinin orda koku oluyo cips,portakal parfüm tarzı bir koku..:olamaz:
ıleri düzey şizofreniyim galiba :KK53:

Kızlar küçüklükten beri durduk yere burnuma hep aynı koku olan ismini tanımlayamadigim bı koku gelior.Bu bazen hafta da 1 bazen 5 ayda 1 oluyor ve süresi 2 vs 3 saniye sürüyor.Bu konuyu internette bı araştırdım arastirmaz olaydım epilepsinin bı türü beyin tümörü şizofreni gibi belirtiler yazınca endiselendim.Acikcasi doktora gitmeye çekiniyorum sonucu ya kötü çıkarsa diye.Basina böyle bişey gelen duyan bilen var mi?Moralim çok bozuk

Ya google a bakmayin siz. Ben de bi ara tuvalet sorunu yasadim. Surekli tuvaletim varmis hissi falan vardi. Google dan araştırmaz olaydim arastirdim bagirsak kanseri diyor. Ödüm kopa kopa gittim kolonoskopi yaptırdım bi google yüzünden.

Sonuc hicbisey yok beslenmene dikkat et stresten uzak dur falan dedi gayet iyisin dedi.

Bi dönem basim çok dönüyordu ağrıyordu google beyin kanamasi veya tümör teshisi koydu. Gittim mr cektirdim bisey yok stresten agriyodur dedi.

Yine göğsünüzü kontrol edin diyorlar kitle falan ele gelirse doktora gidin diyorlar. Ayni sekilde kitle hissettim gidip ultrason cektirdim hicbisey cikmadi :)

Siz de mutlaka doktora gidin bisey olmadığını doktorun agzindan duyup emin olun rahatlayin.

Aynen söylediğiniz gibi...Çocukken daha sıktı sonra baya olmadı şu ara bı kez yine oldu sanki epilepsinin bı türevi gibi...Sonucum epilepsi çıkar doktor hap yazar psikolojik olarak kendimi kötü hissederim diye gitmedim açıkçası doktora rahatsızlık duymuyorum o kokudan çünkü bilincim yerinde ve 3 sn anca sürüyor ama tümör falan yazınca nette korktum çocukluktan bu yana tümör olsa sanırım başka belirtiside olurdu onca sene
Ne kokusu gibi. Belki psikolojik olarak hatiranizda kalan bi kokudur. Mesela bazen canımız bi yiyecek çeker kokusu burnumuza gelir. Psikoloji cok farklı bisey

Ayy siz öyle deyince aklıma geldi . Benimde burnuma yer eden “eylül ayı kokusu” her sene eylül ayında aksamüstü saatleri gelir o koku burnuma okula başlayacakmışım gibi hissederim :-) Burun değişik bir organ azizim:KK54:
Evet o eylul ayi kokusu bende de var aa suan cok sasirdim
Bundan kime bahsetsem deli misin der gibi bakiyor :KK53:
Acaba duydugumuz koku ayni koku mu

Ama sızın bır yaşanmıslıgınız var bu neden ile kokaaar durur eski gunler delı ruzgarlar estıkce helede 🤗bu arkadas hıc bılemediği bır kokunun ara ara burnuna geldıgıni söyler 🤔
Yok benimki de bilmedigim bir koku
Havanin kokusu yani nasi tarif edebilirim yasamayanlara bilmiyorum
Tanimlayamadigim bir koku
Benim boyle her seyin bir kokusu var
Kotu zamanlar gecirdigimde hep ayni kokuyu duyarim
Mutlu oldugum zamanlar hep ayni kokuyu
Yilin belli aylarinin kokusu vardir
Belli olaylarin kokusu vardir
Hicbirini de tanimlayamam :)

Yok benimki de bilmedigim bir koku
Havanin kokusu yani nasi tarif edebilirim yasamayanlara bilmiyorum
Tanimlayamadigim bir koku
Benim boyle her seyin bir kokusu var
Kotu zamanlar gecirdigimde hep ayni kokuyu duyarim
Mutlu oldugum zamanlar hep ayni kokuyu
Yilin belli aylarinin kokusu vardir
Belli olaylarin kokusu vardir
Hicbirini de tanimlayamam :)
Peki hiç merak edip bı doktora gitmediniz mi sizin kokularda değişiyormuş benim ki tek bı koku:)

Ne kokusu gibi. Belki psikolojik olarak hatiranizda kalan bi kokudur. Mesela bazen canımız bi yiyecek çeker kokusu burnumuza gelir. Psikoloji cok farklı bisey
Tanımlayamadigim bı koku daha önce kimse duymamıştır bu kokuyu sadece bana has bı koku gibi rahatsiz edici değil güzelde değil kokusu...Böyle enteresan bisey

Stresten de olabilir nörolojik bozukluktan da. Şizofreni gibi bir hastalığınız olsa koku duymaktan daha ciddi belirtileriniz olurdu. Epilepsi hastalarının da kriz geçirmeden önce kimsenin duymadığı bir koku duyduklarını ilk yardım dersinde görmüştüm. Bana da yanık kokusu gelir ara sıra her yeri koklarım ama hiç doktora görünme ihtiyacı hissetmedim :KK64:tabi ben o kadar rahatsızdeğilim, siz rahatsızsanız en iyisi doktora görünmek, en azından epilepsi için birkaç test yapılır. Belki burnunuzda bir problem vardır, bazı burunlar çok hassas oluyor ya. aklınıza en kötülerini getirmeyin.

Stresten de olabilir nörolojik bozukluktan da. Şizofreni gibi bir hastalığınız olsa koku duymaktan daha ciddi belirtileriniz olurdu. Epilepsi hastalarının da kriz geçirmeden önce kimsenin duymadığı bir koku duyduklarını ilk yardım dersinde görmüştüm. Bana da yanık kokusu gelir ara sıra her yeri koklarım ama hiç doktora görünme ihtiyacı hissetmedim :KK64:tabi ben o kadar rahatsızdeğilim, siz rahatsızsanız en iyisi doktora görünmek, en azından epilepsi için birkaç test yapılır. Belki burnunuzda bir problem vardır, bazı burunlar çok hassas oluyor ya. aklınıza en kötülerini getirmeyin.
Nöbetten once o koku gelirmiş epilepsi hastalarında ben kokuyu hissediyorum 3 sn falan nöbet geçirmedim hiç çok şükür ama o kokuyu neden hissediyorum.Bana rahatsızlık vermio aslindada kafama takıldı bı bende mi oluo die

Yok zaten şizofreni değilde tümör olması ve epilepsi riski korkuttu aslında beni ama sadece kokudan onların olduğunu da sanmıyorum en iyisi bı doktora görünmek

Tam epilepsi dedim daha başlığı okurken.
İhmal etmeyin.
Benim öğrencim vardı otizmli 1.5 yaşında
Dalar giderdi çocuk 10 saniye kadar. Günde 2 3 defa. Gözüm kaldı deriz ya o şekilde.
Ailesine dedim bi doktor görsün epilepsi şüphem var.
Götürdüler. Epilepsi çıktı.
Bazen gerçekten minicik birşey bile olabiliyor belirti.
Göz dalması burna koku kulağa ses vs.

Back
X