• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanımlayamadigim o koku

Ben bazen gaz kokusu varmış gibi koku aliyorum kimi zaman olmadık yerde sonra etrafı kontrol ediyorum Guvendeysem o koku geçiyor.Daha bu sabah yaşadım ama mutfaktayken yanımdaki kişi onayladi ilk defa gaz koktuguna sevindim 😂😂😂 Tüp bazen böyle koku salabiliyormus Rahatladım ,☺️☺️☺️ patlayacagiz.. Hiç hastalik olduğunu dusunmedim ama konunuzu takipteyim Doktor ne diyecek merak ediyorum

Epilepsi olsan başka belirtilerin olmaz mi :)
Bilmem tam olarak bilgim yok ama sadece koku hissetme olarak tanımlanan epilepsi cesitide var sanırım 100 den fazla epilepsi cesiti varmış çünkü ama bu benim hayatımı kötü etkilemiyor zaten doktora gidip varsa tanı konulup hap kullanmak ne kadar mantıklı tartisilir.E bu ileri seviyeye gidip nöbete neden olmadığına göre doktora gitmeme sebepte yok die düşündüm yıllarca:)

Ben bazen gaz kokusu varmış gibi koku aliyorum kimi zaman olmadık yerde sonra etrafı kontrol ediyorum Guvendeysem o koku geçiyor.Daha bu sabah yaşadım ama mutfaktayken yanımdaki kişi onayladi ilk defa gaz koktuguna sevindim 😂😂😂 Tüp bazen böyle koku salabiliyormus Rahatladım ,☺☺☺ patlayacagiz.. Hiç hastalik olduğunu dusunmedim ama konunuzu takipteyim Doktor ne diyecek merak ediyorum
İnsallah biraz kendime vakit ayırıp gidersem yazicam muhakkak:) Ama şahsen epilepsiyse tanı konulmasını istemiyorum o yüzden doktor fikri gelip gidio kafamdan diorum durduk yere iş alma başına moral bozma hap kullanma bayilsan çocukluğundan bu yana bayilirdin zaten diorum

bende bazen geceleri uykumda buram buram kizimin kaka kokusunu aliyorum cigerlerime islemis koku artik bunun epilepsiyle bir alakasi oldugunu sanmiyorum
Ama bakın benimki tanımlanamayan bı koku tanıdık bı koku hissetsem endişe duymamda ya diyorum bu kokuyu daha öncede hissetmiştim ama hicbirseye benzemiyor...Bu arada mesajınıza çok güldüm her annenin hazin sonu:)

Yanık kokusuyla beyin tümörü arasındaki ilişkiyi ben de duymuştum ama tümör yayılan, ilerleyen bir şeydir. Çocukluktan beri beyninizde tümör olması mümkün değil. Şizofren olsanız bunun başka belirtileri de olurdu. Hiç değilse çevrenizdeki insanlar sizde çok tuhaf ve dikkat çekici belirtiler görmüş olurdu. Belki çok ciddi boyutta olmasa da çocuklukta oluşan bir beyin hasarı olabilir. Önemli bir hastalığınızın olduğunu sanmıyorum ama bir doktora görünmenizde fayda var.
Ya açıkçası ben tümör le bagdastirilinca endişelendim ama çocukluktan bu yana başka bı belirtiside muhakkak olurdu die düşünüyorum bende Allah'a şükür şizofreni değilim ondan eminim de belki bı epilepsi türevi olabilir bendeki.

Bana da anneannemi toprağa verdikten sonra evinde mevlit okunurken tanımlayamacağım ama mis gibi koktu deriz ya, öyle bir koku geldi. Koku öyle önümden geçti. Bulunduğum odada da yaklaşık 30 kişi vardı ve hepsi de öyle oturuyordu. O kokunun benzerini dahi bir daha hiç duymadım. Neydi acaba o koku? Konunuzla depreştim.

Oğlumda sinüzit var. Kötü kokular geldiğini söylüyor bazen, muhtemelen sizinki de öyle bir şey. Doktor da doğrulamıştı hatta.
Bir daha hissetmediyseniz tamamen o anki psikolijinizle hissettiginiz biseydir bence.Oglunuz gibi bendede sinüzit var belki onunla alakalıdır benimki de insallahta oyledir

Google psikopatına "sağ kol ağrısı" yazınca 6 ay ömür biçiyor.

Internetten hastalık araştırılmaz. Bi öğrenemedik gitti
Konuyu eksik yazdığımı harkettim daha doğrusu şöyle gelişti ben bu yaşadığımı çok yakın bı arkadasima paylaşmıştım oda tanıdık bı doktora danismis ve ihmal etmesin epilepsi gibi görünüyor ama eeg çekilmesi lazım demiş bende netten araştırınca konuda yazdığım belirtiler de çıktı ve merak ettim bunu yaşayan kisiler var mı die o yüzden açtım konuyu tek miyim bunu yaşayan merak ettim.

Kızlar küçüklükten beri durduk yere burnuma hep aynı koku olan ismini tanımlayamadigim bı koku gelior.Bu bazen hafta da 1 bazen 5 ayda 1 oluyor ve süresi 2 vs 3 saniye sürüyor.Bu konuyu internette bı araştırdım arastirmaz olaydım epilepsinin bı türü beyin tümörü şizofreni gibi belirtiler yazınca endiselendim.Acikcasi doktora gitmeye çekiniyorum sonucu ya kötü çıkarsa diye.Basina böyle bişey gelen duyan bilen var mi?Moralim çok bozuk
Merhaba o koku beanada geliyordu soğan kokusu gibi çürük kokusu gibi sinizutten olduğunu söyledi Dr teyzemdede oluyor o bende 2senedir olmuyor saçlarımı hemen kuruyorum sigarayıdabıraktığım için alamıyorum o kokuyu artık

Bu hastalık değil. Bazı insanlarda renklerin kokusu diye bir olay var mesela. Bazı renkler bazı kokuları hatırlatır. Sizin de öyledir.

Sizin için çok güzel ya da kötü olan bir an ya da anıyı beyniniz o andaki bir kokuyla özdeşleştirmiş olabilir. Siz farkında olmadan bile anlık olarak geçmişteki o anı ya da anıyı hatırladığıniz anlarda o kokuyu aliyor olabilirisiniz.

Kızlar küçüklükten beri durduk yere burnuma hep aynı koku olan ismini tanımlayamadigim bı koku gelior.Bu bazen hafta da 1 bazen 5 ayda 1 oluyor ve süresi 2 vs 3 saniye sürüyor.Bu konuyu internette bı araştırdım arastirmaz olaydım epilepsinin bı türü beyin tümörü şizofreni gibi belirtiler yazınca endiselendim.Acikcasi doktora gitmeye çekiniyorum sonucu ya kötü çıkarsa diye.Basina böyle bişey gelen duyan bilen var mi?Moralim çok bozuk
Kan kokusu yada demir kokuna benzer bi kokumu
Banada küçükken çok olurdu yıllardır olmuyor
Bende tam anlamıyla kokuyu tanımlayamıyorum
Ama kan ve demir kokusuna yakın bi kokuydu

Şoyle ki epilepsinin bir turunde böyle birsey var buna aura deniyor.Ailenizde epilepsi olan varmi?Bu durum onemli.
Simdiye kadar hic bir belirti vermemesine bir yorum yapamayacagim fakat mutlaka bir nöroloji doktoruna gorurnun. iciniz rahat etsin

Ben ne zaman hamilelik belirtilerine baksam hamileyim kesin diyorum çünkü bütün maddeler var mesela dün karnımı kızım diye severken sabahına adet oldum 😂😂 doktora git tatlış internetten teşhis koyulmaz 🙃

Şoyle ki epilepsinin bir turunde böyle birsey var buna aura deniyor.Ailenizde epilepsi olan varmi?Bu durum onemli.
Simdiye kadar hic bir belirti vermemesine bir yorum yapamayacagim fakat mutlaka bir nöroloji doktoruna gorurnun. iciniz rahat etsin
Kardeşim epilepsi hastası ama ben gitmedim doktora beni rahatsız etmiyo Burdaki bı çok kişide bendede oluo deyince gitmedim acikcasi

Sizin için çok güzel ya da kötü olan bir an ya da anıyı beyniniz o andaki bir kokuyla özdeşleştirmiş olabilir. Siz farkında olmadan bile anlık olarak geçmişteki o anı ya da anıyı hatırladığıniz anlarda o kokuyu aliyor olabilirisiniz.
Çocukken tam yattığımda evin tavanına bakarken oluodu sürekli sonra çok azaldı ama arada da olunca evet o koku diorum koku gibide değil sanki ne bilim baya enteresan bisey ya yasadigim

Merhaba o koku beanada geliyordu soğan kokusu gibi çürük kokusu gibi sinizutten olduğunu söyledi Dr teyzemdede oluyor o bende 2senedir olmuyor saçlarımı hemen kuruyorum sigarayıdabıraktığım için alamıyorum o kokuyu artık
İns bendede tamamen geçer benimki saniyelik suruo

Back
X