- 20 Haziran 2016
- 5.536
- 9.830
- 198
- Konu Sahibi GamzeLiGirLL
Kesinlikle sanki aynı adam gibilerSizin için hayırlısı buymuş diyelimAy ne kadar da benziyor durumlarımız ya
biz de farklı şehirlerdeyiz ben de ilk konuştuğumuz zaman demiştim uzaklık nasıl olacak diye hallederiz demişti ama bir daha bu konu hakkında konuşmadık bayağı pozitif bakıyorduk yüzyüze gelelim diye düşündük. İki gün üst üste o mesaj attı akşamdan akşama biraz mesalaştık pazartesi akşamı dedim bu sefer ben atayım ne yapıyorsun diye konuşmanın ortasında internet mi gitti yoksa kendisi mi kapattı bilmiyorum mesajımı dün öğlen gördü 12 saat sonra ne bir cevap ne başka bir şey yazmadı ben de yazmadım insan bir şey der değil mi yaa kusura bakma felan ben aynısını yapsam açıklama yaparım terbiyesilik resmen yaptığı ne yapmak istiyor ben de anlamadım ne aradım ne de mesaj attım. Kendisinde istediğimde arayayım istediğim de aramayayım mantığı var ama kenarda da dursun diye düşünüyor.

Bu arada ben bu olayı çok yakın bir erkek arkadaşıma anlattım başka birisini bulmuştur dedi bana ve haklı olduğunu düşünüyorum. Emin ol görüşmek konuşmak isteyen insan ister fizanda başbakan olsun illa ki çaba gösterir. Hakkımızda hayırlısı canım