Tanışma aşamasındaki erkek?

Sizin için hayırlısı buymuş diyelim 🙏Ay ne kadar da benziyor durumlarımız ya 😅 biz de farklı şehirlerdeyiz ben de ilk konuştuğumuz zaman demiştim uzaklık nasıl olacak diye hallederiz demişti ama bir daha bu konu hakkında konuşmadık bayağı pozitif bakıyorduk yüzyüze gelelim diye düşündük. İki gün üst üste o mesaj attı akşamdan akşama biraz mesalaştık pazartesi akşamı dedim bu sefer ben atayım ne yapıyorsun diye konuşmanın ortasında internet mi gitti yoksa kendisi mi kapattı bilmiyorum mesajımı dün öğlen gördü 12 saat sonra ne bir cevap ne başka bir şey yazmadı ben de yazmadım insan bir şey der değil mi yaa kusura bakma felan ben aynısını yapsam açıklama yaparım terbiyesilik resmen yaptığı ne yapmak istiyor ben de anlamadım ne aradım ne de mesaj attım. Kendisinde istediğimde arayayım istediğim de aramayayım mantığı var ama kenarda da dursun diye düşünüyor.
Kesinlikle sanki aynı adam gibiler 😂 valla ben de aynı muameleye maruz kaldım ama ben belirsizlikten nefret ediyorum o yüzden arayıp konuşarak halletmek istedim. Bana kalırsa sen de arayıp bu durumu konuşabilirsin. Sonuçta insanlar konuşa konuşa değil mi? Problemi çözerseniz ne mutlu ama çözemezseniz de seni hakeden biri değil zaten.
Bu arada ben bu olayı çok yakın bir erkek arkadaşıma anlattım başka birisini bulmuştur dedi bana ve haklı olduğunu düşünüyorum. Emin ol görüşmek konuşmak isteyen insan ister fizanda başbakan olsun illa ki çaba gösterir. Hakkımızda hayırlısı canım♥️

Kesinlikle sanki aynı adam gibiler 😂 valla ben de aynı muameleye maruz kaldım ama ben belirsizlikten nefret ediyorum o yüzden arayıp konuşarak halletmek istedim. Bana kalırsa sen de arayıp bu durumu konuşabilirsin. Sonuçta insanlar konuşa konuşa değil mi? Problemi çözerseniz ne mutlu ama çözemezseniz de seni hakeden biri değil zaten.
Bu arada ben bu olayı çok yakın bir erkek arkadaşıma anlattım başka birisini bulmuştur dedi bana ve haklı olduğunu düşünüyorum. Emin ol görüşmek konuşmak isteyen insan ister fizanda başbakan olsun illa ki çaba gösterir. Hakkımızda hayırlısı canım♥
Normalde ben de sizin gibiyim belirsizlikten nefret ederim ve kesinlikle sorun olduğunda konuşmaktan yanayım ve birisini hayatıma alacaksan konuşmak isterim ki tanıyayım yoksa nasıl seveceğim nasıl bana uygun mu değil mi anlayacağım? Eski ben olsaydım arardım sizin gibi . Ama aramayacagım o aramayana kadar. Bence ben bir şeyler yaptım sıra onda. Biraz da o çabalarsın istiyorum bakayım cabalayacak mı?, oldu oldu,olmazsa olmaz. Kesinlikle hakkımızda hayırlısı ❤️

Back