Böyle birini 5 ay kadar bekledim 2 defa yuz yüze görüştük.benden hoşlandığını söylüyordu yüzyüze görüşmelerde. Yoğun olduğunu söylüyordu sana mesaj atmiyorum diye aman ha başkalarıyla görüştüğümü zannetme dedi. Iyi hoş ama bu durum fena canımı sıktı. Bende mesaj atmamaya başladım o da atmadı o sürecde. Ama instagramdan takiplesiyorduk hala nisan ayina kadar böyle sürdü foto atıyordum begeniyordu hikayelerine dakikasında bakiyordu. Nisan da fotolarimi begenmemeye başladı. Bende hala umut vardı şu corona bitse yazar falan diye düşünüyorum neyse profilini bir kurcaladim bir başka kıza yöneldiğini farkettim çıktım takip den 15 20 gün sonra o da beni takip den çıktı. Sonuc olarak bu ayın başında profiline kızın isminin basharfini yazdı ve kalp koydu. Oh olsun 2 gün sonra kaldırdı. Araları kötü ayrılacak gibiler ya da ayrilar tam bilmiyorum ama hala o kızın peşinde olduğunu biliyorum. Ikimizi bir arada idare etmeye çalışmış beni yedekte tutmuş anlayacağın.
Inanma yogunum falan laflarına 2 satır yazmak çok mu zor. Sen de mesaj atma bakalım.ne yapacak.en fazla bir hafta müddet ver yazmasa sil gitsin bekleme.
Suan içinde bulunduğum duygular çok kötü bu duruma düşmenı istemem. Beni tanımak bile istememiş en cok da ona üzülüyorum. Tanımak isteyen adam gece gündüz yazar kendini haberdar eder seni sorar.gecsin bu işleri.