Tanışma aşamasındaki erkek?

Böyle birini 5 ay kadar bekledim 2 defa yuz yüze görüştük.benden hoşlandığını söylüyordu yüzyüze görüşmelerde. Yoğun olduğunu söylüyordu sana mesaj atmiyorum diye aman ha başkalarıyla görüştüğümü zannetme dedi. Iyi hoş ama bu durum fena canımı sıktı. Bende mesaj atmamaya başladım o da atmadı o sürecde. Ama instagramdan takiplesiyorduk hala nisan ayina kadar böyle sürdü foto atıyordum begeniyordu hikayelerine dakikasında bakiyordu. Nisan da fotolarimi begenmemeye başladı. Bende hala umut vardı şu corona bitse yazar falan diye düşünüyorum neyse profilini bir kurcaladim bir başka kıza yöneldiğini farkettim çıktım takip den 15 20 gün sonra o da beni takip den çıktı. Sonuc olarak bu ayın başında profiline kızın isminin basharfini yazdı ve kalp koydu. Oh olsun 2 gün sonra kaldırdı. Araları kötü ayrılacak gibiler ya da ayrilar tam bilmiyorum ama hala o kızın peşinde olduğunu biliyorum. Ikimizi bir arada idare etmeye çalışmış beni yedekte tutmuş anlayacağın.
Inanma yogunum falan laflarına 2 satır yazmak çok mu zor. Sen de mesaj atma bakalım.ne yapacak.en fazla bir hafta müddet ver yazmasa sil gitsin bekleme.
Suan içinde bulunduğum duygular çok kötü bu duruma düşmenı istemem. Beni tanımak bile istememiş en cok da ona üzülüyorum. Tanımak isteyen adam gece gündüz yazar kendini haberdar eder seni sorar.gecsin bu işleri.
Sizin adınıza çok üzüldüm umarım bir an önce atlatırsınız. Bende geri çekildim zaten sıradan biriymiş gibi davranıyorum artık

Benim sana tavsiyem düşünme onu kendine başka uğraşlar bul ama ne kadar düşünme desende düşüneceksin her yaptıgın seyde .konuşmak isteyen merak eden insan ne olursa olsun zaman bulur
Ben de böyle düşünüyorum konuşmak isteyen gerekirse 5 dk gec yer yemeğini yine de konuşur yol bulur zaman yaratır gercekten . Artık doğal akışına bıraktım bakalım teşekkür ederim yorumunuz için 🙂

Ben de böyle düşünüyorum konuşmak isteyen gerekirse 5 dk gec yer yemeğini yine de konuşur yol bulur zaman yaratır gercekten . Artık doğal akışına bıraktım bakalım teşekkür ederim yorumunuz için 🙂
Rica ederim seni düşünmeyiniz
Rica ederim

Hiç kimse anlattığı kadar yoğun değildir. Zaman ayırmak isteyen insan iş arasında sigara molasında veya 5 dakikalık yürüyüş arasında bile arar en azından bir mesaj atar

Merhaba arkadaslar ben yaklaşık 2 haftadır biriyle görüşüyorum kendisiyle şu an farklı şehirlerdeyiz o yüzden sadece telefondan felan konuşuyoruz. 1 ay sonra yüzyüze geleceğiz. Sorun şu kendisi ilgisiz gibi. Mesela Dün gün boyu hiç arayıp sormadı akşam ben aradım konuştuk konuşunca 1 saat felan konuşuyoruz rahat. Ama dün geceden beri ne konuştuk ne mesajlaştık. Yoğun çalışıyor 1 gündüz 1 gece şeklinde bu ara başka işleride var yapması gereken çok yorgun oluyorum felan dedi. Acaba daha tanışma aşamasındayız diye mi böyle davranıyor sevgili felan değiliz mantığıyla mı bakıyor. Kendisinin beni sürekli arayıp sormasını zaten beklemiyorum ama bir mesaj bir 5 dk aramak zor değil bence. Bunu beklemem yanlış mı sizce? Ve bu adamla devam etmeliyim mi acaba? Yüzyüze gelmeden karar da vermek istemiyorum böyle davranmamasını ona nasıl söylemeliyim?
Size ayıracak vakti yok ve bence sizi o kadar da beğenmedi benim düşüncem. Erkekler beğenince peşinde pervane olur.

Eşim makam şoförüydü buna rağmen tanışma aşamasında sabahlara kadar konuşurduk. Görüşmemek için bahane bulmuş.

Size ayıracak vakti yok ve bence sizi o kadar da beğenmedi benim düşüncem. Erkekler beğenince peşinde pervane olur.

Eşim makam şoförüydü buna rağmen tanışma aşamasında sabahlara kadar konuşurduk. Görüşmemek için bahane bulmuş.
Bu erkekleri anlayamıyorum eğer zamanı yoksa neden birisiyle görüşüyorlar o zaman insan hayatına birisini alıyorsa bunları da düşünmeli bence. Herkesin güzellik kavramı birbirinden farklıdır dediğiniz gibiyse söyleyedebilir farklı bir yoldan anlarım ben takılmam yani. Çözemedim yani saçma durumdayım. Akışına bıraktım sıradan biriymiş gibi davranıyorum ona artık

Bu erkekleri anlayamıyorum eğer zamanı yoksa neden birisiyle görüşüyorlar o zaman insan hayatına birisini alıyorsa bunları da düşünmeli bence. Herkesin güzellik kavramı birbirinden farklıdır dediğiniz gibiyse söyleyedebilir farklı bir yoldan anlarım ben takılmam yani. Çözemedim yani saçma durumdayım. Akışına bıraktım sıradan biriymiş gibi davranıyorum ona artık
Durumu gözlemleyin hemen bitirmeyin bakalım ileriki günler neler olacak hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.

Merhaba arkadaslar ben yaklaşık 2 haftadır biriyle görüşüyorum kendisiyle şu an farklı şehirlerdeyiz o yüzden sadece telefondan felan konuşuyoruz. 1 ay sonra yüzyüze geleceğiz. Sorun şu kendisi ilgisiz gibi. Mesela Dün gün boyu hiç arayıp sormadı akşam ben aradım konuştuk konuşunca 1 saat felan konuşuyoruz rahat. Ama dün geceden beri ne konuştuk ne mesajlaştık. Yoğun çalışıyor 1 gündüz 1 gece şeklinde bu ara başka işleride var yapması gereken çok yorgun oluyorum felan dedi. Acaba daha tanışma aşamasındayız diye mi böyle davranıyor sevgili felan değiliz mantığıyla mı bakıyor. Kendisinin beni sürekli arayıp sormasını zaten beklemiyorum ama bir mesaj bir 5 dk aramak zor değil bence. Bunu beklemem yanlış mı sizce? Ve bu adamla devam etmeliyim mi acaba? Yüzyüze gelmeden karar da vermek istemiyorum böyle davranmamasını ona nasıl söylemeliyim?
Sende cok ustune dusme.Daha görusmemissiniz bir paylasiminiz yok iliskinizin adi yok.Ayrica belki yapisi boyle daha tanimiyorsunuz bile

Sende cok ustune dusme.Daha görusmemissiniz bir paylasiminiz yok iliskinizin adi yok.Ayrica belki yapisi boyle daha tanimiyorsunuz bile
Yok bende düşmüyorum zaten ilişki felan yok ortada biliyorum şayet yüzyüze görüşürsek neden böyle davrandığını sorabilirim ancak zira yapısı böyleyse ileriyi yürütemem yapamam böyle biriyle

Tatlım erkeği tanımadan aşık olacak Kıvama girme, sabıkası varmı, mesleği sağlam mı, ailesi iyi mi, oğlanın psikolojik sorunu varmı bunlar çok önemli, ilgi en son mesele

Ben de şaşırdım yaa Gerçekten fazla ilgi göstermemeliymişiz bir kez daha anladım Şu an ben de onun bana davrandığı gibi davranıyorum yazarsan yazarım aramıyorum bakalım aramak aklına gelecek mi?
Dün gece aradım problemi çözdük ama mesaj atmamaya devam etti. Ben de mesaj attım nasılsın diye konuştuk ve bana aklında sorular olduğunu söyledi. En başında ona uzaktan ilişki yürütemeyiz, nasıl yaparız diye defalarca söylemiştim ama bana bir şekilde aşarız, kaderini ellerinle itiyorsun vb şeyler söyleyip beni kendisine inandırmış ve bağlamıştı. Aradan iki hafta geçince beyefendi uzaktan yapamayacağımızı anlamış 😂 keşke en başından zorlamasaydın dedim bana verdiği cevap en güzeli daha fazla zorlamamak oldu. Ben de görüldü attım ve bitti. Bilmiyorum amacı neydi beni neden kendisine bağlayıp yapamam dedi bilmiyorum ama allah bildiği gibi yapsın. Erkeklere anlam vermek çok güç

Dün gece aradım problemi çözdük ama mesaj atmamaya devam etti. Ben de mesaj attım nasılsın diye konuştuk ve bana aklında sorular olduğunu söyledi. En başında ona uzaktan ilişki yürütemeyiz, nasıl yaparız diye defalarca söylemiştim ama bana bir şekilde aşarız, kaderini ellerinle itiyorsun vb şeyler söyleyip beni kendisine inandırmış ve bağlamıştı. Aradan iki hafta geçince beyefendi uzaktan yapamayacağımızı anlamış 😂 keşke en başından zorlamasaydın dedim bana verdiği cevap en güzeli daha fazla zorlamamak oldu. Ben de görüldü attım ve bitti. Bilmiyorum amacı neydi beni neden kendisine bağlayıp yapamam dedi bilmiyorum ama allah bildiği gibi yapsın. Erkeklere anlam vermek çok güç
Sizin için hayırlısı buymuş diyelim 🙏Ay ne kadar da benziyor durumlarımız ya 😅 biz de farklı şehirlerdeyiz ben de ilk konuştuğumuz zaman demiştim uzaklık nasıl olacak diye hallederiz demişti ama bir daha bu konu hakkında konuşmadık bayağı pozitif bakıyorduk yüzyüze gelelim diye düşündük. İki gün üst üste o mesaj attı akşamdan akşama biraz mesalaştık pazartesi akşamı dedim bu sefer ben atayım ne yapıyorsun diye konuşmanın ortasında internet mi gitti yoksa kendisi mi kapattı bilmiyorum mesajımı dün öğlen gördü 12 saat sonra ne bir cevap ne başka bir şey yazmadı ben de yazmadım insan bir şey der değil mi yaa kusura bakma felan ben aynısını yapsam açıklama yaparım terbiyesilik resmen yaptığı ne yapmak istiyor ben de anlamadım ne aradım ne de mesaj attım. Kendisinde istediğimde arayayım istediğim de aramayayım mantığı var ama kenarda da dursun diye düşünüyor.

[/QUOTE]
baştan böyle isteksizse devamı nasıl gelecek bu işin? aramıyorsa siz de aramayın böyle ittire ittire olmaz bence.
İlk başta istekliydi biliyor musunuz müsaitsem hemen normalden arıyordu felan sonra ne oldu bilmiyorum uzaklaştı o uzaklaşınca ben de uzaklaştım zaten. İstemiyorsa ben de istemem bir şeyi zorla oldurtamam.

Back
X