Tanışma mevzusu

damla8806

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2019
277
410
23
37
Merhaba, erkek arkadaşım yazlığa gidince ben biraz huysuzlanıyorum ama ona birşey demesemde kendisi anlıyor bu durumu
Yazlıkları 40 dk mesafede yaşadığımız şehire
Ben ailesiyle tanışmadım henüz
Bana dedi ki yazlığa seni de götürmek istiyorum annem varken sana kalacak müsait oda var, ortamı gör gelemediğin zamanlar için rahat etsin dedi
Bende dedim ki zaten çok yakın 40 dk birgün sabah gider akşam döneriz, annen beni tanımaz etmez pat diye bir kız getirince kadın rahatsız olur ve haklı dedim
O da bilmiyorum daha önce böyle bir durum olmamıştı ben onla konuşurum ben gelmeni istiyorum dedi
Bence bu uygun bir durum değil gibi
Arkadaşlarım da sen fazla takıyorsan gitsen de gitmesen de birşey farketmez diyorlar
Ama yarın birgün olurda evlilik falan olursa annesi bu da zaten biz de kalmaya pek hevesliydi demesin

gidin ama kalmayın....şahsen ben üni yillarinda eşimle kalmıştım ,eşimde bunu annesine söylemiş niye söylerse artik yani 5 yildir evliyiz hala utanirim

Bence yatıya kalıp yüz göz olmayın eğer çok yakında söz,nişan vb. düşünmüyorsanız.
Burda bi konu okumuştum çocuğun annesi kızın yanında hiç lafını etmemiş yüzüne gülmüş arkasından oğluna bu ne biçim kız utanmadan kalıyor vs. tarzında şeyler söylemişti,tabi herkes öyle olmak zorunda değil ama temkinli olmakta fayda var derim.

Ben erkek arkadaşımın ailesiyle henüz tanışmak istemediğimden yemin törenine bile gitmeyeceğim. Böyle bir durumda da kalmazdım.

Evet mesafe iyidir güzeldir ama önceden aileyle tanışıp, aynı evde kalıp, evlenmeden hep beraber tatile gidenler de var ve gayet güzel geçiniyorlar. Bunlar tamamen kişisel tercihinizle alakalı.
İleride böyle laf edecek biriyle o kayınvalide zaten başka bir sebepten de laf edebilir.

Ortada birşey yokken kalmanızın bir manası yok zaten tanımadığınız bir ortamda.Nişanlımla evimin arasında 1 saatlik mesafe var neredeyse ama çok ısrar etselerde kalmıyorum.

Ben kalmıştım sevgiliyken çok hoş tutmuşlardı beni,başıma kakan filan da olmadı valla değer görüp görmemeniz eşinizle alakalı. Onun tavrı herşeyi belirliyor.

Ben sevgiliyken Kv de evinde kaldım ama 8 saat mesafe idi

Neden ben gelmiştim çünkü bu şehirde yaşama düşüncemiz vardı eşim çalışıyordu ben boştum benim param vardı vs

Kv evlilik olmadan geldi bizde kaldı der mi bilmem zira bir süre daha kaldım sonda da sevgilimle bir yıl birlikte yaşadık yani bunu takmazdık zaten

Mesafe yakınmış önce günübirlik gidin ortama bakın sonra yazın kalmakta da gidersiniz belki

Tanistirmasi gereken yer niye evleri degil de yazlik ?

Tanistirmasi gereken yer niye evleri degil de yazlik ?
Yani aslında daha önce annesiyle tanıştırmayı teklif etmişti ben çok erken demiştim
Şuan da mevzu tanışmaktan daha çok yazlık ortamını bilmeidğim için, içim rahat etsine getirdi

Yani aslında daha önce annesiyle tanıştırmayı teklif etmişti ben çok erken demiştim
Şuan da mevzu tanışmaktan daha çok yazlık ortamını bilmeidğim için, içim rahat etsine getirdi
Tabi ki bence de kesinlikle gitmemelisin

Buradaki ilk sorun siz erkek arkadaşınız yazlığa gidince huzursuz oluyorsunuz. Ona güvenmiyor musunuz ki ortamı görmek istiyorsunuz? Diyelim ki gördünüz, içiniz rahat edecek mi? Aldatacak adam burnunuzun dibinde de aldatır zaten, uzağa gitmesine gerek yok. Öncelikle güven probleminizi halledin. Güvenmediğiniz adamla birlikte olmayın. Gelelim sorunuza. Aile ile tanışmadan gidip yatılı kalmayı şahsen doğru bulmuyorum. Ama ailesi laf eder mi etmez mi bu durum aile yapısına ve bakış açısına göre değişen bir durumdur. Siz yine de resmiyet olmadan çok yüz göz olmayın. Evlenince eşim ailesiyle sürekli görüşmemi istiyor diye konu açanlar dolu burası. Sadece tanışma amaçlı gidip duruma göre hareket etmenizde fayda var.

Yazlığa gitmesinden rahatsız olacağınız adamlarla birlikte olmayın. Adamlarda sorun yok sizin gereksiz rahatsızlığınızsa kendinizi kontrol edin. Böylece yazlığa gidip kontrol etmeye gerek kalmaz.

Anladigim kadariyla guven probleminiz var. Guven yoksa pek devam etmenin de anlami yok. Ayrica annesi tanismak isteseydi once daha iyi degil miydi? Ben gitmezdim sanirim.

Güvenmeme durumum yok kızlar ama o ordayken yanındakiler kim diye sordum birkaç kez o da içimin rahat olmasını istemiş
Kalma konusunda çok haklısınız gerçekten kalmamalıyum bende en baştan da öyle düşünmüştüm, uygun bir şekilde doğru bulmadığımı söylicem

Ben de eşimin ailesi ile ilk yazlıklarında tanıstım
Yaşadığım yerden 5 saat uzakta idi ama

Eşim geldi beni aldı
Götürdü ama yazlıkta kalmadım
Geri döndüm

Siz de gidin ama kısa kalın dönün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…