Valla ben olsam derim oğluma anasını babasını tanımadan niye geliyor bizim evimize diye.arada resmiyet yok hem.nasıl güveneceksiniz.sonuçta tanımadıgınız insanlar.bence yakında isteme söz olmayacaksa hic gitmeyin bile.ortamı görüp ne yapacaksınız.bikinili kızlar , lay lay lom arkadaş grupları batak okey cevirmeler falan.
sevgilime güveniyorım ama kıskanıuorum da ordaki kızları tanımadığım için
Burdaki yorumlardan sonra kendim de iyice düşündüm gitmek istemiyorum oraya ailesinim yanında işim yok şuan yakınlarda söz nişan yok çünkü
Bende kendi ortamımda eğlenirim
sevgilime güveniyorım ama kıskanıuorum da ordaki kızları tanımadığım için
Burdaki yorumlardan sonra kendim de iyice düşündüm gitmek istemiyorum oraya ailesinim yanında işim yok şuan yakınlarda söz nişan yok çünkü
Bende kendi ortamımda eğlenirim
aynen yarın bir gün evlilik olursa yüzüne çat çat vururlar. evlilik olmazsa da ne rahat kız kaldı etti derler. boşver gitme. 40 dk yakın. hem tanımadığın insanlarla hemen içli dışlı olma. belki sevmiceksin sonra onları. o zamanda derlerki evlenmeden önce birşey yoktu ama.. gibi gibi.. günü birlik gidersin
Merhaba, erkek arkadaşım yazlığa gidince ben biraz huysuzlanıyorum ama ona birşey demesemde kendisi anlıyor bu durumu
Yazlıkları 40 dk mesafede yaşadığımız şehire
Ben ailesiyle tanışmadım henüz
Bana dedi ki yazlığa seni de götürmek istiyorum annem varken sana kalacak müsait oda var, ortamı gör gelemediğin zamanlar için rahat etsin dedi
Bende dedim ki zaten çok yakın 40 dk birgün sabah gider akşam döneriz, annen beni tanımaz etmez pat diye bir kız getirince kadın rahatsız olur ve haklı dedim
O da bilmiyorum daha önce böyle bir durum olmamıştı ben onla konuşurum ben gelmeni istiyorum dedi
Bence bu uygun bir durum değil gibi
Arkadaşlarım da sen fazla takıyorsan gitsen de gitmesen de birşey farketmez diyorlar
Ama yarın birgün olurda evlilik falan olursa annesi bu da zaten biz de kalmaya pek hevesliydi demesin
Ben doğru bulmuyorum eğer gidecekseniz bile madem 40 dk mesafe kalmaya ne gerek var. Ayrıca bu adama guvenmiyorsaniz niye birliktesiniz çünkü adam yapacaksa her türlü yapar siz gidip neyi göreceksiniz. Adam aldatacaksa sizin yanınızda mı yapacak .
Eğer gidecekseniz de kesinlikle kalmayın bu şartlarda hoş değil .
Merhaba, erkek arkadaşım yazlığa gidince ben biraz huysuzlanıyorum ama ona birşey demesemde kendisi anlıyor bu durumu
Yazlıkları 40 dk mesafede yaşadığımız şehire
Ben ailesiyle tanışmadım henüz
Bana dedi ki yazlığa seni de götürmek istiyorum annem varken sana kalacak müsait oda var, ortamı gör gelemediğin zamanlar için rahat etsin dedi
Bende dedim ki zaten çok yakın 40 dk birgün sabah gider akşam döneriz, annen beni tanımaz etmez pat diye bir kız getirince kadın rahatsız olur ve haklı dedim
O da bilmiyorum daha önce böyle bir durum olmamıştı ben onla konuşurum ben gelmeni istiyorum dedi
Bence bu uygun bir durum değil gibi
Arkadaşlarım da sen fazla takıyorsan gitsen de gitmesen de birşey farketmez diyorlar
Ama yarın birgün olurda evlilik falan olursa annesi bu da zaten biz de kalmaya pek hevesliydi demesin
Güvenmeme durumum yok kızlar ama o ordayken yanındakiler kim diye sordum birkaç kez o da içimin rahat olmasını istemiş
Kalma konusunda çok haklısınız gerçekten kalmamalıyum bende en baştan da öyle düşünmüştüm, uygun bir şekilde doğru bulmadığımı söylicem