• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışma sonucu ..sizce ne yapmalı

yedekte tutma durumu günümüzde çok yaygın olsada
instagramdan silmeyen herkes yedekte tutuyor demek değildir bu
umursamadığı için veya ayıp olmasın istediği için silmemiştir
benim instagramımda da sadece bir kere görüşüp bi daha görüşmediğim kişiler var

ben daha çok şeye takıldım
adam ne kadar süre geç kalmış ?
adamın geç kalmasına arkadaşınız nasıl bir tepki göstermiş ?
yani evet randevuya geç kalmak hoş değil ama olabiliyor
kız bu konu yüzünden trip falan attıysa görüşme zaten gergin başlamıştır
gergin başlasam bir görüşmeye , hoşlanacağım varsada hoşlanamam

bence arkadaşınız hiçbir şey yapmasın yani ne mesaj atsın nede instagramdan silsin
tamamen tepkisiz kalsın ve aslaa yazmasın
aracı kişiye de sormasın
olmadı varsaysın yoluna devam etsin hatta başkalarına şans versin

Yanii gülüp eğlenmişler falan güzel bir gündü demiş çocuk .dönüşte de kızı evine bırakmış arkadaşım da çok güzel herkesçe beğenilen biri
Off aman çok yoruyor böyle belirsizlikler falan
ben geçen gün internetten tanıştığım biriyle buluştum
öyle tatlı biriydi ve öyle güzel bir akşam geçirdim ki yanında ne siz sorun ne ben söyleyeyim
frekansım da acayip tuttu
ben de kendisine çok güzel bir akşam geçirdim çok teşekkürler dedim
ama hiçbir çekim hissetmedim
ne sabah uyanınca mesaj atmak aklıma geldi
ne de onun attığı mesaja heyecanlandım
ne düşünüyorsun dedi
sen harika birine benziyorsun çok da tatlısın ve ben güzel bir dost kazandığımı düşünüyorum dedim
saygı duydu ve çekilmesini bildi
takipleşiyoruz, fotolarını da beğeniyorum o da benimkileri aynı şekilde
bir yere davet etse giderim çok da güzel vakit geçiririm eminim bundan
ama hepsi bu :)

insan sahiden çekim hissettiği kişiye özellikle buluşma sonrası yazmak istiyor hele ki bu kişi bir erkekse onu hiçbir şey durduramıyor

yedekte tutma durumu günümüzde çok yaygın olsada
instagramdan silmeyen herkes yedekte tutuyor demek değildir bu
umursamadığı için veya ayıp olmasın istediği için silmemiştir
benim instagramımda da sadece bir kere görüşüp bi daha görüşmediğim kişiler var

ben daha çok şeye takıldım
adam ne kadar süre geç kalmış ?
adamın geç kalmasına arkadaşınız nasıl bir tepki göstermiş ?
yani evet randevuya geç kalmak hoş değil ama olabiliyor
kız bu konu yüzünden trip falan attıysa görüşme zaten gergin başlamıştır
gergin başlasam bir görüşmeye , hoşlanacağım varsada hoşlanamam

bence arkadaşınız hiçbir şey yapmasın yani ne mesaj atsın nede instagramdan silsin
tamamen tepkisiz kalsın ve aslaa yazmasın
aracı kişiye de sormasın
olmadı varsaysın yoluna devam etsin hatta başkalarına şans versin
Yani yarım saatten fazla beklemiş . Trip falan atmamış biraz gergin başlamış ama sonrasında normal sohbet etmişler

Merhaba herkesee
arkadaşım geçenlerde biriyle buluştu .tanıdık vasıtasıyla oldu bu .modern görücülük işte .Çocuk önce instada ekledi biraz konuştular sonra haftasında buluştular . Neyse zaten buluşmaya da geç kalmış çocuk . Çocuk dediğime bakmayın 29 yaşında kendisi .arkadaşım da 24 yaşında .
Konuşmuş sohbet etmişler ama sonrasında herhangi bir mesaj atmamış ve hala instagramdan takip etmeye devam ediyor arkadaşımı .
Ne bileyim anlaşamayacağımızı düşünüyorum gibi mesaj atılamaz mıydı . Yedekte tutmaya çalışıyor gibi yorumladım . Yani arkadaşım da öyle çok olumlu falan değil ama 2.defa görüşebilirim diyordu bu davranıştan sonra kendisinden soğudu .
Sizce hiçbir açıklama yapmadan hesaptan çıkarmalı mı ?bu tarz görüşmelerden sonra sessiz mi kalınıyor açıklama yapılıyor mı ?hiç böyle tanıştırılmadığım için yorumlayamadım sizin görüşlerinizi merak ediyorum .
Bakın, "arkadaşınız"a ve tüm bu tip şeyler yaşayan genç kadınlara diyim bunu:
1 kere 2 kere görüştüğünüz hiçbir insanın (kadın veya erkek) size cevap veya mesaj borcu yok. Öncelikle bunu bi koyun cebe. Ha arada karşılıklı bir yoğunlaşma olur, 4-5 görüşme olur, adı koyulur, o zaman "ay ne yapsam" deme durumuna girersiniz, haklı olarak... Ama daha hayatta 1 kere gördüğünüz elin adamından mesaj beklemek, gelmeyince bozulmak filan..
Adam beğenmemiştir, enerjisinden hoşlanmamıştır, kaşını gözünü sevmemiştir, her şey olabilir yani herşeye hakkı var. Bir kere görüştünüz diye kimsenin sahibi olmuyorsunuz...

Arkadaşınız demek ki hoşlanmış ki, neden mesaj atmadı diye buraya konu açacak kadar kafasına takmış.
Adam hoşlanmamış. Basit ve net.
Yani bunun altını kazıyacak kadar, efendim yedekte mi tutuyo, bilmemne mi filan diye kafa yoracak kadar hiçbişey yok ortada. Ne olur kendinize odaklanın. Arkadaşınıza söyleyin, önüne baksın geriye değil...

Arkadasiniz geziyorum tarzinda bi hikaye atsin ya da bi tatli yapip hikayesine atsin bakalim cocuk cevap verecek mi
Belki dumduz mesaj atmak istemiyordur
Bide simdiki erkeklerin kiz moduna giriyor naza cekiyor kendini 🥴

Yani yarım saatten fazla beklemiş . Trip falan atmamış biraz gergin başlamış ama sonrasında normal sohbet etmişler
hımm
yani bir erkeğin kızı bu kadar beklettiği nerede görülmüş üstelik ilk buluşmada
kaza bela olmadıysa bu çok özensiz bir hareket yani, trafik durumunu da navigasyonda görmek mümkün, kimse trafiği bahane etmesin şimdi
keşke arkadaşın bi 15-20 bekleyip kalkıp gitseymiş
daha ilk günden erkeğin keyfini bu kadar beklersen kaybedersin
bi de üstüne mesaj bekliyor yazmadı diye dertleniyor, 2. görüşmeyi yapabilirim falan diyor
arkadaşın kendini epey yalnız hissediyor sanırım
kendini böyle ayılara layık görmemeli kimse

Bakın, "arkadaşınız"a ve tüm bu tip şeyler yaşayan genç kadınlara diyim bunu:
1 kere 2 kere görüştüğünüz hiçbir insanın (kadın veya erkek) size cevap veya mesaj borcu yok. Öncelikle bunu bi koyun cebe. Ha arada karşılıklı bir yoğunlaşma olur, 4-5 görüşme olur, adı koyulur, o zaman "ay ne yapsam" deme durumuna girersiniz, haklı olarak... Ama daha hayatta 1 kere gördüğünüz elin adamından mesaj beklemek, gelmeyince bozulmak filan..
Adam beğenmemiştir, enerjisinden hoşlanmamıştır, kaşını gözünü sevmemiştir, her şey olabilir yani herşeye hakkı var. Bir kere görüştünüz diye kimsenin sahibi olmuyorsunuz...

Arkadaşınız demek ki hoşlanmış ki, neden mesaj atmadı diye buraya konu açacak kadar kafasına takmış.
Adam hoşlanmamış. Basit ve net.
Yani bunun altını kazıyacak kadar, efendim yedekte mi tutuyo, bilmemne mi filan diye kafa yoracak kadar hiçbişey yok ortada. Ne olur kendinize odaklanın. Arkadaşınıza söyleyin, önüne baksın geriye değil...
Kesinlikleee enerji tutmadıktan sonra bir araya gelmemin anlamı yok

hımm
yani bir erkeğin kızı bu kadar beklettiği nerede görülmüş üstelik ilk buluşmada
kaza bela olmadıysa bu çok özensiz bir hareket yani, trafik durumunu da navigasyonda görmek mümkün, kimse trafiği bahane etmesin şimdi
keşke arkadaşın bi 15-20 bekleyip kalkıp gitseymiş
daha ilk günden erkeğin keyfini bu kadar beklersen kaybedersin
bi de üstüne mesaj bekliyor yazmadı diye dertleniyor, 2. görüşmeyi yapabilirim falan diyor
arkadaşın kendini epey yalnız hissediyor sanırım
kendini böyle ayılara layık görmemeli kimse
Ya evet 5-10 dk beklemeye kimse bi şey demez de .. bazen fevri davranmak gerek haklısınız .

Ya evet 5-10 dk beklemeye kimse bi şey demez de .. bazen fevri davranmak gerek haklısınız .
yok hayatım konu fevri davranmakta değil
ben olsam beklemezdim
umurumda değil gibi davranırdım yani beklerdim 20 dk, gelmiyor mu, kalkardım masadan ona haber bile vermezdim
noldu nerdesin diye yazacak illa ki geldiğinde
"bekledim gelmedin, daha fazla bekleyecek zamanım olmadığı için ayrıldım mekandan. kısmet değilmiş :)" yazar geçerdim.
ki yaptımda zamanında
1 hafta boyunca evime özür çiçekleri yolladı

Merhaba herkesee
arkadaşım geçenlerde biriyle buluştu .tanıdık vasıtasıyla oldu bu .modern görücülük işte .Çocuk önce instada ekledi biraz konuştular sonra haftasında buluştular . Neyse zaten buluşmaya da geç kalmış çocuk . Çocuk dediğime bakmayın 29 yaşında kendisi .arkadaşım da 24 yaşında .
Konuşmuş sohbet etmişler ama sonrasında herhangi bir mesaj atmamış ve hala instagramdan takip etmeye devam ediyor arkadaşımı .
Ne bileyim anlaşamayacağımızı düşünüyorum gibi mesaj atılamaz mıydı . Yedekte tutmaya çalışıyor gibi yorumladım . Yani arkadaşım da öyle çok olumlu falan değil ama 2.defa görüşebilirim diyordu bu davranıştan sonra kendisinden soğudu .
Sizce hiçbir açıklama yapmadan hesaptan çıkarmalı mı ?bu tarz görüşmelerden sonra sessiz mi kalınıyor açıklama yapılıyor mı ?hiç böyle tanıştırılmadığım için yorumlayamadım sizin görüşlerinizi merak ediyorum .
hoşuna gitmemiş olabilir freakeans tutmamıştır ayıp olmasın diye silmemiş dursun zararı var mı?

Back
X