- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 36
- Konu Sahibi Umutlu1988
-
Tuafmis gerçekten belki gerçekten vardır çocuğu senin tavrın olumsuz olunca çevirmiştir görüşmeye devam edeceksiniz araştırın bence sonradan uzulmeyin
Aklınca dalga geçiyor seni ciddiye almıyor görüşme derim.
Sende deseydin ya aaa çocukların mı var iyi iyi tecrübeli olman güzel bende 5 koca eskittim darısı sana ama sen eskime yaa hepsinin başına birşey geldi ama sen dinç duruyorsun sana birşey olmaz hahaha diye gülseydin bön bön baksaydı bi 10 saniye zırto.
Valla çocuğu olmasa,hiç evlenmemis olsa bile kurtlu tiplerden sanırım.Oturup ciddi birşey konuşamadığın birisi sempatik olsa da olmaz bence
Tuhaf.
Gerçekse sizi denemiş kıvırmış, şakaysa cıvık bir adam.
İki halde de baştan elemelik sevgili adayı kendisi.
Bende anlamadim ki nasil biri
Kizlar merhaba, yeni biri ile tanistim. Ilk tanistigim gün bana sempatik geldi, numarami da verdim konusmaya basladik. Dün görüselim dedi. Tuhaf sakalar yapmaya basladi. Mesela ben hic evlendin mi diye sordum, oda yok evlenmedim dedi. Sonra durup iki cocugum var dedi. Saka yapiyorsun dedim, yoo ikizlerim var orkun ve olcay diye dedi. Iste 4 yasindalar, annesi ile bir yil önce ayrildim dedi. Tabi ben sok olup ben sessiz kaldim oda saka yaa dedi. Böyle birden kafasindan bisey uydurmasi sizcede tuhaf degil mi. Birde detayli anlatmadi. Bu arada 34 yasinda. Bi kac defa daha da böyle birilerine kardesi ile birlikte baska tanittigini ve bunu komik buldugunu söyledi. Tabi bu görüsmeden sonra ona karsi düsüncelerim degisti. Bana mi tuhaf geldi yada sizce de böyle mi. Sonucta 34 yasinda olgun olmasi gerekmiyor mu. Kafamda deli sorular
SanirimHer halükarda cıvık biri.
Böyle bir durum harbiden var da seni mi yokluyor acaba? Avukat tanıdığın, arkadaşın varsa sicilini falan bir sorgulat elemanın.
İlahi çay elimdeydim püskürtümSende deseydin ya aaa çocukların mı var iyi iyi tecrübeli olman güzel bende 5 koca eskittim darısı sana ama sen eskime yaa hepsinin başına birşey geldi ama sen dinç duruyorsun sana birşey olmaz hahaha diye gülseydin bön bön baksaydı bi 10 saniye zırto.
Bende öyle düsündüm. Birde dedim bu isimler nerden geldi aklina. Bilmiyorum birden geldi dedi güldü. Sonra sen onlara daha iyi bakarsin bilmem ne diye geveledi. Hala saka mi yapiyorsun dedim yine güldü bisey anlayamadim
Şaka gibi gelmedi bana. Bence yokluyor olabilir, hani boşanmış ve çocuklu bir erkeğe karşı tavrın ne olacak, isteyecek misin diye. Dediğim gibi, eş dost tanıdık varsa bir sorgulat sicilinden. Ne olduğu çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?