- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Umutlu1988
-
Olabilir ben dedim öyle bisey cok zor dedim. Anlasmak sonucta diger kisi var, cocuklar var dedim. Onun cevabi ,,cocuklu bir insanin tekrar hayat kurmasi zor“ demek dedi
Uuu kesin yokluyor bu seni. Bence şey de laf arası, tabi bu adamı istiyorsan. "Benim için her şeyden önce güven gelir, her şeyi tolere edebilirim ama birinin bana yalan söylemesini asla" falan gibi laflar et. Ama evli ve çocuklu olduğunu saklama potansiyeli olan bir adam sana ne kadar koca olabilir, o da ayrı mevzu.
Evli degil ondan eminim ama bosanmis veya evlilik disi cocugu olabilir. Tuhaf biri gercekten
‘Saka’yı sakallar diye okudumdiyorum kendi kendime tuhaf sakal ne olabilir diye.
Konuna gelecek olursam olgunlukla ilgisi yok bence konunun. Espri anlayışı değişik sadece.
En nefret ettiğim zevzek erkek tipi. Hayatınızın hiçbir döneminde böyle zevzeklikler yapan biriyle mutlu olamazsınız, başkalarının yanında da ne konuştuğunu bilmez bu tipler. Daha yolun başındayken yol verin gitsin..Kizlar merhaba, yeni biri ile tanistim. Ilk tanistigim gün bana sempatik geldi, numarami da verdim konusmaya basladik. Dün görüselim dedi. Tuhaf sakalar yapmaya basladi. Mesela ben hic evlendin mi diye sordum, oda yok evlenmedim dedi. Sonra durup iki cocugum var dedi. Saka yapiyorsun dedim, yoo ikizlerim var orkun ve olcay diye dedi. Iste 4 yasindalar, annesi ile bir yil önce ayrildim dedi. Tabi ben sok olup ben sessiz kaldim oda saka yaa dedi. Böyle birden kafasindan bisey uydurmasi sizcede tuhaf degil mi. Birde detayli anlatmadi. Bu arada 34 yasinda. Bi kac defa daha da böyle birilerine kardesi ile birlikte baska tanittigini ve bunu komik buldugunu söyledi. Tabi bu görüsmeden sonra ona karsi düsüncelerim degisti. Bana mi tuhaf geldi yada sizce de böyle mi. Sonucta 34 yasinda olgun olmasi gerekmiyor mu. Kafamda deli sorular
bana laf olsun diye boş konuşan tiplerden gibi geldi.
ama çocuklarını saklayıp evlenen adamlarda var yok değil.
bizzat tanıyorum babam olur birisi
zaten yeterince etkilenmemissiniz.
bu tür "şakacı" insanlardan da hoslanmiyorsaniz epey yorucu bir ilişki olur sizin için.
bir sefere mahsus sacmalamadiysa
karşınızdaki yaşının olgunluğunda değil
Aklinca saka yapmış olabilir ama hicte belli olmaz. Ne is yapiyor ki? Kafasi cok bos seylere çalışıyor gibi :))Yok iyi birine benziyor diye bir sans vermek istedim. .
Daha önce evlendin mi diye neden sordunuz?
Yani evlilik programı gibi.
Ciddi soruyorum,öyle bir soru sormaya gerek var mı,şimdiki tanışmalar da değişti sanırım.
Hani 45 yaşında adam olur filan da neyse.
Bu arada gerçekse de değilse de tavrı itici,nr o öyle laubali hareketler.
Uzak durmalık tipmiş.
Senin tepkini ölçmek için söylemiş beklemediği tepkiyi alınca şaka yaptım diye geçiştirmiş olabilir. Daha önce birine kendisini başka tanıtıp bunu komik bulması da ciddiyetsiz biri olduğunu gösterir. 34 yaşında adam biraz olgun olmalı. Güvenilecek bir tip gibi değil. İlişkiye başladınız diyelim söylediklerinden hangisi doğru hangisi yalan anlaman mümkün değil, adamın yalanını yakalasan pişmiş pişmiş şaka yaptım çok komik değil mi der. Sinir bozucu bir tavrı var.Kizlar merhaba, yeni biri ile tanistim. Ilk tanistigim gün bana sempatik geldi, numarami da verdim konusmaya basladik. Dün görüselim dedi. Tuhaf sakalar yapmaya basladi. Mesela ben hic evlendin mi diye sordum, oda yok evlenmedim dedi. Sonra durup iki cocugum var dedi. Saka yapiyorsun dedim, yoo ikizlerim var orkun ve olcay diye dedi. Iste 4 yasindalar, annesi ile bir yil önce ayrildim dedi. Tabi ben sok olup ben sessiz kaldim oda saka yaa dedi. Böyle birden kafasindan bisey uydurmasi sizcede tuhaf degil mi. Birde detayli anlatmadi. Bu arada 34 yasinda. Bi kac defa daha da böyle birilerine kardesi ile birlikte baska tanittigini ve bunu komik buldugunu söyledi. Tabi bu görüsmeden sonra ona karsi düsüncelerim degisti. Bana mi tuhaf geldi yada sizce de böyle mi. Sonucta 34 yasinda olgun olmasi gerekmiyor mu. Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?