tanışma ya da buluşma tarihinizi hatırlıyor musunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk buluşma günümüz 11 mart 2005 ti:sm_cool:

eşimde unutmaz bende.. bu günümüzü hep kutlarız..:1hug:

29 ekim 2004 cuma tanıştık.

29 nisan 2007'de tanıştık.. çağlayan'daki mitingde aynı saftaydık, birlikte bağırdıki birlikte şarkılar söyledik..
aahhh ahhh..!!

25 temmuz 2004 de tanıştık...bir hafta sonra ilk buluşmamız oldu zaten....dün gibi yaaa 5 yılı doldurucazzz:asigim::1hug:

Nişanlımla 3 Mart 2002'de tanışmıştık.ılk buluşma tarihini hatırlamıyorum.Bi kaç ay çıktıktan sonra ayrılmıştık.2007'de Ocak ayı sonu ya da Şubat ayı başında yeniden görüşmeye başlamıştık.08.08.2008'de nişanımız olmuştu.Şimdi düğüne gün sayıyoruz.Allah inşallah herkese hayırlı huzurlu bi yuva kurmayı nasip eder.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ohooo onu ilk gördüğümde yer yüzünde sevgilim olabilecek en son kişi diye düşündüğüm için hiç dikkat etmedim ne zaman tanıştığımıza zaten 1 sene kadar bu böyle gitti.. Sonra o bulunduğumuz şehirden gitti ve kafama dank etti. Baktım deli gibi aşık olmuşum, itiraf ettim ve o da benim gibiymiş aynen, direk sevgili olduk.

Son düzenleme:
hatırlamam mı o tarihi 2 mayıs 2003 ilk gördüğüm gün yani tanısma günümüz
ertesi gün görüştük zaten benim için evlenme yıldönümü falan önemli değil onu tanıdıgım günü milad saymısım :asigim: biz o günü kutlarız hep

tanıştığımız tarihi hatırlamıyorum
aklımın ucundan geçmezdi onunla çıkacağım...

18,01,03 de çıkmaya başladık

sene 1998 de tanıştık....yani ortaokul 1 de...7 haziran 2007 de buluştuk:roflol:kaydirigubbakcemile

tanışma : 4 Temmuz 2008

Buluşma : 2 Eylül 2008

Ilk tanısma 2002'ydi galiba tam hatırlamıyorum :bbo:
Cıkmaya basladıgımız tarih: 17 Aralık 2004 :asigim:

12.09.2006 tanıştık.
Çıkma tarihimiz yok, süreç karışık gelişti biraz

Haftaya 3. yıl dönümümüz yani...:))

tanışma 17 eylül 2007
çıkma 29 kasım 2007
buluşma aralığın ilk haftası ama günü tam olarak hatırlamıyorumm :asigim:

anasıfında tanıştım ben sevgilimle tarihini nasıl hatırlıyım ki
çıkma tarihimizde 25.09.2002 ydi
o tarihten bu zamana kadar da çıkıoruz ama nazar değmesin

tanışma tarihimiz bakayimmmm 13.09.2005
buluşma (çıkma diyim ben ona)22.03.2006Şeniz

9 şubat 2007 tanıstık-12 şubatta tlf gorustuk-4 hazıranda bırbırımızı bırebırde gorduk-14 temmuzda sozlendık henuz evlenemedık hala nısanlıyız............

puuff... arkadaştık biz yaaa öle tarih filan tanışma yıldönümü kutlayamıcazmı bizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…