Tanışma

BladeCrown

La vie est belle :)
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
108
20
298
Ablalarım, kardeslerim, akranlarım hepinize günaydın hava cok güzel hepinizin ici umutla dolsun ve bayramımız kutlu olsun :)

Simdik ben yarın 3 yılldır beraber oldugum sevgilimin annesiyle tanısıcam önceden telefonla görüsmüslügümüz var samimiyizde hani ama annesi isi geregi yurtdisinda yasadigindan dolayi yüzyüze ilk defa tanıscam nasıl giyinmeliyim spor giyinsem hos olur sanki boyle cok abartmadan? Giderken cicek gotursem nasil olur yada pasta? Eli bos gitmek ayip olur sanki birde kucuk yegenleri var iki kardes onlara ufak hediyeler aldim cunku bana hep gonderirler sevgilimle, icimden geldigi icin boyle bir sey yapiyim dedim :) Nasıl davranmalıyım? Babasiyla tanisiyoruz ve iyi anlasiyoruz annesiyle daha iyi anlasiriiz herhalde diye dusunuyorum. Benim erkek arkadasimda annemle tanisiyor hani iyiler ama mesafemiz var tabi. Babamlada sadece elele tokalastilar. Tatlı heycanlar bunlar ama sizden taktik almak istiyorim kizlar bana yardim edermisiniz ? :)

günaydın canım. yeğenler için hediye alman güzel olmuş. spor derken de çok az şekilde giyin çünkü sonuçta tanışma bu. giyebilirsin ama çok az.
Ablalarım, kardeslerim, akranlarım hepinize günaydın hava cok güzel hepinizin ici umutla dolsun ve bayramımız kutlu olsun :)

Simdik ben yarın 3 yılldır beraber oldugum sevgilimin annesiyle tanısıcam önceden telefonla görüsmüslügümüz var samimiyizde hani ama annesi isi geregi yurtdisinda yasadigindan dolayi yüzyüze ilk defa tanıscam nasıl giyinmeliyim spor giyinsem hos olur sanki boyle cok abartmadan? Giderken cicek gotursem nasil olur yada pasta? Eli bos gitmek ayip olur sanki birde kucuk yegenleri var iki kardes onlara ufak hediyeler aldim cunku bana hep gonderirler sevgilimle, icimden geldigi icin boyle bir sey yapiyim dedim :) Nasıl davranmalıyım? Babasiyla tanisiyoruz ve iyi anlasiyoruz annesiyle daha iyi anlasiriiz herhalde diye dusunuyorum. Benim erkek arkadasimda annemle tanisiyor hani iyiler ama mesafemiz var tabi. Babamlada sadece elele tokalastilar. Tatlı heycanlar bunlar ama sizden taktik almak istiyorim kizlar bana yardim edermisiniz ? :)

Anneye cicek alman cok hos olur, bende almistim. yegenleri de dusunmussun zaten..

Spor giyinmende mantikli, klasik giyinmen abes olur. Ama spor giyinirken de yirtik kot fln gitme bence. Ben cok sevsem de bi cok insana garip geliyo yirtik kot :))

Anneye cicek alman cok hos olur, bende almistim. yegenleri de dusunmussun zaten..

Spor giyinmende mantikli, klasik giyinmen abes olur. Ama spor giyinirken de yirtik kot fln gitme bence. Ben cok sevsem de bi cok insana garip geliyo yirtik kot :))

Anneye cicek mantikli geliyor banada :) O zaman kot giyiyim pacalarini kiviririm keten bi ayakkabi giyerim bide gomlek mi giysem hos bir tshirt mu .s

Cok sagol canim cevap verdigin icin:))

Gomlek giyip, isiltili bi kolye takarsan, hem şık hem spor olur. Guzel olur..

Spor değil bence en hoş haline bürünmelisin klasik güzel bir elbise çiçek değil dışarda buluşmayacaksanız güzel bir pasta çay eşliğinde tatlı bir sohbet hasta ziyaretine mi gidiyorsun da çiçek alacaksın.

☻/
/▌
/ \ "wish me luck.."

Ben gömlek pantolon giymiştim :)
Kola götürmüştüm bide :)

çiçek götür, kola falan götürme :) yiyecek şeyler daha sonraki görüşmelerde götürürsün kendi yaptığın kek falan bile olabilir. ama tanışma için çiçek daha uygun bence. normalde nasıl giyiniyorsan öyle giyin, kot dışında. tayt ya da elbise olabilir.
umarım güzel geçer :)

Spor model bir elbise giyebilirsin, bir iki sade takıyla hoş olur, hem de elbise daha sıcak geliyor bana genç hanımlara çok yakışıyor, şöyle spor model diz hizasında olmaz mı =))
Çiçek ve küçüklere hediyeler bence gayet güzel
Heyecan basar insanı, tatlı şeyler bunlar ama çok gerilmemeye gayret et, güler yüzlü olmak yeterli =))

Hepinize cok tesekkur ederim guzel zamanlarinizi bana ayirdiginiz icin :) Bende cicek dusunuyorum daha samimi geliyor bana boyle cok luks bir buket degilde sempatik bisi hani anlandiniz siz :) Giysi konusunda elbise bende dusundum yada boyle dar bi pantalon ustune guzel bluz olabilir altinada babet olabilir diye dusundum annesi spor giyinen bir bayan onu biliyorum :)

Back
X