- 25 Ekim 2012
- 1.432
- 637
- 178
Burda bazi seyler gercekten cok yanlis anlasiliyor hediyeyi ben almadim
Ben anneler gununde kendi anneme hediye alacaktim oda benim yanima geldi sen bisey alacakmisin dedim hayir dedi bende neden almiyorsun anneler gnu almalisin dedim oda ne alicam ki dedi bende ona fikir verdim oda hediye aldi annesine goturdu olay bu kdr. Evet yas olarak kucuk ama bende zaten evlilik suan icin istemiyorum ama
En azindan annesiyle tanisip annesiyle vakit gecirmek istiyorum
Annem onun annesinin arkdaslarini taniyor ve iyi insanlar oldugnu soyledi cogu ama ben daha yakindan tanimak istedim lackalasmak degil bu sadece ozel gunlerde nasilsiniz diye aramak isterim yada annesiyle yuz yuze oturup bi kahve icmek
İsterim
İyide annenisini tanımakta ki amacınız evlilik değilmi? Kadında oğlu için bunun erken olduğunu düşünüyor diyorum, sonuçta o da oğlunun evlenceği kızı tanımak ister ve şuanda bunun için çok erken yani sizde 5 yıl birbirinizin ailesini tanıyamayacağınıza göre en güzeli zamanı gelince olur. Anneniz çok istiyorsa başka şekilde araştırsın ailesinj, siz her ne kadar evlilik için değil desenizde burdan öyle anlaşılıyor. Bende ailesi akrabaları ile tanışalı bir seneden fazla oldu arada telefonlaşma ve görüşme dışında pekte gerek duymadım gidip gelmeye. Bırakında sevgiliniz o ortamı yaratsın, siz değil.
İşte bu isteğiniz size normal gelebilir ama erkek arkadaşınızın annesine gelmez.Annem onun annesinin arkdaslarini taniyor ve iyi insanlar oldugnu soyledi cogu ama ben daha yakindan tanimak istedim lackalasmak degil bu sadece ozel gunlerde nasilsiniz diye aramak isterim yada annesiyle yuz yuze oturup bi kahve icmek
İsterim
Selam kizlar
2 senedir bi birlikteligim var ikimizde 22 yasindayiz. Erkek arkadasimla anlasamadigimiz durumlar olsada iyi geciniyoruz. Konuma gelecek olursak erkek arkadasimin henuz ailesinden kimseyle tanismadim o
Benim annemle tanismisti sans eseri ama ben hic tanimadim annesiyle konustugunda shinee ile birlikteyim yemek yiyoruz gibisinden konusuyor ama
Henuz tanistirma faslina gelemedik. Annemde bana baski yapmaya basladi 2 sene oldu hep boylemi devam edecek diye. Evlenin diye baski yapmiyor yanlis anlamayin sadece ailesini taniman lazim o sekilde devam etmen lazim diye baski yapiyor napicagimi sasirdim bu yuzden bazen yoruldugmu hissediyorum
Onada gidip beni neden tanismiyorsun diye asla soramam sadece bi keresinde anneler gununde sormustum anneni ariyip anneler gununu kutliym mi
Diye oda ben daha once kimseyi tanistirmadim o yuzden nasil
Olur bilmiyorum ben annemin agzini ariyim demisti ve sonrasinda bana gelip ara yada arama diye hic bisey demedi unuttu desek anneler gununde onunda benimde anneme hediye aldik hatta o almicakti ben israr ettim alalim
Diye aldik gitti verdi o zamanda mi hic hatirlamadi aklina gelmedi. Gercekten bnu fazla kafama takmaya basladim
Ben soz nisan yapalim demiyorum en azindan anensini tanimama gerektigini dusunuyorumm. Ciddi dusunmeye gelirsek iliskimizin en basindan beri ciddiydik ilkokul zamanina dayanan arkadasligimiz var kendisi benimle evlilik hayali kuruyor ben seni buldum birakmam bu zaman boyle bulmak
Zor diyor evlenince soyle yapicaz diyor askere gidicek bana soruyor ben sana gore hayatima yon veriyorum
Askere hemen gitmemi istiyorsan gidiym diyor ama hic bi sekilde annemle tanis demiyor
Anlayamiyorum kizlar Neden tanistirmiyo olabilir
Daha ne kadar söylerim bilemiyorum son mesajım olsunBende bunu diyorum
Ben o ortami yaratmak icin cabalamiyorum zten sadece bi kere nabzini olctum
Bi daha asla soylemedim benimde demek
İstedigim
Bu ben evlerine gidip oturuym kalkiym istemiyorum en azindan bi kahve icmeliym ozel gunlerde arayip nasilsiniz demeliym
Bu kdr sorunda bu ya zaten
Bende bunu diyorum
Ben o ortami yaratmak icin cabalamiyorum zten sadece bi kere nabzini olctum
Bi daha asla soylemedim benimde demek
İstedigim
Bu ben evlerine gidip oturuym kalkiym istemiyorum en azindan bi kahve icmeliym ozel gunlerde arayip nasilsiniz demeliym
Bu kdr sorunda bu ya zaten
İşte bu isteğiniz size normal gelebilir ama erkek arkadaşınızın annesine gelmez.
Açıkçası bende oğlum 21-22 yaşında kız arkadaşını benimle tanıştırsın istemem.
Çünkü bir erkek için evlenme yaşı enaz 26 olmalı bana göre.
Tanışırsam karşı tarafa hemen evlendirmek için ümit verdiğimi düşünürüm.
Yani sizin sorununuz bakış açılarınızın farklı olması olabilir . Altında kötü birşey aramayın bence.
Olmadı sor bence.Kendi sirketleri var orada calisiyor ama ucak teknisyeni suan is ariyor kendi meslegini yapmak icin 4 elden sarildik meslegini yapmasi icin bakalim oyle dusunmuyo olabilir ama ailesine bakinca tanisma olmamasi bana abes geliyor nedense gayet calisan mutaasip bu konularda esnek insanlar yada ben farkli gozlemledim
Olmadı sor bence.
Sende bizde burda sana yardımcı oluyoruz.olmaya calışıyoruz ama. Asıl senin cvp muhatabı erkek arkadaşın.
Söyle annenle neden tanıştırmıyosun beni de. Ciddi düşünmedigini sanmıyorum o ihtimal gelmior aklıma ama ne bu tanıştırmama gercekten merak ediorum de.
Ona bunu yansitmadim yansitmakta istemem onun istemesiyle olacak bi is ailenle beni tanistir diye israr edemem hos olmaz tabikide tabikide oyle ama bence evlilik icin sadece erkek arkadasini tanimak yetmiyor ailesinide tanimak onemli diye dusunuyorum serkek arkadaşım beni ailesiyle tanıştırdı ancak 1buçuk yılı geçmesine rağmen ben hala tanıştırmadım. bu duruma karşı taraftan bakabilicek biri olarak söylemeliyim ki, sevgilini çok sevsen bile daha önce hiç annenle birini tanıştırmadıysan ve zaman geçtikçe sevgilinin senden ''artık tanıştır'' gibi bi talebi olduğunu hissedebiliyosan aşırı aşırı insanı geren ve psikolojik olarak kapana kısılmış gibi hissettiren bişey. bence yapma ve asla sevgisinden de süphe etme.
hem bak burda eşimin annesiyle şöyle problemlerimiz var gibisinden bi sürü şey okuyabilirsin neden acele ediyosun boşver özgür ol :)
Cok dogru olur. Senle bişi konuşucam uzun zamandır kafama takılan de.Sormak ne kadar dogru olur onu bilemiyorum
Sevgilinizle ilgili soru işaretlerini annesi mi acikliga kavuşturacak?
Siz sevgilinizle bir yoldasiniz anne babalar bu yol ciddiye uzandiginda olaya dahil olur. Nisanlanmanin ana mantigi da iki tarafin birbiriyle kaynasmasi tanismasini sağlamaktır
nisanlaninca bol bol vaktiniz olur kahve içip arayacak.
Ayrica aramam gerekli kahve icmem gerekli
diyorsunuz bu gerekliligi siz one suruyorsunuz bence hicte gerekli degil .
Annesinin kuralları olabilir istemiyor olabilir ya da siz anneler gününde telefon etmek isteyeblrsnz ancak sevgiliniz bunu gereksiz görebilir çok normal değil mi?
Ona bunu yansitmadim yansitmakta istemem onun istemesiyle olacak bi is ailenle beni tanistir diye israr edemem hos olmaz tabikide tabikide oyle ama bence evlilik icin sadece erkek arkadasini tanimak yetmiyor ailesinide tanimak onemli diye dusunuyorum s
tanışınca ne oluyo biliyo musun erkek arkadaşınla yanyanaysan annesi onu her aradığında iki dakika senin de sesini duymak istiyo. her oğlunun yanına geldiğinde seni de yanında istiyo, görmek istiyo, konuşmak istiyo, oğluyla ciddi bi ilişkin varsa ailenle ve seninle ilgili bir sürü bir sürü üstü kapalı sorular soruluyo. bunlar güzel şeyler mi kesinlikle evet sevdiğinin ve ailesinin seni önemsediğini gösteriyo. ama 2 yıla yakın yeni yeni bi ilişkin varsa şunu da düşündürttüyo '' ya biz ne güzel iki kişilik bi ilişkiden ne çabuk ailevi bi duruma geldik daha flört edicektik çok erken değil mi''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?