Tanisma

Annem onun annesinin arkdaslarini taniyor ve iyi insanlar oldugnu soyledi cogu ama ben daha yakindan tanimak istedim lackalasmak degil bu sadece ozel gunlerde nasilsiniz diye aramak isterim yada annesiyle yuz yuze oturup bi kahve icmek
İsterim

Demek ki kadın seninle vakit geçirmek, kahve içmek filan istemiyor henüz. Bu sadece erkek arkadaşına ve senin isteklerine bağlı bir şey değil.
Yaşınız daha çok küçük, ben de olsam oğlumun o yaştayken kız arkadaşıyla fazla yüz göz olmak istemem, yanlış yere umut vermemek için.

Bende bunu diyorum
Ben o ortami yaratmak icin cabalamiyorum zten sadece bi kere nabzini olctum
Bi daha asla soylemedim benimde demek
İstedigim
Bu ben evlerine gidip oturuym kalkiym istemiyorum en azindan bi kahve icmeliym ozel gunlerde arayip nasilsiniz demeliym
Bu kdr sorunda bu ya zaten

Annem onun annesinin arkdaslarini taniyor ve iyi insanlar oldugnu soyledi cogu ama ben daha yakindan tanimak istedim lackalasmak degil bu sadece ozel gunlerde nasilsiniz diye aramak isterim yada annesiyle yuz yuze oturup bi kahve icmek
İsterim
İşte bu isteğiniz size normal gelebilir ama erkek arkadaşınızın annesine gelmez.
Açıkçası bende oğlum 21-22 yaşında kız arkadaşını benimle tanıştırsın istemem.
Çünkü bir erkek için evlenme yaşı enaz 26 olmalı bana göre.
Tanışırsam karşı tarafa hemen evlendirmek için ümit verdiğimi düşünürüm.
Yani sizin sorununuz bakış açılarınızın farklı olması olabilir . Altında kötü birşey aramayın bence.

belki annesi ters bi kadındır, çekiniyor olabilir seni kırmasından yada patavatsız bir şey söylemesinden...
her anne bir olmaz.... bazı kadınlar oğlunun sevgilisine daha ilk etaptan kv lik taslar....
sevgilin böyle birşey olacağından tedirgin olduğu için tanıştırma girişiminde bulunmamış olabilir....

Daha ne kadar söylerim bilemiyorum son mesajım olsun Erkek arkadaşınızın annesi erken olduğu için istemiyor, mantıklı olanıda zamanı gelince olması. Herşey bu yüzden. Belkide sizi istemiyor bu da bir ihtimal, ancak yine de iyi düşünmekten yanayım

tamam da sen 1 yıl sonra söz- nişan birşey olur zaten demedin mi? kadın da böyle bir beklenti içine gireceğini düşünmüştür muhtemelen.. o yüzden görüşmek istememiştir sizinle.. muhtemelen oğlu askere gidip, işe girdikten sonra evlendirmek istiyordur..

Anladim
Dogru diyorsunuz farklo bakis acilari olabilir cunku benim akrabalarimda da hep boyle olmustur annemde
Boyle dusunur yani bizde soz nisan olacaksa babalar tanisir tam
Anlamiyla ama
Annelerin tanismasi biraz daha ailelerin kaynasmasiyla ilgili demekki bakis acisi
Dediginiz gbi onlara gore tanismak ciddiyet olablir. Yas konusunda bende ayni dusuncedeyim benim icinde onun icinde erken en az 2 senemiz var zaten
Tanismamak altinda farklo bisey yatmiyo diyosunuz yani

Olmadı sor bence.
Sende bizde burda sana yardımcı oluyoruz.olmaya calışıyoruz ama. Asıl senin cvp muhatabı erkek arkadaşın.
Söyle annenle neden tanıştırmıyosun beni de. Ciddi düşünmedigini sanmıyorum o ihtimal gelmior aklıma ama ne bu tanıştırmama gercekten merak ediorum de.

erkek arkadaşım beni ailesiyle tanıştırdı ancak 1buçuk yılı geçmesine rağmen ben hala tanıştırmadım. bu duruma karşı taraftan bakabilicek biri olarak söylemeliyim ki, sevgilini çok sevsen bile daha önce hiç annenle birini tanıştırmadıysan ve zaman geçtikçe sevgilinin senden ''artık tanıştır'' gibi bi talebi olduğunu hissedebiliyosan aşırı aşırı insanı geren ve psikolojik olarak kapana kısılmış gibi hissettiren bişey. bence yapma ve asla sevgisinden de süphe etme.

hem bak burda eşimin annesiyle şöyle problemlerimiz var gibisinden bi sürü şey okuyabilirsin neden acele ediyosun boşver özgür ol :)

Bence daha erken. Daha önünüzde engeller var. Aileyle tanışmak demek bi adım daha ileri gitmek demek. Askerliğini bitirsin, ondan sonra zaten olması gereken her şey zamanla olur.

bizimki de tanıştırım diye pervane oluyor ben köşe bucak kaçıyorum..
herkesin derdi farklı
ek olarak herkesin aile yapısı da farklı.. annesi tanışmak istemiyor demekki..
bundan sonra sevgiliniz tanıştırmak isterse siz kendinizi naza çekin bu seferde madem

Çekiniyor gibi geldi bana.. yani annesi biraz aksi birisiyse size kötü davranır ve önüne geçemez diyede korkmuş olabilir..
Yaşıda anneye söz geçirmek için küçük zaten hani sevgilimi annemden koruyamam kırılmasını önleyemem.. sebep olarak bu geldi benim aklıma

Sevgilinizle ilgili soru işaretlerini annesi mi acikliga kavuşturacak?

Siz sevgilinizle bir yoldasiniz anne babalar bu yol ciddiye uzandiginda olaya dahil olur. Nisanlanmanin ana mantigi da iki tarafin birbiriyle kaynasmasi tanismasini sağlamaktır
nisanlaninca bol bol vaktiniz olur kahve içip arayacak.

Ayrica aramam gerekli kahve icmem gerekli
diyorsunuz bu gerekliligi siz one suruyorsunuz bence hicte gerekli degil .
Annesinin kuralları olabilir istemiyor olabilir ya da siz anneler gününde telefon etmek isteyeblrsnz ancak sevgiliniz bunu gereksiz görebilir çok normal değil mi?

Birde helal olsun vallahi cesaretlisiniz kendiniz konuşmak istiyorsunuz..
bir arkadaşında dediği gibi bende köşe bucak kaçıyorum valla
Ben çok utanıyorum kadın hatta kendi bazen telefona istiyor ver konuşim diyor benimkine onu bile red ediyorum.. ne kaba demiştir belki ama ıı ıhhh konuşmaammm...
Tanışınca kesin derler geline bak başını yerden kaldıramadı ohh biz buna ayar çekerizdeee utanıyoruz dediysekte enayiyiz demedik

Sormak ne kadar dogru olur onu bilemiyorum

Ona bunu yansitmadim yansitmakta istemem onun istemesiyle olacak bi is ailenle beni tanistir diye israr edemem hos olmaz tabikide tabikide oyle ama bence evlilik icin sadece erkek arkadasini tanimak yetmiyor ailesinide tanimak onemli diye dusunuyorum s

Bu senin dusuncen senin icin gerekli olmayabilir ben boyle dusunmuyorum nisanda tanisip gelin kaynana olmak istemiyorum arkdas gbi olmak istiyorum tanisincada hadi evlenelim de demem bunu erkek arkdasimda bliyor ben erken evlilik icin dedigimide biliyor benim tanismaktan kastim evlerine girip cikmak degil en azindan beni bi kahve suresi kadar taniyip sohbet etmek istemesi zaten bende enseye saplak oluym annesinin yanindan ayrilmiym kafasinda degilim anlatabldm mi

tanışınca ne oluyo biliyo musun erkek arkadaşınla yanyanaysan annesi onu her aradığında iki dakika senin de sesini duymak istiyo. her oğlunun yanına geldiğinde seni de yanında istiyo, görmek istiyo, konuşmak istiyo, oğluyla ciddi bi ilişkin varsa ailenle ve seninle ilgili bir sürü bir sürü üstü kapalı sorular soruluyo. bunlar güzel şeyler mi kesinlikle evet sevdiğinin ve ailesinin seni önemsediğini gösteriyo. ama 2 yıla yakın yeni yeni bi ilişkin varsa şunu da düşündürttüyo '' ya biz ne güzel iki kişilik bi ilişkiden ne çabuk ailevi bi duruma geldik daha flört edicektik çok erken değil mi''

Bu yönden evet dogru olabilir belki küçücük bişeyden nem kapabilir ama bu kendi aranda yüzük takmak gibi bişey sanırım başta hevesi olur sonra bi kere tecrube edersin sonra gerçektende gereksiz bişey oldugunu düşünürsün ya. Evet şimdi ben gözüm kadar değer verdiğim kişinin annesi tanımak istiyorum bu çok güzel bişey bana göre sen yaşamışsın tecrübe edinmişsin gerçektende erken oldugunu düşünüyorsun. Pembe düşünmüyorum gerçektende olacakların bende farkındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…