tanışma

çiçek nasıl olmalı peki saksı mı buket mi:) ahahha kaktüs demeyin bidaha:)

Saksı değil,güzel pastel renkli hoş kokulu bir buket uygun olur.Bu tür vesilelerde saksı çiçeği uygun değil.
Yanında tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye tatlı alabilir ama çok gerekli değil.

Nişanlım bize gelirken tatlı alacaktı ama sonra biz onu otogardan alınca tatlı alma durumu olamadı Ben de onun ailesi ile tanışmaya giderken pasta almıştım.

Tanışmaya Çiçek gereksiz bence. Fazla romantik.
Baklava alsın bence. Başka bir şeye gerek yok.

Hem cicek hem tatli hos olmaz.isteme gibi olur.siz misafirlige giderken ne goturuyorsaniz,onlarda o sekilde gelmeliler bence

ilk tanışmaya gideceğin yere kırmızı ve pembe gül gitmez aşk dolu anlamlar içerir çiçek bu durumda kv ye getiriliyor. dolayısıyla ona göre orta karar bir şeyler olabilir... resmi şeylerde sarı çiçek de pek hoş olmaz genelde beyaz olur. bence de tek bir şey getirsin nırmal resmi ölçülü yani bir sürü şey bilemedim belki yanında küçük bir tatlı olabilir abartmadan hani içi rahat etmezse çok abartılı bir şey olmasın ama kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…