- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
İlkinde sorulmaz bence ama bundan sonrada bu işin hep bi ucundan tutacaksınız gibi
Ben yerinde olmak istemezdim
Sonrasında sorulur tabi
Herkesin önce kendi anne babası gitse bu işlere, daha uygundur
sizin orada olmaniz abes kaçmaz niye kaçsin benim gidecek halim yok 1. derece akraba olan sizsiniz :)
ama bilmiyorum ilk tanismada sana sorarlarmi :)
ben olsam sorsam kotude olsa soylemezsin iyi dersin diye dusunurum guvenmem yani elti adayina
Senin düşüncelerin kız ailesi için çok önemli .Sen ne kadar aileden memnun olduğunu dile getirsen ,kız tarafı o kadar ılımlı yaklaşabilir.Kaynınızın nazı size geçmiş,görümcesnizi bile değilde sizi götürmek istediğine göre size güveniyor.İnşallah hayırlısı olur.
Valla canim elbette kv seni o ortamda ovmemeli,luzumsuz olurBir sikayetim zaten yok acikcasi.
Hatta memnunum da.
Kirlent gibi gidip geleyim bari gidilecekse de.
Dedigim gibi kaynimla aram iyi.
Bide kendi kardesini degil beni istemesi var.
Kirmak istemem.
Gitmeme durumu bi tek esim hir cikarirsa olur.
Kaynimin bu sekil evlenmesini istemediginden hir cikarma ihtimali de bayagi yuksek.
Ozur dileyerek soruyorum.
Neresi orasi?
Esim doğulu, ben trakyali olunca sasip kaliyorum.
Kaynimi kirmak istemem. Ki ihtimal daha.
Belki esim "banane be" derse gitmeyiz.
Esimde de onu diyecek tip var.
Ya eglenebilecegime cok ihtimal vermiyorum.
Annem kesin beni over devamli. Kafadan nefret edilen elti olucam.
ahahah o zmaan sende tayt ve tuylu bot giyme o gunlukKarsi tarafin anne babasi yokmus sanirim. Yani eksik var da kim bilmiyorum. Hatirliyor musun kp konum var.
Simdi arayi duzelttik biraz.
Onu kotuluyormusum"bu gobekli olana yuz verme şekerim" diye.
Sormazlar diyosun o zaman.
Muhtemelen benim tipimi begenmezler diye dusunuyorum.
Kiz da aileler tanismadan gorusmem dedigine gore muhafazakar olmali. Ben platin saclarim, tuylu botlarim ve taytimla tesrif edince belki adam yerine koymazlar.
Bunlar da arayı düzeltmeye gelmiyorKarsi tarafin anne babasi yokmus sanirim. Yani eksik var da kim bilmiyorum. Hatirliyor musun kp konum var.
Simdi arayi duzelttik biraz.
Onu kotuluyormusum"bu gobekli olana yuz verme şekerim" diye.
Valla canim elbette kv seni o ortamda ovmemeli,luzumsuz olur
Ama olur da overse de sirf bunun icin elti senden nefret ederse o da manyak demektir bence
Valla guzel malzeme cikar o tarz ortamlardan
Esinle sonradan konusur gulersiniz aranizda biz oyle yapiyoruz
ahahah o zmaan sende tayt ve tuylu bot giyme o gunluk
aman neyse giy gitsin begenilecek olan sen deilsin begenmezlerse begenmesinler
Bunlar da arayı düzeltmeye gelmiyor
Işık hızıyla devreye giriyorsun hemen
Sen demek ki konuşkansın, kaynınla da o dialogun var
Bana teklif bile edilmez çünkü böyle şeyler, rutin muhabbeti zor ederimki yeni bi ortamda hiç konuşamam
Eee kv hakliKayinvalidemim whatsapp durumu bile ♡slim♡ ya.
Bana asik
Esim aradi simdi kizmis da ses cikarmamis kardesine.
Beğenmeyen buyuk ogluna almasindi
Ben de sevmem yeni ortamlari. Kaynanamin evine bile 7 ay gitmeyince sikilip yatip uyudum giderken kaldirdilar. Diyorum ya diyecegim seyler su sisko olana gicigim, kaynanam sokakta hanimefendi mutfakta asci, damat adayiniz da araba kullanamiyor film izlerken cok cips yiyor ve peste bana bile yeniliyor.
Eee kv hakli
Ben bile burda seni tanimadan seviyorum :)
İyi de seni de tanımıyolar ki senin sözüne itimat etmek istemezler bence.
Böyle bi muhabbet geçmez bence. :)
Canım bn Konya da yaşıyorum bu devirde bile severek takip evlenmek hala abes bn eşimi kendim buldum diyorum beni kınıyolar burda o yüzden kız bakmaya gitmek daha yaygın=) ve hatta kız bulunur önce oğlan evinin kadınları gündüz oturmasına gider tanışır ve sonra bi büyükler kp damadın abisi eşleri giderler daha sonra kız evinden onay çıkarsa damat çiçek çikolata tanışmaya gelir kız oğlanı beğenirse çiçek çikolata kabul edilir beğenmezse iade edilirBir sikayetim zaten yok acikcasi.
Hatta memnunum da.
Kirlent gibi gidip geleyim bari gidilecekse de.
Dedigim gibi kaynimla aram iyi.
Bide kendi kardesini degil beni istemesi var.
Kirmak istemem.
Gitmeme durumu bi tek esim hir cikarirsa olur.
Kaynimin bu sekil evlenmesini istemediginden hir cikarma ihtimali de bayagi yuksek.
Ozur dileyerek soruyorum.
Neresi orasi?
Esim doğulu, ben trakyali olunca sasip kaliyorum.
Kaynimi kirmak istemem. Ki ihtimal daha.
Belki esim "banane be" derse gitmeyiz.
Esimde de onu diyecek tip var.
Ya eglenebilecegime cok ihtimal vermiyorum.
Annem kesin beni over devamli. Kafadan nefret edilen elti olucam.
Bana kalırsa sorulması mantıksız. Aile kendileri hakkında kötü yorum yapabilecek bir kişiyi yanında götürmez mantığıyla öyle bir soru sorulmaz. Tanışmaya gitmişsiniz öyle bi soru sorsalar zaten vereceğiniz cevap iyiler vs olacaktır.Kizlar selam.
Kaynim gorucu usulu ile evlenme niyetinde. 2 3 hafta sonra tanisma varmis.
Beni aradi, abimle siz de gelin diye. Gorumcemi falan goturmeyecekmis. (Ortalik karistirmayi seven biri diye, bireysel fikrim degil kaynimin fikri)
Yani anne/baba/damat adayi ve esimle ben gidicez gibi duruyor. Istek bu.
Kaynim telefonda "sana aile nasıldır falan diye sorarlar, beni iyi anlat, ov beni" falan dedi sakayla karisik. Kaynimla aram cok iyidir. Saka da yapmış olabilir mesaj veriyor da olabilir.
Ciddi ciddi elti adayina aile nasildir cocuk nasildir falan diye sorular soruluyor mu? Esime, kvdeme falan soramiyorum cunku tanisma olacagindan vs haberi yok. (Kaynimin bunu ilk bana anlatmasi ayri bir dram konusu farkindayim)
Bir de o ortamda biz cok abes kacmayacak miyiz ya?
Biz kaynıma kıza bakmaya gittik bende gittim eşim iş dolayısıyla gelemedi gündüz gitmiştik..
Büyükler konuşurken ben mutfağa kızın yanına gitmiştim, soru soracak onlar değil sensin ,kız eğer kaynınızı istiyorsa yani birbirlerini seviyorlarsa kız kendini size sessiz cici kız gibi göstermek için uysal davranır ..
Sana direk aile nasıl falan diye sormaya cesaret edemez ama laf altından farklı yollarla bişeyler sormaya çalışabilir...
Ayrıca büyük elti ve büyük kayın olarak orda bulunmanız abes kaçmaz kv. Kp.den Sonra eşinle sensin o ailenin büyüğü...
Böyle düşünülür yani
Bi de kız kk ya üyeyse hayatta sana sormaz
Burda 'elti' konuları genelde kıskançlıkla sonuçlanıyo
Aman elti beni kıskanır da mahsuscuktan kayınvalideyi kötüler filan deryırtarsın
ilk görüşmede sorulmaz herhalde, ama biraz samimiyet kurduktan sonra aile ile ilgili yada kaynınızla ilgili bilgi sızdırmak isteyebilir.Size tavsiyem iyi kötü yorum yapmayın, herşeyi yaşayıp kendin gözlemle deyip kestirip atın.
Canım bn Konya da yaşıyorum bu devirde bile severek takip evlenmek hala abes bn eşimi kendim buldum diyorum beni kınıyolar burda o yüzden kız bakmaya gitmek daha yaygın=) ve hatta kız bulunur önce oğlan evinin kadınları gündüz oturmasına gider tanışır ve sonra bi büyükler kp damadın abisi eşleri giderler daha sonra kız evinden onay çıkarsa damat çiçek çikolata tanışmaya gelir kız oğlanı beğenirse çiçek çikolata kabul edilir beğenmezse iade edilir
Bana kalırsa sorulması mantıksız. Aile kendileri hakkında kötü yorum yapabilecek bir kişiyi yanında götürmez mantığıyla öyle bir soru sorulmaz. Tanışmaya gitmişsiniz öyle bi soru sorsalar zaten vereceğiniz cevap iyiler vs olacaktır.
Bu tip araştırmalar genelde kız tarafından aile büyüklerinden bir erkeğe yaptırılır. Oturdukları mahalleden çevreden tanıdık bildik esnafa konu komşuya sordurulur. Çok yakın tanıdığa aile içinden birine sorulmaz bu tarz sorular.
A! bildiğin değişik bir tanışma olacak. Anne ve babanın haberi yok kayınbirader kafasına göre işler çevirip evlenmek istiyor ve esasında anne ve baba da evlendirmek istemiyor. İlgiinçç
Eşin gidelim derse de hiiç sesini çıkarma ama kenarda dur bence. Genelde o tip çetrefilli durumlarda ortalık gerilince hep en alakasız insana patlar ihale. Sorarlarsa da lafı evir çevir ne öv ne ne kötüle derim ben. Kayınvalidenle sen iyisin de kız anlaşamazsa ihale sana patlar, zate kayırıyor onu olur, kötü dersin iyi geçinirler adın kıskanca çıkar. Karışılmaya gelmiyor öyle şeyler valla
Keşke benim de kayınbiradere birini bulsalar yaaa özendim sana.. Ben kayınvalidemle aşk da yaşamıyorum idare ediyoruz birbirimizi ona rağmen böyle tek evli biz olunca da ilgi beni bayıyor yani. Allahıım her duamda abisi var evlensin nolur yeni gelinini çok sevsin hep onu sevsin bizi az görmek istesin hiç özlemesin falan diyorum. Benim gibi sevilmek istemeyen bir gelin için dünyanın en mükemmel eltisisin
Kayınbirader gözünü baya karartmış ama anne baba kızla tanışmaya gittiklerini oraya gidene kadar bilmeyecekler mi? Eğer öyleyse baya baya ilginç şeyler çıkar ordan ilginçmiş.
Soracaklarını sanmam ama olurda sorarlarsa iyiler memnunum falan de geç .
Görücü mevzuları hep saçma geliyor bana .
Kendi tanısın senin orta kotuleyecek halin yok
Daha yeni gittik biz geçen hafta
Hiçte öyle soru yöneltilmedi, sanmıyorumda yöneltilceğini pek.
Yenge sıfatıyla orda olmak lazımmışşkaynanam dedi valla bende gittim tıpış tıpış
Ovulecek bir yani yoksa ovmeyin ne kayninizi ne aileyi.. Eksilerini de artilarini da soyleyin usulunce..
Goruyoruz acilan konulari, sorduk sorusturduk cok iyi cok efendi dediler diyen mutsuz kadinlari
Size sormalari bence de gayet mantikli, daha hemen ilk tanismada sormazlar belki anne baba da orda diye ama sonrasinda sorabilirler buyuk ihtimal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?