Icinde rahat oldugun ama şık bir sey giy. Cok acik hos durmuyor bence bu tarz gunlerde kendi tercihin tabi. Ikram tatli tuzlu ikiser ucer cesit olsa guzel olur. Icecek cay kafi. Olmadigin biri gibi hic davranma. Kendini hic kasma. Basta ne kadar ozen nezaket gosterirsen hep bekleniyor. Surekliligini koruyamayacagin sonradan yapamayacagini dusundugun hic bir seyi yapma.
Tek erkek arkadaşınız mi geliyor ailesi de dahil mi?
Normal bir kıyafet giyin işte sonuçta bir tanışma. Siyah bir elbise her zaman kurtarıcıdır.
Açık mısın kapalı mısın?Teşekkür ederim :) Tanışma ama isteme gibi olacak sanırım ya da isteme olmayacak.
Çok heyecanlı ya benim de o zamanlarım geldi aklıma canım :) kibar sık ve asıl giyin canım yani elbisen sade takılarin öne çıksın yada elbisen öne çıksın takilarin sade olsun canim :) kendini hiç kasma ama çokta relax olma ikramliklar konusuna gelince bence çok uğraşma 3 4 çeşit birşeyler yapsan kafi gelir hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah çok mutlu olursunuz :)Ailesi ile beraber geliyorlar.
Açığım.Açık mısın kapalı mısın?
Çok heyecanlı ya benim de o zamanlarım geldi aklıma canım :) kibar sık ve asıl giyin canım yani elbisen sade takılarin öne çıksın yada elbisen öne çıksın takilarin sade olsun canim :) kendini hiç kasma ama çokta relax olma ikramliklar konusuna gelince bence çok uğraşma 3 4 çeşit birşeyler yapsan kafi gelir hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah çok mutlu olursunuz :)
en guzel yorum. konu sahibi bunu dikkate alsa yeter bence:)Icinde rahat oldugun ama şık bir sey giy. Cok acik hos durmuyor bence bu tarz gunlerde kendi tercihin tabi. Ikram tatli tuzlu ikiser ucer cesit olsa guzel olur. Icecek cay kafi. Olmadigin biri gibi hic davranma. Kendini hic kasma. Basta ne kadar ozen nezaket gosterirsen hep bekleniyor. Surekliligini koruyamayacagin sonradan yapamayacagini dusundugun hic bir seyi yapma.
Evet bence de :) Tekrar yorum sahibine teşekkür ediyorum.en guzel yorum. konu sahibi bunu dikkate alsa yeter bence:)
Tamam siyah yarım kol diz altı bir elbise, siyah opak çorap güzel olur. Ama sıcak olur dersen de uzun askılı siyah şık ama abiye olmayan bir elbise olabilir, saçını da hafif salaş yaparsın..Açığım.
Bak misal veriyorum biz abimin sözlüsü bohça getirdiğinde ikramlik olarak şu böreği yaprak sarması pirinç salatası hazır 2 çeşit kurabiye ve saray sarması yaptık hani şu muhallebiyle yapılan yani su böreği açmayı bilmiyorsanız ev işi gibi açan yerler var canım kurabiye hazır olur bence mutlaka salata yapın hem çok doyurucu oluyor hemde tabağı zengin gösteriyor :)Teşekkür ederim :) Bir de uzun yoldan gelecekler hamur işi yeterli mi? Bunu sormayı unutmuşum.
Yemek daha uygun olur sanırım aç olurlar. Babam atanamadım diye istemiyor sanıyordum. (Daha yeni mezunum) Meğer atanamadığım için değil farklı memleketten ve polis olduğu için istemiyormuş.Uzun yoldan geliyorlarsa yemek daha uygun olmazmi?
Benim babamda basta kabuletmemisti ben atanamamistim evlenince atandim.
Babaniz niye istemiyor?
Teşekkür ederim, ben de midi boy bir elbise düşünüyordum. Opak çorap giymem sanırım.Tamam siyah yarım kol diz altı bir elbise, siyah opak çorap güzel olur. Ama sıcak olur dersen de uzun askılı siyah şık ama abiye olmayan bir elbise olabilir, saçını da hafif salaş yaparsın..
Teşekkür ederim. Uzun yoldan gelecekler yemek yapsam mı daha iyi olur yoksa bilemedim.Bak misal veriyorum biz abimin sözlüsü bohça getirdiğinde ikramlik olarak şu böreği yaprak sarması pirinç salatası hazır 2 çeşit kurabiye ve saray sarması yaptık hani şu muhallebiyle yapılan yani su böreği açmayı bilmiyorsanız ev işi gibi açan yerler var canım kurabiye hazır olur bence mutlaka salata yapın hem çok doyurucu oluyor hemde tabağı zengin gösteriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?