Tanışmada ne giyeceğim?

trombosit

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
678
425
18
Merhabaaa.... :)

Babam erkek arkadaşımla tanışmayı istememişti. Şimdi de gelsinler diyor. Haftaya gelecekler fakat ben ne giyeceğim bilmiyorum. Ne giyilir, ne ikram edilir,nasıl davranılır?

Icinde rahat oldugun ama şık bir sey giy. Cok acik hos durmuyor bence bu tarz gunlerde kendi tercihin tabi. Ikram tatli tuzlu ikiser ucer cesit olsa guzel olur. Icecek cay kafi. Olmadigin biri gibi hic davranma. Kendini hic kasma. Basta ne kadar ozen nezaket gosterirsen hep bekleniyor. Surekliligini koruyamayacagin sonradan yapamayacagini dusundugun hic bir seyi yapma.

Tek erkek arkadaşınız mi geliyor ailesi de dahil mi?

Teşekkür ederim :)

Normal bir kıyafet giyin işte sonuçta bir tanışma. Siyah bir elbise her zaman kurtarıcıdır.

Ailesi ile beraber geliyorlar.
Çok heyecanlı ya benim de o zamanlarım geldi aklıma canım :) kibar sık ve asıl giyin canım yani elbisen sade takılarin öne çıksın yada elbisen öne çıksın takilarin sade olsun canim :) kendini hiç kasma ama çokta relax olma ikramliklar konusuna gelince bence çok uğraşma 3 4 çeşit birşeyler yapsan kafi gelir hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah çok mutlu olursunuz :)

Teşekkür ederim :) Bir de uzun yoldan gelecekler hamur işi yeterli mi? Bunu sormayı unutmuşum.

en guzel yorum. konu sahibi bunu dikkate alsa yeter bence:)

Uzun yoldan geliyorlarsa yemek daha uygun olmazmi?
Benim babamda basta kabuletmemisti ben atanamamistim evlenince atandim.
Babaniz niye istemiyor?

Teşekkür ederim :) Bir de uzun yoldan gelecekler hamur işi yeterli mi? Bunu sormayı unutmuşum.
Bak misal veriyorum biz abimin sözlüsü bohça getirdiğinde ikramlik olarak şu böreği yaprak sarması pirinç salatası hazır 2 çeşit kurabiye ve saray sarması yaptık hani şu muhallebiyle yapılan yani su böreği açmayı bilmiyorsanız ev işi gibi açan yerler var canım kurabiye hazır olur bence mutlaka salata yapın hem çok doyurucu oluyor hemde tabağı zengin gösteriyor :)

Uzun yoldan geliyorlarsa yemek daha uygun olmazmi?
Benim babamda basta kabuletmemisti ben atanamamistim evlenince atandim.
Babaniz niye istemiyor?
Yemek daha uygun olur sanırım aç olurlar. Babam atanamadım diye istemiyor sanıyordum. (Daha yeni mezunum) Meğer atanamadığım için değil farklı memleketten ve polis olduğu için istemiyormuş.

Çok anlamam ama Hani şu dizde kibar elbiseler oluyor ya , belden oturan düz inen , bana şık gelir hep.
Ama senin adına sevindim, önceki konularını hatırlıyorum, inşallah çok mutlu olursun, hakkında hayırlısı olsun canım

Teşekkür ederim. Uzun yoldan gelecekler yemek yapsam mı daha iyi olur yoksa bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…