Tanışmada ne giyeceğim?

Yemek daha uygun olur sanırım aç olurlar. Babam atanamadım diye istemiyor sanıyordum. (Daha yeni mezunum) Meğer atanamadığım için değil farklı memleketten ve polis olduğu için istemiyormuş.
Onada kolay degil baska sehre gitcen babalar kiz evladina biraz daha düşkün oluyor.Atanirsiniz inşallah hayırlısıyla

Teşekkür ederim. Uzun yoldan gelecekler yemek yapsam mı daha iyi olur yoksa bilemedim.
Hmm canım ne kadar uzun yoldan gelecekler peki yani şöyle söyleyeyim 1 2 saatlik yolsa bence ikramlik ideal ama daha uzun yoldan geleceklerse bence de yemek daha iyi olur.

Teşekkür ederim. Uzun yoldan gelecekler yemek yapsam mı daha iyi olur yoksa bilemedim.
Ilk yorumumu referans al ve sonradan surduremeyecegin bir hassasiyet gosterme. Bugun ilk gorusme insan en iyisi olsun diye cok ayrinti dusunuyor ama yarin obur gun ise gireceksin ya da cocugun olacak yine uzak yoldan evine gelecekler belki ama sen yorgun olacaksin belki cesidin az olacak vs. hep o ilk gunu hatirlayip ayni ozeni ayni hassas dusunceleri bekleyecekler. Esin de oyle. Ben hep dort dortluk misafir agirlarim sorun olmaz dersen masallah derim. Uzak yoldan gelen normal insan niye sicak yemek yok diye dusunmez salata cay kurabiye buldum diye sevinir karnini doyurduguna bakar bence. Memnuniyetsizlik gosterirlerse de bu onlar hakkinda senin icin bir ipucu olur. Nasil insanlar olduklarini anlar ona gore fedakarlik edersin.

Haklısınız. Zaten bir anda onca yemek çıkarsam da çok yorucu olur diye düşünüyorum. Hamur işi daha kolay geliyor. Gerçekten ilk günden geleceğe de yatırım yapmak lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…