Tanısmadıgım insanın arkamdan kısır demesi ?

Sanane bide demi bu zamana kadar kimin ne yaptığını sorgulamadım kimi evlenir evlenmez hemen yapar kimi hiç istemez belki sanane ya sinir oluyorum

Ben olsam numarasini bulur arar sayardim terbiyesiz kadın hadsiz. Arkadasinız azarlasaymıs keşke size ne diye. Ben olsam azarlardım yani

Gördüğün yerde ağzına s.ç. Allah beyin kısırlığı vermesin

Sanane bide demi bu zamana kadar kimin ne yaptığını sorgulamadım kimi evlenir evlenmez hemen yapar kimi hiç istemez belki sanane ya sinir oluyorum
Evet. Belli bir samimiyet sohbet olur belki sorulur da alaksiz daha merhaba dedigim ya da uzaktan taniyan ama alakamiz olmayan insanlarin sorgulamasi garip gercekten ama alişmişim ben baya otomatik cevap veriyorum.

Söyleyip sinirimi atayım demi ama ne zaman görürüm işte oda var
Aynı binada oturmuyor musunuz? Kısır yapın bir kağıt tabağa koyun kapısını çalın, geçen gün arkadaşım söyledi siz kısırı da dedikoduyu da çok seviyormuşsunuz, ağzınız boş kalmasın ki başkaları hakkında konuşmayın diye size kısır getirdim deyin.

Kâğıt tabak detayı

Yorumu okuyunca aklıma ilk tabak gelmişti abla. Sonra döndüm tekrar okudum kağıt tabak yazmışsın. 10/10 falsosuz öneri.

Uygula bunu konu sahibesi
Kokmuştur komşu hakkıdır deyip yaptıklarımdan götürdüğümde tabağımı zimmetine geçiren komşulardan ağzı yanmış biri olarak evimde her daim kağıt tabak bulunduruyorum artık

Kokmuştur komşu hakkıdır deyip yaptıklarımdan götürdüğümde tabağımı zimmetine geçiren komşulardan ağzı yanmış biri olarak evimde her daim kağıt tabak bulunduruyorum artık
O detayın engin, acı tecrübelerden doğduğu belliydi zaten abla. Çok ince düşünülmüş, nahif bir detay

O detayın engin, acı tecrübelerden doğduğu belliydi zaten abla. Çok ince düşünülmüş, nahif bir detay
Valla aynen öyle, -Hayal kadına ağzının payını vermek istiyor belli ki, ayrıca kadın sorularına cevap da alsa susmayan tekrar tekrar soran birisi anladığım kadarıyla, ki başkalarının hayatını merak edip didikleyen, dedikodu yapan, üstüne vazife olmayan şeylere karışan, kulp takan insanlardan nefret ederim, ağızlarının payının verilmesi gerektiğini düşünürüm, bence elinde bir kağıt tabakla kısır götürüp kapısını çalmak lazım, lafı da gediğine koymalı ki bir daha ağzını açıp nasılsın diye bile soramasın, millete ne insanların özelinden, ister hamile kalır ister kalmaz, her şeyde böyle ama bu meraklı tipler, Hayalkuran çocuk doğursa çocuğun cinsiyetinden bir başlar kendi çocuğunun ne zaman anne dediğinden çıkar, çocuk kıyaslar, ev kıyaslar, koca kıyaslar.

İnsanların kendine ait hiç mi meşgalesi yok anlamıyorum

Çok doğru. Böyle meşgalesi olmayıp arananlar eltisi varsa eltiye sarıyor olmayan da böyle kendine elti arıyor. Belki eltisine de sarıyordur bu. Bazı insanlar kaostan besleniyor abla.

Dediğin gibi konu sahibesi de içinde tutmak istemiyor belli ki. Bana çok mantıklı geldi senin önerin. Bırak konuşmayı görse yolunu değiştirir dediğin gibi yapsa. Hem yemek takımı da bozulmamış olur

Sesli güldüm ya cidden çok mantıklı kalır tabakta yapıp götürüyüm yarın acısı bol yapıyım ağzı yansın bi daha konuşamasın arkamdan

Abla evde kagıt tabak bitmiş önceden görseydim yorumu dışardaydım eve girmeden alırdım yarına kaldı artık. Verirken ne deyim onuda söyle bariiiii

Abla evde kagıt tabak bitmiş önceden görseydim yorumu dışardaydım eve girmeden alırdım yarına kaldı artık. Verirken ne deyim onuda söyle bariiiii
Yazmış ya kız üstte
geçen gün arkadaşım söyledi siz kısırı da dedikoduyu da çok seviyormuşsunuz, ağzınız boş kalmasın ki başkaları hakkında konuşmayın diye size kısır getirdim deyin.

Kâğıt tabağa ne kadar yoğunlaştıysam kadın yorumdaki esas noktayı unuttu

Evet. Belli bir samimiyet sohbet olur belki sorulur da alaksiz daha merhaba dedigim ya da uzaktan taniyan ama alakamiz olmayan insanlarin sorgulamasi garip gercekten ama alişmişim ben baya otomatik cevap veriyorum.
Off ben panik bi insanım kavga etmeyi pek beceremem şimdi kadınla konuşurken kesin kekelerim dilim dolaşır nefret ediyorum bu huyumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…