Sanane bide demi bu zamana kadar kimin ne yaptığını sorgulamadım kimi evlenir evlenmez hemen yapar kimi hiç istemez belki sanane ya sinir oluyorumBiz 8 bucuk yillik evliyiz cocugumuz yok. Tabi ki kısır deniyor ama sinirlenmiyorum neden, bazen komik sadece.
Turkiyede dura dura bu "cocuk var mi?" Muhabbetlerine o kadar alişmişim ki artik yurtdisinda evliyim dedikten sonra cocuk sorusu bekler olmuşum sormadiklari için.
Buradaki kadar cocuk cocuk diye tutturan birilerini daha gormedim.Neden bilmem başkasinin cocugunun kendilerine ne faydasi olacak
Ben olsam numarasini bulur arar sayardim terbiyesiz kadın hadsiz. Arkadasinız azarlasaymıs keşke size ne diye. Ben olsam azarlardım yaniMerhaba kızlar daha hiç merhabalaşmalıyım sadece binaya girer çıkarken 3 5 kez gördüğüm komşum en yakın arkadaşımla bi kaç kez aynı ortamda denk geldiler. Her arkadaşımı gördüğünde benim hala hamile olup olmadığımı soruyormuş en son denk gelmelerinde yine sormuş arkadaşın hala hamile değil mi diye arkadaşımda “ değil düşünmüyorlar eşide kendide henüz erken olduğunu söylüyor istemiyorlar “ demiş kadında “ size öyle diyordur kısırdır o yoksa niye yapmasın çocuk “ demiş arkadasım anlatınca şok oldum çok sinirlendim sizce ne yapmayalım evine gidip arkamdan konuşmamı desem ? Yoksa binada denk gelince mi desem ya da hiç mi bi şey demesem kafayı yiycem sinirden.
Evet. Belli bir samimiyet sohbet olur belki sorulur da alaksiz daha merhaba dedigim ya da uzaktan taniyan ama alakamiz olmayan insanlarin sorgulamasi garip gercekten ama alişmişim ben baya otomatik cevap veriyorum.Sanane bide demi bu zamana kadar kimin ne yaptığını sorgulamadım kimi evlenir evlenmez hemen yapar kimi hiç istemez belki sanane ya sinir oluyorum
Aynı binada oturmuyor musunuz? Kısır yapın bir kağıt tabağa koyun kapısını çalın, geçen gün arkadaşım söyledi siz kısırı da dedikoduyu da çok seviyormuşsunuz, ağzınız boş kalmasın ki başkaları hakkında konuşmayın diye size kısır getirdim deyin.Söyleyip sinirimi atayım demi ama ne zaman görürüm işte oda var
Kâğıt tabak detayıAynı binada oturmuyor musunuz? Kısır yapın bir kağıt tabağa koyun kapısını çalın, geçen gün arkadaşım söyledi siz kısırı da dedikoduyu da çok seviyormuşsunuz, ağzınız boş kalmasın ki başkaları hakkında konuşmayın diye size kısır getirdim deyin.
Kadından bir de tabağını istemek için mi uğraşsınKâğıt tabak detayı
Yorumu okuyunca aklıma ilk tabak gelmişti abla. Sonra döndüm tekrar okudum kağıt tabak yazmışsın. 10/10 falsosuz öneri.Kadından bir de tabağını istemek için mi uğraşsın
Kokmuştur komşu hakkıdır deyip yaptıklarımdan götürdüğümde tabağımı zimmetine geçiren komşulardan ağzı yanmış biri olarak evimde her daim kağıt tabak bulunduruyorum artıkYorumu okuyunca aklıma ilk tabak gelmişti abla. Sonra döndüm tekrar okudum kağıt tabak yazmışsın. 10/10 falsosuz öneri.
Uygula bunu konu sahibesi
ki bir daha çalamasın kapısınıKâğıt tabak detayı
O detayın engin, acı tecrübelerden doğduğu belliydi zaten abla. Çok ince düşünülmüş, nahif bir detayKokmuştur komşu hakkıdır deyip yaptıklarımdan götürdüğümde tabağımı zimmetine geçiren komşulardan ağzı yanmış biri olarak evimde her daim kağıt tabak bulunduruyorum artık
Valla aynen öyle,O detayın engin, acı tecrübelerden doğduğu belliydi zaten abla. Çok ince düşünülmüş, nahif bir detay
Çok doğru. Böyle meşgalesi olmayıp arananlar eltisi varsa eltiye sarıyor olmayan da böyle kendine elti arıyor. Belki eltisine de sarıyordur bu. Bazı insanlar kaostan besleniyor abla.Valla aynen öyle,-Hayal kadına ağzının payını vermek istiyor belli ki, ayrıca kadın sorularına cevap da alsa susmayan tekrar tekrar soran birisi anladığım kadarıyla, ki başkalarının hayatını merak edip didikleyen, dedikodu yapan, üstüne vazife olmayan şeylere karışan, kulp takan insanlardan nefret ederim, ağızlarının payının verilmesi gerektiğini düşünürüm, bence elinde bir kağıt tabakla kısır götürüp kapısını çalmak lazım, lafı da gediğine koymalı ki bir daha ağzını açıp nasılsın diye bile soramasın, millete ne insanların özelinden, ister hamile kalır ister kalmaz, her şeyde böyle ama bu meraklı tipler, Hayalkuran çocuk doğursa çocuğun cinsiyetinden bir başlar kendi çocuğunun ne zaman anne dediğinden çıkar, çocuk kıyaslar, ev kıyaslar, koca kıyaslar.
İnsanların kendine ait hiç mi meşgalesi yok anlamıyorum
Sesli güldüm ya cidden çok mantıklı kalır tabakta yapıp götürüyüm yarın acısı bol yapıyım ağzı yansın bi daha konuşamasın arkamdanAynı binada oturmuyor musunuz? Kısır yapın bir kağıt tabağa koyun kapısını çalın, geçen gün arkadaşım söyledi siz kısırı da dedikoduyu da çok seviyormuşsunuz, ağzınız boş kalmasın ki başkaları hakkında konuşmayın diye size kısır getirdim deyin.
Abla evde kagıt tabak bitmiş önceden görseydim yorumu dışardaydım eve girmeden alırdım yarına kaldı artık. Verirken ne deyim onuda söyle bariiiiiValla aynen öyle,-Hayal kadına ağzının payını vermek istiyor belli ki, ayrıca kadın sorularına cevap da alsa susmayan tekrar tekrar soran birisi anladığım kadarıyla, ki başkalarının hayatını merak edip didikleyen, dedikodu yapan, üstüne vazife olmayan şeylere karışan, kulp takan insanlardan nefret ederim, ağızlarının payının verilmesi gerektiğini düşünürüm, bence elinde bir kağıt tabakla kısır götürüp kapısını çalmak lazım, lafı da gediğine koymalı ki bir daha ağzını açıp nasılsın diye bile soramasın, millete ne insanların özelinden, ister hamile kalır ister kalmaz, her şeyde böyle ama bu meraklı tipler, Hayalkuran çocuk doğursa çocuğun cinsiyetinden bir başlar kendi çocuğunun ne zaman anne dediğinden çıkar, çocuk kıyaslar, ev kıyaslar, koca kıyaslar.
İnsanların kendine ait hiç mi meşgalesi yok anlamıyorum
Yazmış ya kız üstteAbla evde kagıt tabak bitmiş önceden görseydim yorumu dışardaydım eve girmeden alırdım yarına kaldı artık. Verirken ne deyim onuda söyle bariiiii
geçen gün arkadaşım söyledi siz kısırı da dedikoduyu da çok seviyormuşsunuz, ağzınız boş kalmasın ki başkaları hakkında konuşmayın diye size kısır getirdim deyin.
Off ben panik bi insanım kavga etmeyi pek beceremem şimdi kadınla konuşurken kesin kekelerim dilim dolaşır nefret ediyorum bu huyumdanEvet. Belli bir samimiyet sohbet olur belki sorulur da alaksiz daha merhaba dedigim ya da uzaktan taniyan ama alakamiz olmayan insanlarin sorgulamasi garip gercekten ama alişmişim ben baya otomatik cevap veriyorum.
Terbiyem müsade etmez onu demeye"bir daha ilişki yaşamadan önce seni çağıralım korunduğumuzu gör de bi rahatla" dehadsiz terbiyesiz insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?