Tanısmadıgım insanın arkamdan kısır demesi ?

öyle soru geldiğinde "sana ne yaa"... neden diyemeyiz... arkadaşında diyemeyip açıklama yapmış... gereksiz.

mune hanımın dediği gibi sadece kısır götürmek de iyi olur. hatta ben kapıya bırakır, not yazar, kaçardım çünkü laf sokmaya gidince, sinirden astımım tutardı...

İnşallah bu saygısız insanların sünnet vb törenlerine gidip; bir de takı takmıyorsunuzdur. Çok ayıp etmişler.

Öyle bisey yok eşide kendide istemiyor korunuyorlar demiş
Anladım milletin yatak odası özeline kadar napip edip giriyorlar şaka gibiler . Öteki kadın hadsizmis bosverin böyle cahillerle ugrasilmaz kesin cirkef biseydir

Sürekli görmüyorum ki evine gitmekte ayıp mı olur bilmiyorum sinirlerim bozuluyor
O sana kısır derken ayıbı düşünmemiş. “Bizim aile planlamamız sizin üstünüze vazife değil” de. Davet ederse Evinin içine sakın girme. Nasıl biri olduğunu bilmiyorsun. Her türlü suçu atabilir.

Tamam yarın gidip diycem abla davet edeceğini sanmıyorum etse bile asla girmem

Bazısı gerçekten haddini hududunu bilmiyor, muhatap olmuyorsun, selam dahi vermiyorsun, ya ailenden birini yakalayıp soruyor ya komşunu sıkıştırıp soruyor, eh böylelerine adabınla ağzının payını vermek müstahak çünkü kendini geri çekmenden anlamıyorlar, merak hücrelerine işlemiş illa soracak karnındaki şişi inecek.

Hayır anlamadığım kızcağızın çocuğu olmuyorsa dahi komşuya ne? Öğrenince ne oluyor? Belki bir sağlık sorunları var bu lafları duyunca üzülecekler, belki çocuk istemiyorlar, her evlenen çocuk yapacak diye bir kural var da biz mi bilmiyoruz

Çocuk zorunlu mu kısmı tam olarak hislerime tercüman oldu. Ben düşünmüyorum mesela ama o kadar olması zorunlu bir şeymiş gibi yansıtılıyor ki çok fazla sorguluyorum acaba mı diye.

Artı dediğin gibi belki gerçekten olamıyor ve bunu takıntı haline getirdi. Neden sorgulayıp iyice oraya çekiyorsun kadının dikkatini kirilacagini bile bile. Çocuğunun olamayacağını varsayarak konuşuyor bir de. Ya patavatsızlık ya da saf kötülük. Her şey bir yana üstüne vazife hiç değil zaten.

Çocuk üzerinden kendini 26 yaşında bir genç kızla yarıştırıp bundan haz alıyor çünkü çocuk yapmaktan başka beklentisi ya da başarısı yok hayata dair...

Yok öyle yapmasın kapıyı çalsin naminizi çok duydum size bı tabak kısır getirdim söz seversiniz afiyet olsun desin tövbe tövbe

Bence sizi kıskanmış

Ya çocuğu olsa bile bı insan cahil saçma zihniyetli olunca ben onun yaşındayken 3 çocuğum vardı bu geç bile kalmış derdi. İnsanları memnun etmek imkansız patavatsız her yerde kendine bı konu buluyor..

Hiç umrunuzda olmasin belliki yapışkan bir tip siz kendinizi böyle tiplere anlayamazsınız selam vermeyi kesin bosverin

Evet herkes anne baba olmak zorunda değil ki

Olup hakkını vermeyen çok kişi var

Çocuk üzerinden kendini 26 yaşında bir genç kızla yarıştırıp bundan haz alıyor çünkü çocuk yapmaktan başka beklentisi ya da başarısı yok hayata dair...
Benzerini bi kaç üstte yazdım bi kaç kişi beğenmemiş yorumumu.
Hayır cidden siniriyim normal bi insan ne haddime der susar yorum dahi yapmaz okumamış etmemiş evlenmiş herkes kendi gibi olsun istiyor

Demi çocuğum olsaydı kesin 2. Yi sorarlardı.

Valla bu evlilerin nedir bu çektiği şu çocuk konusundan!
Ben daha iki aylık evliyken başladılar hala da devam ediyorlar.
Ben yüzleşirdim biri baba bunu dese açıkçası. Resmen iftira bu yaptığı.

Valla bu evlilerin nedir bu çektiği şu çocuk konusundan!
Ben daha iki aylık evliyken başladılar hala da devam ediyorlar.
Ben yüzleşirdim biri baba bunu dese açıkçası. Resmen iftira bu yaptığı.
Evet ya evlenmezsin evlen derler evlenince çocuk yap derler sanki onlara göre yasıycaz hayatımızı.

Gidicem yarın bende kısır yapıp

Benzerini bi kaç üstte yazdım bi kaç kişi beğenmemiş yorumumu.
Hayır cidden siniriyim normal bi insan ne haddime der susar yorum dahi yapmaz okumamış etmemiş evlenmiş herkes kendi gibi olsun istiyor
Aynı seviyede değilsiniz boşver. Mune abla güzel yazmış. Eğer icinde tutamiyorsan onun dedigi gibi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…