Dert etmedim ama çok sinirlendim hala sinirliyim gerginim abla yaBen 46 yaşındayım hala diyorlar :)))
Eğleniyorum, olur yaparım bakarsın artık diyorum :)))
Dert etmeyin, kısır sözcüğünü ne kadar üzerinize alıp hakaret gibi kabul ederseniz o kadar üzerine oynarlar
Zayıflıktan doğurmazıda ilk kez duydumkıskançmıstır manken gibi oluşunu
Yaş ilerleyince olmazmışBu ne be sanki kenara çeyrek koyuyorsun
Yok benim komşu 30-35 aralığında sanırımaaa sen de mi kısırsın
komşu kk ya üye olmuştur
Dert etmedim ama çok sinirlendim hala sinirliyim gerginim abla ya
Ay daha 26 yaşındasın ya ne kadar ilerleyebilir kiYaş ilerleyince olmazmış
Canım benim o senin güzel bakışınSenin kime nazarın değecekmiş, anca güzel gönlün, güzel duan değer insanlara halt etsin öyle düşünen varsa
Canım benim o senin güzel bakışın. İnsanlar çok acımasız maalesef.
Amaaan hiç sorupta muhattap olma, çatlasın meraktan.Ne biliyim ben takmıyorum bu kadar o derdine ya
şaka bi yana çocuk be evlilik soruları insanlara sorulmamalı aslında. çünkü belki çok istiyor ama olmuyorYok benim komşu 30-35 aralığında sanırım
Sağol ablamYorma güzel kalbini
Allah istediğin zaman, hayırlısıyla versin
İnsanlar böyle, gerekli gereksiz konuşuyorlar kimseyi değiştiremiyorsun
Yapmıyorum yapmıycamda daha kendim çocuğum benAy daha 26 yaşındasın ya ne kadar ilerleyebilir kio kadar cahil insanın arasında çocuk yapma zaten bacım boşver
Allah affetsin bende duyduğumdan beri sövüp duruyorum içimdenAmaaan hiç sorupta muhattap olma, çatlasın meraktan.
Aynı şeyleri yaşadım, yüzlerine değil ama içimden birsürü küfür ettim
Hah işte bende onu diyorum belki gerçekten istiyorum sorunlar var gebe kalamıyorum duyunca neler hissedeceğimi dusunmesi lazım. Bilmiyorum bana çok ters şeyler bu zamana kadar kimsenin ne çocuğuna karıştım ne evlecegine banane ki kim ne zaman isterse çocuk yapar ne zaman isterse evlenir. Ama gelişmemiş bi şehirin ilçesinde yaşıyorum burda ki okumaya gözü olmayan bayanların tek derdi evlenmek çocuk yapmak.şaka bi yana çocuk be evlilik soruları insanlara sorulmamalı aslında. çünkü belki çok istiyor ama olmuyor
Boşver sen elalemi canım ya. Ben 5 yıl sonra aldım oğlumu kucağıma.Allah affetsin bende duyduğumdan beri sövüp duruyorum içimden
Oy kuzum yaaYapmıyorum yapmıycamda daha kendim çocuğum ben
Amin inşallah canımBoşver sen elalemi canım ya. Ben 5 yıl sonra aldım oğlumu kucağıma.
Rabbim hayırlı bir şekilde, doğru zamanda seninde kucağına almanı nasip etsin inşallah
bence morelini bozmayada arkadasin cok merakli ha. o arkadas onu sana soylemek yerine onun agzini bi guzel ikiye ayirmali ve soylediginide ona soylecegim demeliydi. ama belkide hic dememisdir Allah biliyo oyle insanlar varki kendisi demek isdediyini baskasi adindan der.Merhaba kızlar daha hiç merhabalaşmalıyım sadece binaya girer çıkarken 3 5 kez gördüğüm komşum en yakın arkadaşımla bi kaç kez aynı ortamda denk geldiler. Her arkadaşımı gördüğünde benim hala hamile olup olmadığımı soruyormuş en son denk gelmelerinde yine sormuş arkadaşın hala hamile değil mi diye arkadaşımda “ değil düşünmüyorlar eşide kendide henüz erken olduğunu söylüyor istemiyorlar “ demiş kadında “ size öyle diyordur kısırdır o yoksa niye yapmasın çocuk “ demiş arkadasım anlatınca şok oldum çok sinirlendim sizce ne yapmayalım evine gidip arkamdan konuşmamı desem ? Yoksa binada denk gelince mi desem ya da hiç mi bi şey demesem kafayı yiycem sinirden.
Yok ya biliyor istemediğimi korunduğumu kendi onun ağzından demez zannetmiyorumbence morelini bozmayada arkadasin cok merakli ha. o arkadas onu sana soylemek yerine onun agzini bi guzel ikiye ayirmali ve soylediginide ona soylecegim demeliydi. ama belkide hic dememisdir Allah biliyo oyle insanlar varki kendisi demek isdediyini baskasi adindan der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?