Tanısmadıgım insanın arkamdan kısır demesi ?

Ben 46 yaşındayım hala diyorlar :)))
Eğleniyorum, olur yaparım bakarsın artık diyorum :)))
Dert etmeyin, kısır sözcüğünü ne kadar üzerinize alıp hakaret gibi kabul ederseniz o kadar üzerine oynarlar
Dert etmedim ama çok sinirlendim hala sinirliyim gerginim abla ya

şaka bi yana çocuk be evlilik soruları insanlara sorulmamalı aslında. çünkü belki çok istiyor ama olmuyor
Hah işte bende onu diyorum belki gerçekten istiyorum sorunlar var gebe kalamıyorum duyunca neler hissedeceğimi dusunmesi lazım. Bilmiyorum bana çok ters şeyler bu zamana kadar kimsenin ne çocuğuna karıştım ne evlecegine banane ki kim ne zaman isterse çocuk yapar ne zaman isterse evlenir. Ama gelişmemiş bi şehirin ilçesinde yaşıyorum burda ki okumaya gözü olmayan bayanların tek derdi evlenmek çocuk yapmak.

bence morelini bozmayada arkadasin cok merakli ha. o arkadas onu sana soylemek yerine onun agzini bi guzel ikiye ayirmali ve soylediginide ona soylecegim demeliydi. ama belkide hic dememisdir Allah biliyo oyle insanlar varki kendisi demek isdediyini baskasi adindan der.

Yok ya biliyor istemediğimi korunduğumu kendi onun ağzından demez zannetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…