Tanısmadıgım insanın arkamdan kısır demesi ?

Her kadın annelik duygularıyla doğmaz, ki bence annelik duygusu sonradan çocuğunuz olunca gelişiyor, kadınlar sanıyorlar ki tüm kadınlar ne olursa olsun çocukları seviyor, çocuk istiyor veya çocuk olmazsa mutlu bir evlilik olmaz.
Çocuksuz olup da çok mutlu olan kadınlar da var, kaldı ki her çocuk da mutlu bir evliliğe doğmuyor.
Çocuk istemiyorsanız kimsenin lafına bakmayın, bu karar sizi ve eşinizi ilgilendirir başkasını değil

Yani tabii ki belki kadın kendisinde veya eşinde bir sağlık sorunu var kimse bilsin istemiyor belki hamile kaldı ama düşük yaptı, kürtaj olmak zorunda kaldı niye üstüne vazife olmayan bir şeyi didiklersin ki

Hayır bir de -Hayal ’ın çocuk meselesini öğrenmek o meraklı komşunun hayatına ne gibi bir katkı sağlıyor? Bana göre tümüyle gereksiz bir bilgi

Yarışıyorsa eğer gencecik biriyle yarışmak da ne bileyim :))

Ay hadsiz kadın ama siz ne diye konuşacaksınız ki ? Konuşsan ne değişecek yine kendi bildiğini söyleyecek . Ben olsam cool olurum kim ne konuşursa konuşsun hiç umurumda olmaz

Kadınin demese çok saygısızlık yapmış ama arkadaşının o lafi senin üzüleceni bilerek sana söylemesi çok büyük bir ayıp benimde çocuğum olmuyor ama benim arkadaşlarım üzüleceğim hic bir lafı taşımazlar bana

Selam dahi vermeyin.Haddini bilsin.

Arkadaşınız ağzının payını vermemiş mi?

Başka uğraşı olmamasına bağlıyorum ben ısrarla, merakla sorgulamasını. Biraz da hasetlikten.
Çizgiyi aşmak onlara bir şey ifade etmiyor çünkü ortada bir çizgi olabileceğinden bile birhaberler bence.

Yani insan neden kendinden 10 yaş 15 yaş küçük karşı komşusunun kısır olup olmadığını bilmek istesin ki

Çocuk konusunda kafamı çok karıştırıyor toplumdaki genel yargılar ama çooook büyük bir sorumluluk. Alabileceğimi sanmıyorum :/

Benim çocuğumın olmaması bi durum yok evlendiğimden beri korunuyorum denemedim ki hiç

Abla çok güzel yazıyorsun valla girsede okusa keşke

Benim de iki komşu var. Birinci çocuktan sonra daha 1 yaşına gelmeden başladılar 2. Yi yap yok arası açılmasın yok kardeş lazım. Sanki kendileri bakacaklar. Bu insanlar 10 senedir ne evime gelmiş ne ben onların evine gitmişim. Görünce en fazla merhaba merhaba. Başta düşünmüyorum falan dedim artık bezdim bir şey dedim mi sağır gibi hadi iyi günler diyip geçiyordum. İnsanlar hadsiz. Evlen çocuk yap yok kardeş yap yok 3 çocuk niye yaptım bilmem ne bilmem ne. Her halta karışma potansiyelleri var. Size söylenen daha ağır tabi ki. Görünce böyle böyle konuşuyormuşsunuz bir daha duymayayım haddinizi bilin diyin geçin.

Yahu sanane demi belki kendimi anneliğe hazır hissetmiyorum. Doğursam belki iyi bi ebeveyn olamıycaz.

İnsanoğlu çok garip, herkesin içinde merak duygusu olmalı ama komşunun özel hayatını öğrenmek için değil faydalı bilgilere ulaşmak için merak olmalı, sizin özel hayatlarınızın bize getirisi ne? evlenmemiş bekarmış çocuğu varmış yokmuş koltuk takımı maviymiş perdesi ketenmiş

İleride fikriniz değişir mi bilmem ama çocuklu bir kadın olarak şahsen ben de çocuğun büyük bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum, maddi manevi tüm ihtiyaçlarını karşılıyor olabilseniz de hayat insanlar çok acımasız, siz 4-4’lük çocuk yetiştirmek için elinizden geleni yaparsınız ama dış dünyada uyuşturucusundan tecavüzcüsüne türlü türlü tehlike var, onlardan korusanız ileride sevgilisi iyi midir kötü müdür evlense eşi nasıl biri olacak, çocuğunuzu düşünmekle geçiyor ömrünüz, he tabii bir de evliliğiniz istikrarlı ve mutlu olmalı ki çocuğunuz sağlıklı bir psikolojiyle büyüsün, her gün hır gür olan bir evde sevilmediğini düşünerek üzülmesin.

Muhabbetimin olmadığı insanın böyle bi şey demesi daha sinir bozucu

Ben tüp bebek tedavisi gördüğümü apartmandan 1 kişi hariç kimseyle paylaşmadım, çünkü dedikodu yapıyorlar, canım sıkılsın istemedim, eşimle böyle bir karar aldık.

Ben hamileyken, kamelyada sevdiğim bir amca (rahmetli oldu Allah rahmet eylesin) duymuş, eve gidip eşine “Seher tüp bebek yaptırmış hamileymiş, çok mutlu oldum” demiş.

Bunu duyunca bi akşamüstü kamelyada topluca oturduklarını görünce girdim; 2-3 dk sohbet edip “burada, benim ikizlerimin tüp bebekle olduğu konuşuluyormuş, siz daha önce “tüp bebek mi?” diye sordunuz ve bende “hayır” dedim. kime konuştuysanız artık eşime gidip söylemiş, lütfen bir daha adımı geçirmeyin, ayıp.” Dedim.

Yaz başıydı, o yaz kamelyada bir daha toplanmadılar.

E şimdi evliliğim iyi ama ilerde ne olacak nereden bileyim. Ben ona yetememekten korkuyorum bir gün anne olmak istiyorum ama şuan değil tabii Allah verirse korunmama rağmen başım üstüne

Çok iyi demişsin. Yine senin öyle bi durumun varmış duyulmuş ben daha hiç bişey yaşamadım tabi belki bizimde olmayacak doğal yolla bilemem ama öyle olmuş olsa duyulsa bu kadar sinir olmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…