Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

Pluie

Her şey çok güzel olacak
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
965
33
96
Afyon
Ve geldi o gün.. Sorsalar ki nedir bu hayatta en büyük korkun.. "Aldatılmak" derdim hiç düşünmeden. Gelmez zannedersin başına , gün olur büyük konuşursun , gün olur kendinden çok güvenirsin...
Ve bir gün tokat gibi patlar yüzünde bütün güvenin.
Aldatıldım..
Senelerimi verdiğim; namusum diyerek alnımdan öperek sevildiğim; beni sevgilisi yapabilmek için kapımda sabahlayan,8 saatlik yolu beni ikna etmek için defalarca kez gelen adam tarafından aldatıldım.. Aldatılmışım.. Kandırılmışım..
Ne olur sormayın detay. Şuan kalbimdeki bu yumruyu yaşayan bilir ancak. Peki ya yaşanan bunca şey ? Uğrumda çektiği bunca azap ? Ya gözlerimin içine bakarak söylenen onca aşk dolu söz.... Bütün bunların birer yalan olduğunu öğrenmek. İnsana dünyada yaşatıyor cehennemi.
Bunca zamandır bu güzel sitedeyim. Pek çok dünyalar güzeli dost edindim. "Bir derdim var" topiğinde hep bulundum.. Kah yerdim , kah elimden geldiğince yardım ettim dertlere ortak oldum. Bir gün sen de açacaksın burada bir başlık deselerdi ; inanamazdım.. Ama oldu..
Siz de inanın... Hayatta her şey bizler için , ne yaşarız yarın bilinmez..
Yalvarıyorum hiç kimseye kendinizden daha fazla değer vermeyin.. Hiç bir kadın aşağılanmayı, hakarete uğramayı , aldatılmayı haketmiyor !!! Ve her ne görürseniz görün bu hayatta , katılaştırmayın kalbinizi. İyiliğinizi asla kaybetmeyin. Sabredin..
Şimdi önümde çook zorlu bir dönem var. Yarın sabahtan korkuyorum. Uyandığımda bütün bu yaşananların gerçekten yaşandığını hatırlamaktan. Lokma koymak istemiyor canım ağzıma. Ağlamaktan başka hiç bir şey yaptığım yok.. Ama biliyorum ki atlatacağım.. İnanıyorum kendime. Gün gelecek başımı yastığa huzur içinde koyacağım. Aklımda dertlerim olmayacak biliyorum.. Ve bana şuan bu acıyı yaşatan kişi ; onu sadece Allah'a havale ediyorum..

"Canı yanan sabretsin! Canı yakan, canının yanacağı günü beklesin.." Hz.Muhammed (sav)

Bu topik altında aldatılıp,hor görülüp,aşağılanıp,kandırılıp bunu atlatan ; artık huzurla uyuyabilen tüm arkadaşlardan bi iki kelime ile bile olsa yazmalarını istiyorum. İnanın şuan buna herşeyden çok ihtiyacım var..

sadece ALLAH YARDIMCIN OLSUN(AMIN) demek istiyorum...
güvendigin daglara kar yagmis ki bu cok zor olmali

Emin misin, belki de yanlış anladın? Eğer anlattığın gibi bir aşksa aldatmak o kadar kolay mı allah yardımcın olsun, zor durum..

Aldatilmadim belki, ama hayalkirikliginin insana verdigi aciyi bende cok iyi biliyorum.
Allah yâr ve yardimcin olsun arkadasim. Sen sevildin, sevildin ama degerini bilemedi karsindaki,
o pis nefsine yenik dustu.
En kotusunde kinadigin seyleri yasadigini anlamak, hissetmek, yapmam dediklerini yapmak,
kesinlikle evet demeyecegin seylere evet demek,
yasamayacagim seyleri diyip o seyleri yasamak.
Bilmiyorum, suan bende karmakarisiklardayim.
Dokunsan aglicam modundayim..
Sirf o yuzden uyumak bile istemiyorum bazen..

Karşı taraf yaptığından pişman değil..
Bunca yıl paylaşıldı.. Ve ben bu ilişkide alındım, göklerin en tepesine kadar çıkartıldım..
Bugün o tepeden o kadar hızlı çakıldım ki yere.. Paramparça kalbim.. Ölüyorum , boğuluyorum...
Bu acı kalpten çıkar mı,çıkarsa nasıl çıkar bilmiyorum.. Bundan sonra nasıl severim birini, nasıl beni sevdiğini söyleyen bir adama inanırım bilmiyorum..
Hissettiğim bu acıdan başka hiç bir şey bilmiyorum.........

Emin misin, belki de yanlış anladın? Eğer anlattığın gibi bir aşksa aldatmak o kadar kolay mı allah yardımcın olsun, zor durum..

Eminim. Ben de bunu diyorum ya. Bu kadar kolay mıymış ? Ya rolünü çok çok iyi oynamış, ya da bu kadar kolaymış..

Çok zor gelir.. Önce hayal gibi.. Konduramazsın bile onun üzerine.. Salak salak bakınırsın tavana sağa sola.. Sanki herkes bulanık gibi bir görüntü alır da bir tek o nettir karşında.. Aklına gelir yüzü.. Yüzünde daha önce hiç fark etmediğin noktaları farkedersin.. Yok yapmamıştır yaa hadi uyanayım artık dersin.. Uyanamazsın.. Öyle bir acıdır ki o kusamazsın tüküremezsin kesip atamazsın.. Elleri gelir aklına.. Benim yüzüme dokunan eller, o kadına da mı dokundu dersin... Beni öpen dudaklar, bana bakan gözler, beni sevdiğini söyleyen diller ya benim için atan kalbi.. Ölsün istersin.. Beddua edersin sonra kıyamazsın tövbe edersin.. Gitti mi şimdi gerçekten bitti mi ben nerdeyim diye düşünüp durursun.. Gün geçmez gece bitmez son hiç gelmez.. Sevemem bundan sonra kimseye evlenmicem de zaten babamın dizinin dibinde oturcam ben diye teselli edersin olmaz.. Yatağa yattığında olmadık bir anı gelir aklına gülümsersin, sonra ağlamaya başlarsın... Gülümsemek bile canını acıtır insanın... Olmadık kişilerden yardım istersin.. Falında o çıksın diye içtiğin kahveler olur.. Bir eşyasını bulursun nefesin kesilir... Kokusu sinmiştir bir yere kör olursun.. Unutamazsın.. Ne yapsan ne etsende unutamazsın.. Tekrar gelse özür dilese hiç düşünmeden affedersin.. Herkes bir şansı daha hak eder diye düşünürsün.. O kadar acı çekersin ki ölüm bile yetmez o acılarını tartmaya..

"Ne zaman biri unutmak dese aklına hep o gelir aslında.."

Kolay gelsin.. Allah yardımcın olsun...

ne yasadın bilinmez ama yazdklrına bakılırsa senin için
dayanılmaz bi tarif olmalı suan hissettiklerinn..
suan elimde mehmet coskun denizin kitabı var unutabilmek diye bir bölümünü okudum
sanırım sana suan en uygun sözler orada netten bulup okumanı tavsiye ederim...
allh yardımcn olsun..

Allah yardımcın olsun...

Sana sadece sunu dıyebılırım...
Yıllar gececek ve bu yaşadıklarını hatırlayacaksın...
Unutmayacaksın belkı ama eskısı kadar yakmayacak canını yaşananlar.

Ve karsına gercekten sevıp ,sevılecegın,huzur ve guven buldugun bırı elbet cıkacak...
Ve dıyeceksın kı,ohh bee ıyıkı o kısı ıle olmamıs ,ıyıkı bunları yaşamısım ama acı ama tatlı...
Yoksa nasıl bulacaktım sevdıcegımı....

Bırde sana bır sıır önereyım
bende ışe yaramıstı )

Talha bora öge
formül )şıırın adı.
Okumanı onerırım...

Pluie, yazdıklarınızı okuyunca yutkunamadım bir an..

Geçecek, yeniden aşık olacaksınız ve anlayacaksınız ki yeniden değil yeni aşık oluyorsunuz..
Bu sıkıntılarınız, çektikleriniz size, sizi tamamlaya yarayacak. Bir bakacaksınız pluie'nin yüreği daha da kocaman olmuş..

Hatırlayacaksınız ama canınız yanmayacak; bunu unutmayın.

İnşaallah çok ama çok mutlu olursunuz,bu sıkıntılı anlarınızıda kolaylıkla atlatırsınız..

ben aldatılmadım ama aldatılmış kadar oldum.

beni terketmek istediginde sormuştum başkasını seviyorsan söyle çekilmesini bilirim.

çekilirdim de anlayış gösterip

am o başkası olmadıgını klasik ben seni haketmiyorumlarla gitti.

ilk başta inandım.zaten yapmaz dedim öyle şey.

ilk bir kaç ay normal ayrılık acısı çektim.öldüm öldüm dirildim

çok dua ettim.çok yalvardım rabbime geri gelsin diye ama ne hikmetse hep şöyle dua etmiştim.

''rabbim ne olur geri gelsin mutlu olalım artık ama başkası varsa gelmesin''

nitekim gelmedi geri.hep bi umutla bekledim.

6 ay oldu yavaş yavaş kendimi toplamaya başlamıştım.

birden şeytan dürttü feysine baktım.zaten beni engellemişti daha önce bakamıyordum.sahte hesap alıp bakmıştım 6 aydır bakmayan ben.

sonra gördüm ilişkisi varmış.

biz ayrıldıgımızın ertesi günü bu aşk şarkıları paylaşmıştı.ben sanmıştım ki bana paylaştı üzülüyor sanmıştım.

o şarkıları bir kız begenmişti. o zaman anlamamıştım.6 ay sonra anladım.

herşey başa döndü.ayrılık acısı canlandı bir de üzerine aldatıldıgımı düşünmenin acısı eklendi.

bu nedenle net olarak aldattı diyemem ama bana göre beni aldattı çünkü bana yalan söyledi.

şimdi olaydan iki sene geçti.

artık onla alakalı hiç bir şey düşünmüyorum

belki geçmişin acısı.yaşananların acısı hala bir yerde duruyor ama artık o kadar üzülmüyorum.şimdi iyi ki de gitmiş diyorum

ve şimdi bir başkası için aglıyorum.

geçiyor.geçmek zorunda çünkü.

insan kendini her aim yeniliyor.biraz daha büyüyor

ondan başkası olmaz derken

zamanı gelince o olmasında kim olursa olsun diyorsun.

ve ben şu şekilde atlattım..kaçtım.hatıralardan eşyalardan onun adından.her şeyinden kaçtım.zihnim elverdigi sürece kaçtım.aklıma her gelişinde dua ettim.bir fatiha okudum.kaçtım.yani.belki tam anlamıyla atlatamadım ama en azından batmadım.

--------------------------
allahım güzel allahım inşallah tez vakitte onu sana unutturacak yüreginin acısını dindirecek birini çıkarır karşına.inşallah mutlu olursun.

Son düzenleme:
mrb canım geçmiş olsun bu durumu yaşayanlara şimdi ben anlatayım benim hikayem çok uzun aslında
ben 8 yaşındakken annemi kaybettim ve yurtta kaldım 16 yaşına kadar sonra babam beni aldı sonra işe girdim çalıştım
çalıştığım yerde eşimle arkadaştık zaten sonra bi hoşlanma oldu çıkmaya başladık sonra nişan nişandan 5 ay sonra askere gitti
ben ordada onu hiç yanlız bırakmadım tabi oda çok kıskanç olmuştu oraya gitme buraya girme birsürü şey oluyodu ama okadar çok seviyodum ki gözüm görmüyodu
neyse askerliği bitti geldi işe girdi çalıştı bende onla çalıştım para biriktirdik ailesinin durumu iyi değildi biz herşeyimizi yaptık
beraber aramızda para lafı olmazdı açsak beraber toksak beraber 3 sene bekledim onu ve evlendik ben 24 yaşındayım 18 yaşındayken evlendim. kayınvaldemle oturdum babası çalışamıyodu kiralarını veremiyolardı bende oturdum annesi çok iyi biri tüm ailesi hepsini çok seviyorum biz gene çalışıyoduk annesi yemek temizlık herşeyi yapıyodu
araba çok istiyodu gittik taksitle aldık her ay ödüyorduk bu arada benim 10 ay çocuğum olmadı ve 11 aylıkken hamile kaldım 5 ay hamileliğime kadar çalıştım ondan sonra çıktım
onunda bi tane dul ama oynak VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs bir kuzeni vardı o kızı hiç sevmiyodu bana görümceme hep derdi ki bu kadınla konuşmayın bu kadın insanı yoldan çıkarır
bizde konuşurduk ve onuda işe aldık zaten akrabaydık ben değildim ama eşimindi tane 5 yaşında oğlu vardı ve kocasını hala seviyodu ama adam onla oynuyodu
orda burda yatıyodu ve hamile kaldı ailesinden gizli aldırdı ve ulu orta anlatıyodu eşimde ne terbiyesiz bu kadın utanıyordu akrabası olduğuna
ben 5 aylık oldum işten ayrıldım ben ayrıldıktan sonra bunların arasında bişeyler olmuş eşim ona abla diyordu dememeye başlamıştı görümceminde ayğını kaydırdı
işten ayrıldı abisi götürmedi yani yediği boku görmesin diye bende şüpeleniyorum neden kadın kuzen falan anlamaz ufacık çocuğa bakıyodu o VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs ve aynı mahallede alt sokağımızda oturuyo yavaş yavaş eşim uzaklaştı benden sonunda ben doğum yaptım eve geldim bende ayrı yatmaya başladı evde yemek yemiyodu
akşamları dışarı nadir çıkardı şimdi eve girmiyordu benle yabancı gibi konuşmuyo bişey iştese annesine diyor gece sayıklıyo abuk subuk ,hiç böyle şeyleri yoktu ben
tanımazmıyım biz 4 sene beraberliğimiz var anladım ama kanıtım yok ispatlayamıyorum söyleyincede sen karektersizsin beni yiyenimden kıskanıyosun
biz aynı yerde büyüdük öyle şey olurmu aileye söyledim mide aklına sokma adamın diyolar ama annesi ve kardeşi de şüpeleniyor ama bana diyemiyorlar olay çıkıcak diye
bir yandanda takip ediyorlar bşy bulsalar o karıyı geberticekler ben her defasında ayrılalım eğer olmuyosa dedikçe yok ben seni seviyorum diyordu en sonunda
bir sabah işteykan aradı ve bitsin bu iş ayrılalım ben başkasını seviyorum dedi ben o an öldüm ve o kadın mı dedim ismimi söyledim o da evet dedi ve kapattı
hemen onu aradım ağzıma geleni saydım yok valal yeminler etti ben dedim oraya geliyorum korkudan bayılmış ayılıncada kaçmışlar bizim evdede kıyamet kopuyo annesi
fenalaştı kızın babası öldürücem onu diya o akşam korkudan eve gelmediler bu arada kızım 4 aylık ben bitmiştim onu o kadar seviyodumki elim ayağım tutmuyodu
bidahada gelmedi aradı annesine diyoduki o gitsin gelicem benim için annesi de o asla gidemez anca sen gidersin bidaha bu eve gelme sen benim evladım değilsin dedi ve kapattı
ve ben eski çalıştığımız yere girdim çalıştım anneside kızıma baktı aylar böyle geçti ama ben kupkuru olmuştum acımdan hergün ağlıyodum gidicek yerim yoktu çok seviyodum hep ağlıyodum bana bunu nasıl yapar diyodum bide o kafasını yerden kaldırmazdı kız arkadaşlarımla bile konuşmazdı utangaçtı ve akrep burcuydu ama yaptı ev tutmuş beraber çalışıyorlarmış sürekli kavga ediyorlarmış ve benim işme yakın yerde benim patronumla onların patronu kardeş ve bizim usta başı oraya gidiyo eşimide tanıyodu devamlı bşy duyuyodum gitmiyodum ama bi zaman sonra dayanamadım arkadaşımla beraber gittik ama biz arbayı parçalicaktık baktım yok ve içeri girdik karı beni görünce nasıl kaçtı nereye girdiyse bulamadık çok büyük 4 katlı biryer heralde yangın merdiveninden kaçtı patronu beni aldı ve konuştuk adam iyi biriydi sana yardımcı olucam dedi zaten anlaşamıyolar dedi bende o na söyleyin onu elimden kimse alamaz dedim elbet yakalarım intikamım acı olucak dedim ve gittim sonra eşim bunun üstüne 2 saat sonra benim çalıştğım yere geldi ben onu görünce sanki bütün nefretim bitti alim ayağım titredi oturduk k0nuştuk ben kustum bütün nefretimi herşeyi o sustu ve göz yaşı akıttı ağlaya ağlaya anlatım boşanalım dedim tamam yok dedi ben gelicem karıyı ailesi istemiyo gidicek yeri yok sokakta mı bırakayım bende birsüre bekledim eve geldi gitti iş yerime böyle 1 veya 2 ay gitti artık inanmıyodum beni başından beri kandırıyodu ayrılamıyodu ondan ben evi buldum ve kadını dövdüm gebertim onu sonra eşim aradı onun yanında açtım hoperlorladan dinletim kendisi için eşimin ne laflar söylediğini inanamadı ne adiliği kaldı ne ooo..... okadar adi adamki ona beni kötülüyo onu bana sonra geli beni karının yanında öldürdü davaktan ve kapıya attı ayrıldık ben mahkemeye veriyodum yoluma çıktı yalvardı va o akşam eve döndü zaman geçti gene barıştık 1 ay kaldı gene gitti ve 8 ay ne aradı ne sordu hemde öyle bi durumda bıraktıki kızım ateş içinde para yok berbat annesi yazlığı sattı bütün borçları verdi geçinmeye devam ettik 1 senedir onunla beraberdi artık hiç ümidim yoktu ama vazgeçemiyodum başka bi iş yerine girdim çalıştım kadının hamile olduğunu öğrendim ve hemen mahkemeye verdim o arada annesi yalvarıyodu mahkemeye verme sen benle kal ben onu sokmam bu eve sen istemedikçe onlarla mutluydum ama olmuyodu mahkemeye geldi yalvardı boşanmamam için ama olmazdı artık ayrıldık ben hala annesinin yanında kaldım sonra evden ayrıldım o arada birsürü şeyler oldu barışmak iştedi kandırmaya çaılıştı kadınla beraber olduğu halde bide bir kızı oldu aradan seneler geçti ben evlendim çok iyi biriyle ve şimdi çok mutluyum 1 sene oldu beni çok seviyo ve hiç üzmedi ben ne istesem yaparailesi de öyle herşeyi biliyorlar ve kızımı çok seviyorlar çok huzurluyum mutluyum şu anda ama yaşadıklarımı asla unutmuyorum hakkımı asla helal etmiyorum ve intizar ediyorum benim içimi yaktılar allah ta onların içini yaksınlar çok zor günler atlattım her günüm ağlayarak geçti şimdi onlar hiç mutlu değiller ama ben son derece mutluyum bu yazdıklarım aslında özeti yazsam sayfalar tutar çok zordu allah kimsenin yuvasını yıkmasın ben çok üzülüyorum şimdi bend panik oldu eşim bir yere gitse acaba mı bşy dese acaba mı oda yapma böyle beni üzüyosun diyo unut artık bitti geçti sen benim canımsın
ben namussuz değilim diyo ama ben de hasar bıraktı tedavide olmadım kaldı ister istemez bu yazıyı snaki ben yaşamadım gibi oldu artık benim için bitti bu olayın üstünden 3 sene geçti ailesiyle hala görüşüyorm ve beni hala çok seviyorlar bende onları bende çok hakları ve emeklerı var babası olsun annesi kardeşi kendi ailem gibiydiler annesi hala affetmedi onu ne ikinci çocuğunu nede karıyı eve sokmadı oğlunuda sevmiyor benim kızım gelinim herşeyim sensin diyor bana hep dua ederdi mutlu olmam için çünkü benden kötülük görnediler ki bende onlardan kimsenin yapmicağını yaptılar şimdi rahatım evliyim ikinciye hamileyim bu yazı özet gibi o geçen aylarda günlere neler oldu ne olaylar yazsam okumaktan sıkılırsınız düşüncelerinizi yazarsanız ne kadar zor değilmi daha yaşım kaç neler yaşadım ve hala beni görenler lise öğrencisi zannediyor minyon tipliyim şükürler olsun ne durumda olanlar var

Okudukça hayretler içinde kaldım.. Ne kadar çok sıkıntı çekmişsiniz..
Sonlara doğru tekrar affettiğinizi okuyunca şok oldum..
Neyseki sonrasında tam olarak ayrılmışsınız.. İnşaallah çok mutlu olursunuz.

Tatlım seni çok iyi anlıyorum ..."Ekmeğimsin ,öpüp başıma koyduğumsun,benim için o kadar mübareksin "diyen herkesten ailemden çok güvendiğim adam yaptı bana bunu ,gidip biriyle beraber olmadı ama kurduğumuz hayellerimi her şeyi yıktı.

Bi şekilde aldatılıyoruz sorun bunun güvendiğimiz kişilerce olması yarası,acısı çok büyük oluyor geçmek bilmiyor.

En kısa zamanda inşallah kendini toplarsın ,seni hakketmiyormuş bunu düşün sadece onun tercihi, seni kaybetti.

SEN KAYBETMEDİNNNN......

Yaptığından pişman olucak insan bunu yapmaz zaten yenisini bulur hemen sorun değil onlar için söyledikleri sözler vs herşeyleri yalan çünkü adam olan bunu yapmaz ki .

Özü sözü doğru olan yapmaz,yanlış yalan adamlara güveniyoruz biz.

İyi niyetimizin kurbanı oluyoruz .Sen boşver onu sosyal devam et hayatına hiç dahil olmamış gibi davran ..

“Unutan iyileşir.”

Friedrich Nietzsche

Benim yeni hayat felsefem.
Belki isine yarar tatliim..

Buna katılıyorum pluie,
Bende uğruna ne gözyaşı döktüm onun, kendimi harap ettim hep...
Ama noldu. 2 gün önce evlendi.
Yaşayamam, katlanamam böyle birşey olursa diyordum.
Ama çok da zor değilmiş.
Unutmaya çalışırsan, o kadar iyi eder zaman..

okurken birşey düğümlendi boğazıma, gözyaşlarımı tutamadım inanın.. allah kimseye yaşatmasın, yaşayanlara da sabır versin.. daha mutlu günler yaşatsın inşallah.. benim de en büyük korkum var ama rabbim korktuklarımızı başımıza vermesin amin...

Merhaba canım..
Şuan seni çok iyi anlıyorum o acıyı o kadar çok iyi biliyorum kii. Sev alış bağlan değer ver bak ki bir hiç. Antalyandan birini sevdim istanbula gelmişti kısa bi süre o zaman tanıştık.ve çok güzel bir şekilde devam etti bana deli gibi değer verirdi.her ay uçakla günü birlik gidip geldi ailesi ile tanıştım 2010 sevgililer gününde ilk tektaşımı aldım.hep evlilik hayallerimiz vardı hatta mobilya fiyatları araştırıyoduk maliyet hesaplama vs.. günün 6 saati tel.deydik o kadar güvenirdim ki otel de çalışması çok yakışıklı olması beni ürkütmezdi hatta ben derdim arada eğlencelere git diye.ama nasıl deli gibi seviyorum anlatamam bende t shirti vardı gece onu koklaya koklaya yatardım. ve birgün tamamen ALLAHın işi elim gitti 2.face adresini buldum orda bi sürü kız. başka bir msn hepsini buldum o çok uğraştı canım çok yanıyordu sonra kandım dedim belki kimseyle konuşmamıştır tekrar başladık o geldi gene istanbula ablasındaydık çok değil tam 1.ihanetten 1 ay sonra gene yakaladım.o lavabodaydı bende birşey dürttü teline baktım mesajlarına ve saniye diye bir kızdan mesajlar çok aşırı olmasada samimi ve sık msjlar. geldi kim bu dedim iş arkadaşım abi kardeş gibiyiz dedi tamam dedim o anlık,sonra yanımda o kızdan tekrar msj geldi rahat bi şekilde açtı hareketlerine dikkat ettm."nbr napıyorsun canım" bende "ben sevgilisiyim o pc başında işi var yazdırdım. gözümün önünde o noya yolladı. sonra o da "tamam o zaman" yamış içim rahat etti o an demekki bişey yok dedim. Ama biz kadınların cidden 6.hissi var.o kızın sadece adı aklımdaydı ve aklıma 2.msn adresi geldi yani sonradan öğrendiğim msn adresi. ordaki ağ arkadaşlarına baktığımda bu kızın adını da gördüm.iş arkadaşı ise diğer msn sinde ne işi var değilmi? hemen başka adres açıp o kıza ağ arkadaşlığı yolladım kabul ettiğinde hotmail adresini görcektim ve de gördüm ekledim konuştuk sevgilisiyim dedim.yan tarafa 2 mizin resmini koydum anlatmaya başladı ona da yanaşmış bi sürü şey dedi ve dedim ki sana bi msj attım ben sevgilisiyim diye ordada mı anlamadın o da o sonra 2.mesjında sana ablamın arkadaşı mej atmış şaka olarak ben lavabodayken demiş.kız arkadaşım yok demiş.resmen öldüm ben.sonra ona tel.açıp ne hakaretler saydım anlatamam.ama hani insan narkozsuz ameliyata girer ya ayynen öyle.şimdi ardından 2 yıla yakın oluyo o acıyı ilk7-8 ay çekiyorsun ama inanki sonrasında kendine geliyorsun. ben otobüste işe uyuyarak gidip geldim ölü gibiydim tam depresyon hali. şirkette tel de kim ne derdi algılayamazdım berbattım bitmiştim.resimler anılar hepsi kafama yıkıldı ve RABBİM öyle bi tuttu ki kollarımdan kalk dedi ve mucize kanıma kan verdi.Yani "KÜLLERİMDEN DOĞDUM"..ve zamanla o kişiye normal hissi bırak nefret bile hissedemedim. ve aradan 1 buçuk yıl snra yani bu ekimde biri girdi hayatıma 4 ay doldu tam bağlanmştım tam olmasada ailesi ile tanıştım derken aynı şey başka bi net hesabı ve attığım zarflara düştü..o da bittii 2 hafta oldu..ama artık canım acımıyor sınavım bu isyan etmicem ve iyi niyeti kaybetmiceğim beni mutlu edicek kişi çıkıcak inanırmısın bu son olay yormadı bile zamanla güçleniyorsun..Sadece bikaç ay sabret anıları aklına gelince başka uğraş bul slow dinleme..SABIR UNUTMA !

Son düzenleme:
2 çocugumun babası tarafından hemde 7 aylık hamileyken aldatılmayı en acı şekliyle yaşadım ve öldümmü yaşadımmı nefes aldımmı almadımmı bilmiyorum aylar geçti 1 sene oldu ben hala düzelemedim ve o adam ne kadar pişman olsada ona çoguz zaman nefretle baktıgımı farkediyorum
bunu hiçbir kadın hak etmiyor hele ki çok seviyorsa hiç hak etmiyor
şimdi bomboş bir dünyada yaşıyor gibiyim 2 çocugum olmasaydı çoktan dinecekti acım belki herşeye yeni başlayacaktım
sende kendini topla bırak o acı çeksin böyle seveni kaybettiğ için onlar için gözyaşı döktüğümüze degmezler ama ben hergün her hatırladıgımda aglamaktanda öte ölüyorum dünya duruyor çocuklarım için çekiyorum sadece ama 2. defasında asla 2. şansı olmayacak bu acıyı tekrar yaşamaya katlanamam yaşamayan bilemez benimde enkorktugum şeydi aldatılmak ama oldu geldi ve ben hergün öldüm
ama sen hayatına yeni baştan başlayabilirsin unutursun inşallah evlenecegin kişi eni çok sever ve bu acıyı sana asla yaşatmaz
ona inat dik dur yoluna mutlu devam et canım benim acını anlıyorum aglama desemde o gözler durmayacak ama inşallah kısa zamanda atlatacaksın

Tiviti ; hem mesajın hem de buradaki duan için çok teşekkür ederim.. Affedilecek bir konu değil çok daha detaylı. Ki dedim ya karşı taraf pişkin pişkin "Yaptımsa yaptım bitti ilişkimiz oldu gitti işte" dedi !! İnanabiliyor musun ?? Bir gün o kocakafasına dank edecek eminim ama benim affetmem imkansız.. Amin bebeğim amin

Hepbaharolsa ; o kadar çok ağladım ki , sen ağlama nolursun ben hepimiz için döktüm gözyaşlarımı.. Gözlerimin hiç bu kadar ağrıdığını hatırlamıyorum. Çok güzel yazmışsın hislerimi. Biraz acı çekeceğim, sonra bende unutacağım.Ben de iyileşeceğim. Üstelik daha güçlü devam edeceğim hayat yoluma.. Allah razı olun canım benim sağol

jad ; sen mi yazdın bunu ?? O kadar güzel ifade edilir. Kalbine, ellerine, diline sağlık.. Her kelimesi anlattı beni, içimdeki acıyı.. Ama affetmek kısmı hayır asla... Rabbim onun pisliğini bir daha bulaştırmasın benim hayatıma. Uzak tutsun benden onu. Ona dair hiç bir detay görmek duymak bilmek istemiyorum artık. Tamamen her bir zerresine kadar çıksın gitsin aklımdan.. Tekrardan yüreğine sağlık, teşekkür ederim emeğin ve desteğin için

amaril ; ne kadar güzel bir yazı değil mi ? Bir erkeğin biz kadınların kalbini bu kadar hissederek yazması.. Müthiş..
"....Oysa hayat devam edecek aynı hızla.yaşamak en önemli görevin senin. anılarını içine gömüp yaşamayı öğreneceksin. hayatına sahip çıkacaksın. kavrulsan da,ağlasan da,savrulsan da,sussan da,kaçsan da,korksan da yaşayacaksın. zor olacak,imkansız olacak ama... Unutacaksın..."
Çok teşekkür ederim.. Sayende bu güzel dizeleri okudum ve kalbime su serpti.. Sağol

askitom_85 ; Diyeceğim değil mi ? Gün gelecek şükredeceğim değil mi..? İşte şuan en çok ihtiyacım olan şey buna canı gönülden inanmak.. Şiiri de okudum. Çok güzel... Bakarsın gün gelir , evleniyorum diye bir başlık açarım. Hep beraber eski konularıma bakar atlattığım için 2 kere seviniriz.. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…