Emin misin, belki de yanlış anladın? Eğer anlattığın gibi bir aşksa aldatmak o kadar kolay mıallah yardımcın olsun, zor durum..
mrb canım geçmiş olsun bu durumu yaşayanlara şimdi ben anlatayım benim hikayem çok uzun aslında
ben 8 yaşındakken annemi kaybettim ve yurtta kaldım 16 yaşına kadar sonra babam beni aldı sonra işe girdim çalıştım
çalıştığım yerde eşimle arkadaştık zaten sonra bi hoşlanma oldu çıkmaya başladık sonra nişan nişandan 5 ay sonra askere gitti
ben ordada onu hiç yanlız bırakmadım tabi oda çok kıskanç olmuştu oraya gitme buraya girme birsürü şey oluyodu ama okadar çok seviyodum ki gözüm görmüyodu
neyse askerliği bitti geldi işe girdi çalıştı bende onla çalıştım para biriktirdik ailesinin durumu iyi değildi biz herşeyimizi yaptık
Unutan iyileşir.
Friedrich Nietzsche
Benim yeni hayat felsefem.
Belki isine yarar tatliim..
Çok zor gelir.. Önce hayal gibi.. Konduramazsın bile onun üzerine.. Salak salak bakınırsın tavana sağa sola.. Sanki herkes bulanık gibi bir görüntü alır da bir tek o nettir karşında.. Aklına gelir yüzü.. Yüzünde daha önce hiç fark etmediğin noktaları farkedersin.. Yok yapmamıştır yaa hadi uyanayım artık dersin.. Uyanamazsın.. Öyle bir acıdır ki o kusamazsın tüküremezsin kesip atamazsın.. Elleri gelir aklına.. Benim yüzüme dokunan eller, o kadına da mı dokundu dersin... Beni öpen dudaklar, bana bakan gözler, beni sevdiğini söyleyen diller ya benim için atan kalbi.. Ölsün istersin.. Beddua edersin sonra kıyamazsın tövbe edersin.. Gitti mi şimdi gerçekten bitti mi ben nerdeyim diye düşünüp durursun.. Gün geçmez gece bitmez son hiç gelmez.. Sevemem bundan sonra kimseye evlenmicem de zaten babamın dizinin dibinde oturcam ben diye teselli edersin olmaz.. Yatağa yattığında olmadık bir anı gelir aklına gülümsersin, sonra ağlamaya başlarsın... Gülümsemek bile canını acıtır insanın... Olmadık kişilerden yardım istersin.. Falında o çıksın diye içtiğin kahveler olur.. Bir eşyasını bulursun nefesin kesilir... Kokusu sinmiştir bir yere kör olursun.. Unutamazsın.. Ne yapsan ne etsende unutamazsın.. Tekrar gelse özür dilese hiç düşünmeden affedersin.. Herkes bir şansı daha hak eder diye düşünürsün.. O kadar acı çekersin ki ölüm bile yetmez o acılarını tartmaya..
"Ne zaman biri unutmak dese aklına hep o gelir aslında.."
Kolay gelsin.. Allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?