Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

Ben artık alışkanlık haline getirdim sık sık " Her şey çok güzel olacak " ve " Ben çok şanslıyım " diye tekrar ediyorum.. Şükürler ediyorum erken kurtulduğum için. O şeytan yüzünü erken gösterdiği için..

ne kadar işe yarar bir taktik di mi.bende böyle yaparım.ya çocuk olduğunda bu olsaydı.o zamanda atlatılırdı ama birde o çocuğun üzüleceğini bilmek çok kötü.birde insan kendinide suçlar.bu adamı seçen ve babalığa layık gören benim diye.amaan boş vereceksin.önüne bakacaksın aferin sana.Allah zaten görüyor her şeyi.ilahi adalette inan.insanlarada görme yettisi vermiş.insanlarda çok güzel görüyor.insanlar herkese bir davranmıyor.hanımlığını,zarifliğini bozma.sağlam bir adam elbet karşına çıkar.yanına yakışan öyle biri zaten.

Bu kadar güvendiğimiz insanlar neden böyle yapıyor ki, rahat mı batıyor acaba. Okurken üzüldüğüm kadar bir o kadar da sinirlendim. "Benim başıma gelmez" diye düşünüyoruz genelde. Aldatılmadım ama ben de darbe aldım zamanında. Ama ahım tuttu o da mutlu olamadı sonrasında. Umarım sen de bir an önce atlatırsın ve o da yaptıklarının cezasını bulur. Ne olursa olsun biz buradayız seninleyiz destek için.

Çok haklısınız kızlar.. Kapatmadım kendimi eve , çıktım bugün dolaştım.. Bana biraz pahalıya patladı ama bol bol alışveriş yaptım Kendimi daha iyi hissediyorum.. Gülebiliyorum en azından.. Herşeyin bana birşeyler hatırlatması kısmını da atlatırsam tam olacak..
Asla hanımefendiliğimden ödün vermem.. Terbiyemi bozmam.. Ettiği kötülük onun olsun. Rabbim onun düştüğü o iğrenç duruma düşürmesin beni.. Ben onun yerinde olsam, bu iğrençliği yapsam yerin dibine girerdim.. Tövbeler ederdim her gün. Onda ise pişmanlığın zerresi yok. Olaydan beri hiç görüşmedik. Bundan sonra da imkansız. Olur da beni ararsa ne açarım o telefonu ne de meşgule atarım.. Ki biliyorum arayacak. Çok üzülecek bilmiyorum. Kimse benim gibi olamayacak. Ama bana asla ulaşamayacak. Aptallığıma yanayım. Bir daha da birine değer verirsem kendimden fazla, bana da yazıklar olsun.. Hepinizi çok seviyorum, her gece hepinize dua ediyorum benim kalbimi bu denli iyileştirdiğiniz, beni avuttuğunuz için. Çok iyisiniz

Canım ya seni öyle iyi anlıyorum ki başıma geldiğinden ama iyi olmuş gezip dolaşman kafanı dağıtırsın ve her şeye rağmen gülmen çok güzel en azından yıkılmadığını dışarıya göstermek adına çok güçlü bi davranış
Ben de ayrılığımızın 4. gününde çok yakın bi arkadaşıyla görüşmüştüm bilip bilmediğini öğrenmek için hoş bilse de bişey söylemedi ama neyse o gün de giyindim güzelce yaptım makyajımı çıktım ve gayet kendimden emin ağlamadan konuştum (eve gelince ağlamıştım gerçi ama en azından o zamanlık) sonra duydum ki eski erkek arkadaşıma hiç üzülmüş gibi değildi,gayet iyiydi demiş görüştüğüm arkadaşı o da bozulmuş bunu duyunca çok mutlu olmuştum demek ki güçlü görünüyorum her şeye rağmen gülebiliyorum diye
Sonra da geçti senin de geçecek tanımasam da seni seviyorum belki de aynı şeyleri yaşadığımızdan dolayı umarım hep mutlu olursun

Son düzenleme:

Canımmm Benim de aynı şekilde mutlu olduğum ona gidecek. Malum sosyal ağlar Biliyorum ki o da bozulacak.. Bozulsun.
Zannediyor ki kapıma gelse, dön bana Pluie dese Pluie ona dönecek.. Öyle sansın
Ben de bugün çıkarken güzel oldum. Süslendim püslendim. En güzel cicilerimi giydim. Salmıştım kendimi, gittim kaşlarımı aldırdım. Karşıdan karşıya geçemeyen bir kediciğe yardım ettim , sokak çalgıcılarını dinledim , küçük çocukları sevdim , bir yaşlı teyzecik yardım istedi avucundaki paraları saydım.. Hayat o değilmiş gördüm. Uzun zaman sonra kimseye hesap vermeden, özgürce gezmenin keyfini çıkarttım.
Bir de güzelim saçlarımı değiştirme fikri dürtüp durmasa beni çok güzel olacak.. :)
Ben de seni çoook seviyorum

Allah razi olsun tatliim. dualar musterek. Allah hepimize tez zamana unuttursun canimizi acitanlari,
ve onlarin canlarini yaksin, hep akillarina gelelim, pismanliktan catir catir catlasinlarrr
Bu arada neler aldin neler sattin anlat bakalim, iyice kafan dagilsiin.

Cok iyi yapmisin tatlim. Aferim. Benimkinin suan benden haber almasi mumkun degil.
Hic bir sekilde kontrol dahi edemez, faceimi acmadim acmicamda..

Hayatin tadini cikarmaya bak tatliim,
Yeri gelince inadina onun sevmedigi seyleride yap

Ay sorma Watsons'a girdim çok severim öyle kozmetik alışverişini. Maybelline'de 2 ürün alana 1 ürün beva varmış. 1 rimel aldım bir de fondoten. Çook tatlı şeftali bir ruju da hediyesi olarak seçtim

Rujun rengi bir harika ! Ben buğday tenliyimdir öyle her renk yakışmaz, bunu da kız tavsiye etti yok olmaz falan dedim ama denedim bayıldım Yine watsons'ın yüz maskeleri var onlardan aldım lavantalı,gül suku,domatesli

vaseline kakaolu vücut kreminden aldım. Nefiiss kokuyor çikolata gibi yiyesim geldi
Günlük kullandığım südyenimin vakti dolmak üzere, artık yenisini almak şart oldu ondan aldım Loya'dan. Bu modelin aynısını aldım.

Gelince hemen denedim çok rahat..
Kahve dünyası'nın 3ü 1 arada kahveleri var çeşit çeşit.. Onlardan aldım bol bol. Çok severim kendi başıma öyle değişik kahveler içmeyi. Bir de kitap aldım tabii ki. Var mı kitap gibi arkadaş, insanın ruhunu nasıl da dinlendiriyor

Onun yorumunu da okuyunca yazarım artık..
İlahi Bahar ; nasıl da bildin kafam nasıl dağılır.. Konu konuluktan çıktı. Taşımasalar bari konumu "bir önerim var" topiğine Canımsın canımmm
Allah'ım böyle aldatılan , kandırılan , ahı alınan bayan-erkek HERKESE güç versin.. İlk mesajımdan son mesajıma ruh halimdeki bu değişiklik hep buradaki güzel yürekli sizlerin sayesinde. Milyon kere razı olsun

^ Allah hepimizden razi olsun insallah..
Bu forum gercekten terapi gibi ya..
Insanin kafasini dagitmaya, derdini dokmeye birebir.
Inan hic bir arkadasima burdaki gibi dert yakinmamisimdir.
Herkes beni cok daha guclu zannediyor. Gucluyumde ya, Kolaymi nisani atmak.
Daha bir ay bile olmadi, hayatimi duzene soktum sayilir.
Gunde yarim saat bile uzulmuyorum arti, aglamadigim gunlerde cook.

Bu alisveris olayi felan filan rahatlatiyor, ozelliklede aldigin seyleri arkadaslarinla paylasmak cok guzel.
Sirf bu yuzden blog acmayi bile dusundum. Ama usendim, tembelligin gozu kor olsun

Ben de aynı şekilde. Özellikle oje meraklısıyımdır. Yeni bir şey çıktı mı ilk benim haberim olur, herkeslerden önce denerim. Ama gün geliyor yerimden kalkıp tuvalete gitmeye üşeniyorum, blog benim neyime
Tabii ki ağlamayacaksın. Hatta hiç bir gün ağlama :) Ben eminim o klavyenin başındaki hatun dili gibi tatlıdır kalbi gibi güzeldir Daha çook adam çıkar karşısına. Bir gün de evleniyoruz diye topikler açarız. Birbirimizi tebrik ederken bugünlerimizi hatırlarız belki

Son düzenleme:
Nisanliyken bile ustu kapali bir okuldan arkadasimdan evlenme teklifi almistim.
Sakaymis gibi gecistirdim ama Nisanlimla tanismadan once bile duygularini ustu kapali belli eder bende kacarim,kacanda kovalanir oldu..
Ben mezun oldum o okulu birakti, baska bir okula basladi, bende nisani attim tekrar okumaya baslicam ya.
Bununla ilgili bir soru sormustum ve sirf onun suan okudugu okula yazilmam icin yalan soylemis. Sonradan fark ettim tabi.
Artik tamameeeen gozumden dustu. Birde simdiden tanidik biri biriyle tanistirmak istiyomus,
Evi felan varmis, iside iyimis ama daha cok erken ya.
Once bi hayatin tadi cikacak sonra bakariz.
Gor bak teker teker taliplerin cikacak seninde
Hayat devam ediyor yani, tadini cikarmaya bakalim bizz..
Ohh bizi ne doktorlar ne muhendisler isteyecek,
onlarda hasetlerinden catir catir catlasinlar.
Rabbim bizim kadar guzel ve iyi insan cikarmasin onlarin karsilarina..
Bizi kayip edenler pisman olsun insallah.
Bizede onlarin pisman olduklarinin gunlerini gormek nasip olur insallah..

canım benim kıyamam sana ya bende eski sevgilisi uğruna terkedildim. Adam 4 yıl önceki hatuna geri dönü hemde 4 yıl önce onu aldatmasına rağmen.. Okadar zor ki yarın tam 1 ay olucak beni bırakıp gideli canım hala yanıyor ama ayakta güçlü olmalıyım biliyorum pişman olucağını .. bence giden hep geri dönüyor..

Kaderdaşız o zaman seninle Benim de durumum eski sevgili durumu.. Ve evet aynen onu aldatan bir hatun olayı :)
Neyse ki kızkabul etmemiş bunu. Bir de kabul etseydi artık ikimizi birden ne kadar süre idare ederdi , benim evimin erkeği , o kızın yatağının süsü olmaya ne kadar devam ederdi bilemem.. Rabbim korudu Rabbim !! O şahıstan önce bir kaç erkek arkadaşım daha olmuştu uun süreli olmasa da. En dönmez dediğim adam bile seneler sonra dahi olsa döndü, aradı.. Haklısın canım. Herkes bir kere daha dönüp bakıyor bıraktığına. Kah 1 ay sonra, kah 5 sene sonra.. Ama benim bu dünyada hakkımı helal etmediğim tek kişi odur ve etmeyeceğim de asla.
Ağlama ama sen de lütfen ! Şuan devam ediyor mu ilişkileri o kızla ? :26:

HepBaharOlsa ooh yanılmam ben. Güzelsin diye tahmin ettiysem, içime öyle doğduysa öylesindir Allah bilir nişanlın da çapulsuzun biridir.. Hep gider öylelerine kanarız.
O tanıştıracakları kişi için de hayırlısı ne ise o olsun canım benim ! Ama çok hak veriyorum sana. O kadar bunalmışım ki tuvalete bile giderken mesaj atıp haber vermekten, bugün özgürce dolaşmak, tanımadığım insanlarla sohbet etmek çook mutlu etti beni. Kafesinin kapağı açılmış ta dışarı çıkmış kuş gibi hissettim

evet canım o kızla ilişkileri hala devam ediyor çocuk gibi aralarında yüzük takmışlar bide. Ama eski sevgilimin ailesi kızın ne halt olduğunu biliyor ve kızı istemiyor benide çok severlerdi

Eh iste, kimine gore guzelim, kimine gore guzel degilimdir.
Hatta bugun beni muhtesem yuzyildaki aybigeye benzeten oldu. Kizada gicik oluyodum yaaa
Herneyse sanadami tuvalette rahat yoktu, valla bende bir kac defa mecburen tuvaletteyken telefona baktim.
Beyefendi gec baktigimda kizabiliyodu. Disardayken telefonu actigimda erkek sesi gelecek diye odum kopuyodu yaa.
Rahat rahat mac donaldsda yiyemiyodum. Bir keresinde burnumdan getirmisti hatta.
Allahiiiim ben neyden kurtulmusum boyle, sukurler olsuun.

@ Calista,
canim ya, ALlah sabir versin, senin durumunda benimkinden zormus.
Insallah kopek gibi pisman olur ya, o kiz onu yine aldatirda dimdizlak ortada kalir.
Serefi noksan herif...
Sen kendini toparlamaya bak tatlim, guclu ol. Analar ne yigitler dogurmus.
Daha iyisi mutlaka karsina cikacaktir..

Son düzenleme:
evet canım çok zor çok.. ben onu okadar çok seviyordum ki o gittiği kızın sütü bozuk zaten milletle yatıp kalkmış he bide benimki yani eski benimki bunları biliyor hangi erkek göz yumabilir böle bi olaya

Allah sabir versin tatlim, seninkinin migdesi baya genismis.
Ise yaramaz oylesi bos verr. Sabirli ol, insallah bir gun pisman oldugunu gorursun onun.
Ama coktaaaaaan hayatin duzene girmis mutlu mesut olursun o zaman..

Allah sabir versin tatlim, seninkinin migdesi baya genismis.
Ise yaramaz oylesi bos verr. Sabirli ol, insallah bir gun pisman oldugunu gorursun onun.
Ama coktaaaaaan hayatin duzene girmis mutlu mesut olursun o zaman..
aynen canım hayatın kuralı bu zaten.. çok seven hep terk ediliyor giden hep pişman olup dönüyor ... 2 sene hatta nisanda 3. senemize giricektik geçen senede bu dönemlerde ayrıldık yani ayrıldı benden. ama tabi ozamanlar o unutamadğı aşkı yoktu hesapta 2 ay sonra özledim diye dönmüştü bende saf dayanamamıştım. ama bu sefer öle olmicak

evet canım o kızla ilişkileri hala devam ediyor çocuk gibi aralarında yüzük takmışlar bide. Ama eski sevgilimin ailesi kızın ne halt olduğunu biliyor ve kızı istemiyor benide çok severlerdi

Ooo canımın içi onlar hızlı koşmuş çabuk coşmuş.. Bir o hızla da yorulup düşerler
Ne kadar samimiyetsiz ilişkiler bunlar.. Onca rezaletin ardından tak yüzüğü. Tencere kapak olmuş onlar ama nasıl unutacaklar acaba birbirlerine yaptıklarını merak ediyorum. Kesin yiyorlardır birbirlerini. Yemiyorlarsa da yakındır yemeleri. Uzak dursunlar senden bulaştırmasınlar pis ellerini sana

Evet canım aynen !!! Otobüste telefonda konuşurken yanında erkek var mı diye bile sorardı.. Etraftakiler anlamasın diye ne diyeceğimi şaşırırdım.
Sen çook daha güzelsindir Aybige cadısından kessinn

aynen canım inşallah öle bi çakılırlarki yere anlar değerimi pislik.. her hafta sonu kızın evinde kalıyo amacı değişiktir belki bilemem ama onu affetmicem..

evet canım çok zor çok.. ben onu okadar çok seviyordum ki o gittiği kızın sütü bozuk zaten milletle yatıp kalkmış he bide benimki yani eski benimki bunları biliyor hangi erkek göz yumabilir böle bi olaya

Bu kadar olur... PES ! Aynı kişiyle mi sevgiliydik acaba kuzum
Yazdığın her şey ama her şey beni anlatıyor..! Çok samimi söylüyorum okudukça şaşırıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…