Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

Birsen82 ; öncelikle ne olursun sen de, siz değil.. Allah razı olsun senden, ben de inanmak istiyorum güzel günlerin geleceğine.. Birgün yeniden sevme ihtimali şuan beni deli gibi korkutuyor inan. Yeniden canım yanarsa.. Ama herşey biz insanlar için işte. Her gün yeni bir umut doğuyor.. Gelecek ne getirir bilinmez. Ama dilerim bana ettiğinbu dualar gibi seni de çok güzel günler bekliyordur.. Sağol, çook teşekkür ederim

emptychild ; ben de kaçıyorum. İlk işim onun bana verdiği tüm hediyeleri , oyuncakları, benim için uykusuz kalarak hazırladığı süprizleri , otobüs biletlerini , herşeyi ama herşeyi bir poşete koyup çöpe atmak olacak.. Sanki o hiç olmamış gibi. Dilerim ikimizin de bu son ağlaması olur , çok güzel günler gelir umarım. Sen de kaybetmemişsin yüreğinin sıcaklığını, sen de ödün vermemişsin sabırdan ve iyilikten.. Ben inanıyorum bir gün temiz kalpli insanların kazanacağına.. Ah inşallah ! Hayırlısı ise çıksın karşıma bundan sonra birisi.. Bir kere daha üzülmek istemiyorum. Üzüleceksem yalnız kalayım diyorum.. Teşekkür ederim canım

dnznry ; Allah'ım kanım dondu !!! Ben de çok istedim parçalayayım arabasını , indireyim bütün camlarını lastiklerini.. Mahvedeyim onu zarar vereyim istedim. Hatta ölsün istedim !!! Bir başkasını düşüneceğine, o diliyle bir başkasına aşk dileneceğine, o elleriyle başkasına atacaksa sevgi mesajlarını ölsün daha iyi istedim!!! Bin tilki gezindi aklımda. Parayla adam tutup ağzını burnunu kırdırtmak bile vardı planlarım arasında ! Yapamadım ama.. Ya sabır dedim.. Rabbim sana havale ediyorum dedim.. Avatarındaki dünyalar güzeli kızın sanırım. O nasıl bir insan ki hadi sana yapıyor da , o kızcağıza nasıl yapabiliyor bunu!! Ama o yavrunun ahı var o adamın üzerinde.. Mutlu olamaz asla.. Daha çok anar, arar sizi.... Ben de annemi küçük yaşta kaybettim. Bir kadın için o eksikliğin neolduğunu çok iyi bilirim. İşte Allah'ım hep yanında ya mazlumun. Siz de mutlu olmuşsunuz hikayenin sonunda. O kadar sevindim ki.. Darısı tüm ahı alınan, canı yananların başına.. Rabbim sana eşin ve kızlarınla çok mutlu, huzurlu günler göstersin, seni o yavrularının başından eksik etmesin inşallah !

deepsimply ; aslında ne kadar benziyor tüm hikayeler birbirine.. Benim de öpüldü alnım her gün, namusum sevdiğim kadınım diye.. Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımla yazışıyorum dünden beri , bir de yataktan çıkıp burnumu kapıdan dışarı çıkartsam , bir hava alsam... Ama o da olacak. Ben kaybetmedim evet. Ama o çok büyük kaybetti.. Bir daha kimse onu bu kadar sevemez.. Gün gelecek onun hayal bile edemeyeceği kadar mutlu olacağım. Biliyorum gelecek o günlerde.. Çok sağol canımın içi. Senin de kaderin çok güzel olsun inşallah

sevgi_meleği ; sen de çok zor zamanlardan geçiyorsun biliyorum. Senin de güzel yazılmamış talihin.. Ama bak bin kere öldüğümüzü düşünsek bile yaşıyoruz gene.. Böyle gitmeyecek diyorum hep. Bir gün bizim de yüzümüz gülecek. Bir gün her şey tersine dönecek. Artık hakettiğimiz günler gelecek.. Allah senin de yardımcın olsun,sana da bol bol sabırlar,hastalarına da acil şifalar versin arkadaşım

halfeti ; amin.. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş ya , biraz zor taşısam da gün geçtikçe hafifleyeceğim. Atlatacağım. Senin başına gelmesin inşallah hiç yaşamazsın bu acıyı. Teşekkür ederim

Aysun ; canım ah sen de neler yaşamışsın.. Evet o 6. his işte o 6. his sağladı tüm gerçekleri görmemi.. Ya görmeseydim ? Ya kanmaya devam etseydim.. Biz çok şanslıyız aslında. O kadar kazasız atlattık ki.. Ve bir kez yaşadık ya bunu , bağışıklık kazandık gibi geliyor. Diyorum ya ; bunu da atlatırsam eğer beni hiç kimse yıkamaz artık ! Ne inanırım, ne güvenirim, ne de parçalarım kendimi.. Ama bize bunu yaşatanar gün gelecek bu dünyada çekecekler cezalarını. Döktüğümüz tüm gözyaşları onlara geri dönecek.. Biz çok mutlu olacağız, onlar o çirkin hayatlarında yalan yanlış ilişkilerle boğuşurken. Teşekkür ederim canım.. Bol bol sabırlar ikimize de

turko ; ne desem bilemedim. Ne desem de dindirsem içindeki acıyı bir nebze su serpsem.. Allah'ım asıl senin yardımcın olsun !! Senin de yavrularının da yanında olsun.. Eğer ki hayırlısı ise sana yaşanan her şeyi unuttursun canım benim. Ve eşine de akıl fikir versin bundan sonrası için.. Dilerim almıştır dersini. Dilerim kime kıymet vermesi gerektiğini görmüştür. Ama karnında evladınla sana bunu yaptı ya , hem senin hem o yavrunun ahı var üzerinde. Şimdi olmasa bile gün gelecek kapında köle olacak inan.. Allah'ım senin ve evlatlarının hakkında en hayırlısı ne ise onu yazsın bundan sonra.. Ne olur ağlama. Ne olur üzülme çünkü üzülmesi gereken sen değilsin.. Çok teşekkür ederim çok

Şu yazdıklarınız karşısında bir bayan olarak hemde az çok benimde yaşadığım duygulardan sizinle gurur duydum.Ne kadar güçlüsünüz.
Allahım her daim yolunuzu açık etsin.Bu günleri en kolay şekilde atlattırsın.Size sabır versin.

Canım yaa, çok üzüldüm, kendim aldatılmış gibi hissettim bi an okuyunca, Allah sabır versin canım, hakkında hayırlısı olsun, sana ağlama, üzülme demicem, ağla, üzül, acını dibine kadar yaşa, bu günler de geçip gidicek, uzun ömür var daha önünde, seni hak edicek birisi çıkar elbet karşına, unutursun inşallah en kısa zamanda.

BJKS canım biliyorum senin de konunu.. Güçlü olmaya çalışıyorum. Zaten akşam çıkıyorum yataktan. Oyalanacak bir şeyler oluyor gün içinde. Ama gece olup yalnız kalmak çok zor.. Geçecek ama her şey.. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. Bu arada aynı yaştayız siz deme lütfen. Teşekkür ederim

Rose
bebeğim çıkar tabi ya di mi Seni de aynı şekilde kuzucum. Güzel günler gelecek yakında hepimiz için.. Sağol bitanem

küzenimin arkadaşını çok beğenmiştim.bir yıldan beride beğeniyorum.dengesiz bir durumdayım zaten..neyse bu çocuğunda sevdiği bir kız arkadaşı varmış.bende kendimi çekim tabii.hiç yansıtmadım ona.yalnız küzenin nişanına geldiğinde kız bakıyordu.nişandan 10 ay kadar sonra küzenin düğünü vardı.o gelmeden hala kız aradığını duydum.akrabalarımın dediğine göre iyi bir çocukmuşta.annesi biraz eğitimli ve kariyer sahibi istiyor dedi kuzenim.çocuk bu konularda annesini çok dinlermiş.kızla aynı şehirlerde değillermiş.o da kaç satlik yol gidiyor.ayrıldılar bilmiyorum.onlarda ayrılacaklar %99 .yazılanları okudukça kendimi ona yaklaşmamak adına zorlamama memnun oldum.bunu anlatmak istedim.çünkü,yaşanılanlar yalanmış diye yazmışsınız.belki yaşananlar yalan değildi ama sonuç kötüydü.belki biraz yüreğinize su serpmişimdir.

Canım yazını okudum. Emin ol ki bende aynı duyguları yaşadım. Hala da yaşıyorum
Sana diyeceğim takma , üzülme değmez gibilerinden ama işe yaramıyor cidden bişeye yaramıyor
Ama emin ol ki hayırlısı böyleymiş deyip artık onu unutmaya bakacaksın ..
Zor olacak ama unutacaksın..
Bir söz varya . "Bir kişiyi unutmak istiyorsanız onunla ne yaşadığınızı değil ne YAŞATTIĞINA bakın" hakketten öyle..

Karşına daha iyi, daha hayırlı , senin temiz sevgini hakkedecek kişi cıkacaktır eminim.
Bunun için bol bol dua et ..
RABBİM bizleri en hayırlı kullarıyla karşılaştırmayı nasip etsin ( AMİN)

Canım, ben de ayrıntı yazmayacağım. 1 ay önce öğrendim. Çok tesadüfi bir şekilde öğrendim ve ona doğruluğunu sorduğumda her şeyi itiraf edip bana 'SEN GÜÇLÜ BİR KIZSIN, BUNU DA ATLATIRSIN' dedi...

Öğrendiğim günün ertesi günü telefonum numaramı değiştirdim. Ev telefonunun fişini çektim ve face kapatıp yeni face açtım. Ortak arkadaşımız kalmamıştı zaten sayesinde. Şu an ondan tek bir haber almıyorum, normalde ayrı şehirdeyiz ama onun olduğu şehre yani memleketime gelince olabileceği yerlere özellikle gitmiyorum. Geçenlerde face ine merak edip baktım, duvarını açmış ve çok şaşırdım. Bugüne kadar hiç yapmadığı bir şeydi. Acıklı şarkılar paylaşmış ve 'ben kazandım sen kazanamadın, sen yalancısın, senin yalan dünyanda yerim yok, bağrıma taş basarım' vs yazmış. Bir yerden ulaşamayınca duvarını açmış heralde. O kadar zavallı bir durumda ki, hala beni karalamaya çalışıyor, benleyken başka kıza asıldığını bana itiraf ettiği halde.

Benim tek artım bunları ayrıldıktan 5 ay sonra öğrenmiş olmam oldu. Yani zaten onsuz bir hayat kurmaya çalışıyordum ama telefonlaşıyorduk arada bir. Sadece tamamen silmiş oldum...

İnsanoğlu çiğ süt emmiş, herkesten her şeyi bekliyorum artık ama Allah iyilerle karşılaştırır inşallah bundan sonra... Bir de İnci Aral'ın kitabından çok sevdiğim bir paragrafı paylaşmak istiyorum. İlk öğrendiğim andaki duygularıma tercüman oldu...

“Sesi olmayan bir ağzım olduğunu bilmiyordum. Sessizliğimin ne kadar yırtıcı olduğunu. Benim değildi o ses. Konuşan ben değildim. O yükselen alçalan, çözülen, fırıl fırıl dönen ve çıkış arayan haykırışlar benim olamazdı. Sözcükler yuvarlanıp yerlere düşüyordu ve ben nasıl olup da hep birlikte baş aşağı, aşağı, aşağı düştüğümüzü anlayamıyordum. Yeryüzünün neresinde bulunduğumu bilmiyordum. İçimi bulandıran nefretle kapıyı dövüyordum ve ellerimle boğmak, öldürmek istiyordum onları. Sadakatin yalnızca iyimserlik ve umuttan ibaret olduğunu böyle, kanatlarım ateşe tutularak öğrendim.”

Son düzenleme:
Ben de aldatıldım hem de altı yıllık bi ilişkimiz vardı.Ben üniversiteye gittim o gidememişti kafamı kaldırıp orda kimseye bakmadım sadıktım çok güveniyodum ya yapmazdı ben bu kadar güvenirken o çalışmaya gittiği yaz tatilinde beni aldattı hem de beni kızla muhatap etti kendimi öyle kötü hissettim ki öyle küçük ama sonra geçti.Sonra o yine geldi ve beni bi şekilde ikna etti affettim sen sakın bu hatayı yapma ama

Canim benim, Insani cektigi acilar olgunlastirir,
madem karsindaki insan degerini bilemedi, seni tamamen kayip ettigini anladigi an pisman olacaktir eminim.
Dilerim senin icin o pismanligi omur boyu tasisin, hep vicdan azabi ceksin..
ALlah hepimizin yâr ve yardimcisi olsun..

Gun olur, zaman onuda siler, yerine yeni biri girer onu tamamen unutturur.
Iyikide olmamis dersin insallah.

ilkbahar1982 ; kendine yakışanı yapmışsın.. Ne olursa olsun bir ilişkide 3. kişi olmak..... Allah'ım bu hataya asla düşürmesin. O iğrençliği yaşayacağıma,kendimi bu kadar küçültüceğime canımı alsın daha iyi. Belki o kızla biter ilişkileri. Bakarsın senin için de yazılan odur. Belli olmaz :) Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım.. Teşekkür ederim çok sağol

BJKS ; amin bebeğim amin ! Dediğin gibi olur ah inşallah Ben annemi kaybettim.. Bu acıyı bile yaşadıktan sonra yıkmıyor şeref yoksunlarının sırtıma sapladığı bıçak.. Binlerce şükürler olsun, sizlerin de çoook büyük katkısıyla dağıtmadım kendimi.. Sağol canımın içi..

kelebek_93 ; evet işe yaramıyor ama buradaki mesajlardan o kadar büyük avuntu duyuyorum ki.. Gelen her bir mesaj içimdeki yangına biraz su döküyor.. Her kelime altından kıymetli benim için şuan. Ah kuzum inşallah sen de en yakın zaman da atlatırsın ! O harika duan için de sonsuz teşekkür ederim. Senin için de aynı şekilde inşallah ! Duysun Rabbim sesimizi.. Gözyaşlarımızı görsün

Katze ; aynen !! "Sen güçlü bir kızsın , bunu atlatırsın " cümlesini ben de duydum !! Pişkinliğin, iğrençliğin bu kadarı.. O an değişti yüzü.. Çirkinleşti birden. Ben bu adamamı adamışım senelerimi dedim.. İğrendim..
"Sadakatin yalnızca iyimserlik ve umuttan ibaret olduğunu böyle, kanatlarım ateşe tutularak öğrendim.” Böyle olmasın ne olur.. Olsun bir yerlerde sadakat.. İnanmak istiyorum ben. Herkes değildir kötü demek istiyorum.. Allah sana da sabırlar versin canım. Çok teşekkür ederim binlerce kez

cecenn ; inşallah hiç bilmezsin bu duyguyu , inşallah hiç yaşamazsın..

meyde ; şuan birlikte misiniz peki ? Nasıl hatırlamıyorsun sana bu yapılanı , nasıl bakıyorsun yüzüne :26: Ah be canım.. Ah biz kızlar.. Neden böyleyiz ? Çok mutlu ol inşallah canım çok

HepBaharOlsa
; evet şuan farkında değil. Zannediyorum ki gel dese gideceğimi düşünüyor.. Ama bilmiyor ki imkansız bu. Ama görecek mutluluğumu elbet. Onsuz nasıl günler yaşadığımı görecek. Oysa bir daha hiç sevilmeyecek.. Hatırlayacak beni ; avutamayacak kendini.. İnşallah canım benim. Konumunbaşından beri bana çook destek oldun , Allah ta senden razı olsun çok sağol

Kızlar bakın ne dinliyorum ? Ve bana nasıl iyi geliyor şuan bu şarkının sözleri anlatamam...
Tıpkı şarkıdaki gibi pişmanlık onun yakasını hiç bırakmayacak.. Ve benimle yaşadığı güzellikleri bir daha asla yaşayamayacak..

[video=youtube_share;jPOr_SoiKDM]http://youtu.be/jPOr_SoiKDM[/video]

Canım birlikte değiliz şimdi ben de nasıl affettim bilmiyorum ama büyük konuşmamın cezasını çektim sanırım hepimiz heeep mutlu olalım

Rica ederim tatlim, bugun sana yarin Allah gostermesin ama belki bana veya baska birine.
Kadin dayanismasi icin sonuna kadarrr varim. Allah hayirli insanlar cikarsin karsimiza.
Forume biri bu yaziyi eklemisti..

Düşün ki tüm bunların asıl sebebi... aslında bir gün, tam da vaktinde babanın ellerini açıp da göğe "Rabbim.. kızımı doğru yola ilet... Ona zararı dokunacak kötülerden uzak tut" demiş olma ihtimali...

Düşün ki... tüm bunların asıl sebebi... aslında annenin bir gün, tam da vaktinde ellerini açıp göğe "Rabbim.. kızımı öyleleriyle tanıştır ki.. mutluluğu kat kat artsın" demiş olma ihtimali...

Düşün ki.. tüm bunların asıl sebebi... Bir gün ayaklarını yerden kesecek kadar kuvvetle aşık olduğun doğru kişi sana geldiğinde, senin acı tatlı tüm tecrübelerinle, en olgun seviyeye gelmiş hazır bir kadın olman içindi...

Eğlenceyi tercih etmiş biri için atmış kalbini suçlama sakın.. Ve yaşadıklarından duyduğun üzüntünün, onu kaybettiğin için olduğuna inandırma kendini.. Aslında sen... geçen emeğine üzülüyorsun... Oysa ardına bak ve şöyle de "Ben elimden geleni yaptım... Olmadı.." Emeklerin de senin yanına kar kaldı... İnan hayat tecrübeleri için, yaşadığımız o anlarda acı da duysak.. şükretmemiz gerek... Hayatımızın ilerleyen dönemlerinde bize çok yardımı dokunuyor hepsinin...

meleğimm dünya tatlısı güzel dostum bi gün olucak o kelebekler tekrar uçucak içinde
ömrüm dediğimiz göklere çıkardığımız adamın böyle yapması bizim canımızı acıtan vede bir daha olmaması..
sen ışığını kaybetme güzelim elbet senin içinde güneş doğucak
çık dışarı temiz hava al gerekirse o soğuğu hisset sen kaybetmedin..
sen sevginide yaşadın belki acınıda çekiceksin
amaa.. yarın sabaha daha güçlü daha büyük umutlarla uyanıcaksın ben buna inanıyorum..
bırak herşeyi yerli yerine düzeltme düşünme.. yapacağın güzel şeyleri düşün.
sen ondan öncede vardın yine varsın eksilen onun karakteri! benliği.. şerefi..
bırak eksik yaşamayı öğrensin sen tamken..
bi gün biriyle yine "biz" olarak tutunucaksın daha sağlam adımlarla
ve o kişi belkide burda mutluluğunu paylaştığın seni hakeden 'eşin' olucak
yüzün hep gülsün umutların hiç bitmesin iyi niyetini hiç elden brakma...

rica ederim canım .
kimi erkek yazdıklaryla acılarımıza gececek umudyla ışık oluyor..
kimi erkek ise o acının ta kendisi oluveriyor işte..
belki unutmak(yasananlara alışmak) kısa sürmez ama en azından o zamnı kendi acından bunu sen yapmadgn için rahat gecirebilirsin arkadasım..

ölüm gibidir.
o an ne hissettiğimi bi ben bi Allah biliyo.
gece 1 gibi falan öğrendim. 'başka kızlar'la konuştuğunu.
öyle tesadüfi bir şekilde öğrendim ki ALLAH çıkardı karşıma.
öldüm sandım. uyanacağım ve geçecek dedim. inanamadım önce, kondurmadım.
hasratimden deli olan adam 19 aydır hergün beni deli gibi özleyen adam bunu yapamaz dedim.
sonra bütün konuşmalarını okudum. ezberledim. bi insan nasıl iğrençleşebilirmiş gördüm.
ölsün istedim. sanki o ölünce içimdeki herşey kopup gidecekmiş gibiydi.
sustum.
zaten konuşamıyordum da ağlamaktan.
o kadar çok dua ettim ki Allah'ım onun canını al diye, öyle çok yalvardım ki ağlayarak.
içimden koptu bişeyler hissettim.
biri karşımda onu dövsün bende keyifle izliyim dedim.
dağıldım, dünya durdu, bütün ışıklar söndü.
o kadar an yaşadık hiç mi değerli değilmişim dedim.
o andan sonra hep ölsün istedim. hiç mutlu olamasın istedim.
ağlamaktan gözlerim şişerdi annem noldu diye sorunca çok uyuyorum ondan dedim.
çok ağrırdı ağlamaktan.
hem nefret ettim hem sevdim.
ama sevdiğim adam o değilmiş sonradan öğrendim.
kısacası zordur aldatılmak.
2 hafta önce yaşadım bunları.
tek sığınağım Allah'ın adaleti.
o tecelli edicek birgün biliyorum.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

BJKS ; amin bebeğim amin ! Dediğin gibi olur ah inşallah Ben annemi kaybettim.. Bu acıyı bile yaşadıktan sonra yıkmıyor şeref yoksunlarının sırtıma sapladığı bıçak.. Binlerce şükürler olsun, sizlerin de çoook büyük katkısıyla dağıtmadım kendimi.. Sağol canımın içi..

Canımm benimmm.En zor günlerimizde buralarda muhteşem arkadaşlıklar buluyoruz.Yanındayım gerçkten sarılmakta isterdim.Canımsın bebeğimm...Anneciğinde nur içinde yatsın tatlım.

Arkadaşım msjım 85 100e gelmedikce özel msj atılamıyor.hemen tamamlayıp sana özelmsj atıyorum.

Kızlar hepinize binlerce teşekkürler.. Dediğiniz gibi bugün daha iyi hissediyorum kendimi. Ama dualarınızın etkisi çoook büyük !
Allah binlerce kez razı olsun hepinizden. Hepinizin kaderi de kalpleriniz kadar güzel olsun inşallah :)
sg_ceyda ah keşke sadece konuşsaydı !! Razıydım.. Konuşmakla kalsaydı da ben bu acıyı yaşayıp burada açmasaydım bu konuyu.. Sana da bol bol sabırlar canım.. Atlatacağız herşeyi. Sen de inan. Ben artık alışkanlık haline getirdim sık sık " Her şey çok güzel olacak " ve " Ben çok şanslıyım " diye tekrar ediyorum.. Şükürler ediyorum erken kurtulduğum için. O şeytan yüzünü erken gösterdiği için.. Sen de üzme kendini ne olursun.
Hepinize ama hepinize kocaman sarılıyorum kızlar. Derdime derman oldunuz. İyi ki varsınız her biriniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…