bizimde tanışmamızın sene yıldönümü bu aralar tabi o bunun farkında değildir eminim.
ne kadar saf gelmişti gözüme o zamanlar elini kolunu koyacak yer bulamamıştı konuşurken kendime kızdım şimdi
şeytanın önde gideniymiş 12 martta söz tarihimizdi ayy şu zaman bi geçse rahatlıcam sanki
karşısına kendi gibi bencil,havai,ne yaptığını bilmeyen insanlıktan nasibini almamış,Allah korkusu olmayan tipler çıkar inş
herkeste benim merhametimi,sadakatimi,sevgimi,bağlılığımı,hoşgörümü arasın her defasında ahh ben nasıl onu kaybettim desin...
bizimde tanışmamızın sene yıldönümü bu aralar tabi o bunun farkında değildir eminim.
ne kadar saf gelmişti gözüme o zamanlar elini kolunu koyacak yer bulamamıştı konuşurken kendime kızdım şimdi
şeytanın önde gideniymiş 12 martta söz tarihimizdi ayy şu zaman bi geçse rahatlıcam sanki
karşısına kendi gibi bencil,havai,ne yaptığını bilmeyen insanlıktan nasibini almamış,Allah korkusu olmayan tipler çıkar inş
herkeste benim merhametimi,sadakatimi,sevgimi,bağlılığımı,hoşgörümü arasın her defasında ahh ben nasıl onu kaybettim desin...
özlemek yok
hala arayış içerisinde ve ben gülüyorum bu duruma
yıllarca senin gibisini bulamam dedi Allahım büyük inşallah da bulamaz hiçbiri bulamaz heheheheheeeee mutlu olun kuzularım sabak kötüydüm ama şimdi iyiyim
düşündüm de amannn o kaybetti ve fark ettim ki ondan bir sürü var ortalıkta ama benden bir taneeee
siz de bir tanesinizzzz
Insallah hicbiri bizden iyisini bulamaz, bulamasinki omur boyu arkasina bakip bakip dursun.
Kafasini duvarlara taslara vursunlar. Bu arada benimkide tam 1 ay oldu.
Sanirim bu dusuncede uzdu, en uzun ayriligimiz bu oldu.
Normalde dayanamaz arardi hiiic aramadi bu sefer.
Aramazsada aramasin. Rabbim benden iyi insan cikarmasin karsisinada omur boyu vicdan azabindan olsun insallah.
^ Hatta mutluluk kendi icimizde, uzaklarda veya baska erkeklerde aramaya gerek yok,
Ee kizlar, nasilsiniz? Neler yapiyosunuz??
Tatlım dışardaydım ya kusura bakma akşam konuşalımoooof canım gelsene msne
canımsııın çok haklısınnmutluluk yakın yarından yakın onlar kaybetti onlar
fazla çene yapmam mı sorundu hangi bayan yapmıo ki
fazla içme düzgün bir işin olsun benimle ilgilenmiosun diye çok konuşuoyodummm bulsun bunlar için çene yapmayacak bayanı
ben mükemmelim evet
belki çok çok güzelini bulacak belki sevilecek ama kimse benim gibi aşk dolu olmayacak en önemlisi de kimse benim kadar sabırlı olmayacak
giden kaybedendir gittin kaybettinnnnn
canım o mesajları sil gördükçe daha kötü oluyorsun silmen senin için hayırlı olanşimdi mesajlarını okudm 6 yıl boyunca attığı her mesaj durur ilk attığı mesaj bile duruyor ne kadar değerlidir ama o değer verilmeyecek bir adammış güldüm yazıklarına "evlenince çok mutlu olacağız hayatım"...
akadaşımla konuştum bak siz evli,mutlu .çocklu olmayAcaktınız üç ihtimal vardı ya boşanacaktını ya sen onu öldürecektin ya da o seni öldüreckti ne güzel bir yorum di mi
gençliğime yazık oldu 6 yılıma artık ona ağlıyorum
okudukça daha kötü olucaksın ama silmen lazım :/canlarım daha elim gitmiyor ne bileyim kıyamıyor insan
Kiymak zorundasin, o sana nasil kiydi,
Valla elin gitmiyosa telefonunu fabrika ayarlarina geri donder,
bak kendi kendine nasil siliniyor hepsi..
şimdi mesajlarını okudm 6 yıl boyunca attığı her mesaj durur ilk attığı mesaj bile duruyor ne kadar değerlidir ama o değer verilmeyecek bir adammış güldüm yazıklarına "evlenince çok mutlu olacağız hayatım"...
akadaşımla konuştum bak siz evli,mutlu .çocklu olmayAcaktınız üç ihtimal vardı ya boşanacaktını ya sen onu öldürecektin ya da o seni öldüreckti ne güzel bir yorum di mi
gençliğime yazık oldu 6 yılıma artık ona ağlıyorum
canım böle yapma yaaaa gel konuşalımtatlım al benden de o kadar
İlk buluştuğumuzda yanında sakız vardı. bana vermişti .o sakızı hala saklıyorum düşün
Çok kötü yaa offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?