selam kızlaaaaaar ben geldim :/ yaaaa o kızın mutluluğu beni deli ediyor
yaaaaaaaaa olmuyo işte onunla mutluyken kafayı yiyorum adetaCanim bu kadar ofkelenme bos ver.
hic degermi yaa..
Kendin icin guzel seyler yap.
Coluk cocukla ilgilen,
arkadasina caya git,
yada sen davet et.
Oh mis gibi valla
onu dövmek için kendimi yoramam ama görsem gözlerini oyar eline veririmdövelim yardıma gelirim
aslında onları değilde adamları dövdürmek lazım bak bu hiç aklıma gelmemişti
acayip mesaj atasım var bu arada kızlar ona zor tutuyorum kendimi
yaaaaaaaaa olmuyo işte onunla mutluyken kafayı yiyorum adeta
yaaaaaaaaa olmuyo işte onunla mutluyken kafayı yiyorum adeta
burda toplu mesaj var mı yaa hepiniz bilseniz olanlarııı :26:evet olmuyor.olamıyor.her şey lafta kalıyor.boş veremiyorsun.çok sakin ve sabırlı birisiyimdir.birde olmasam.
Sizde haklisiniz.
Harbiden mafya ile irtibata gecip hepsini dovdursekmi napsak
hiç fena fikir değil.ben bursa dayım haberiniz olsun.hazırım şahsen.
burda toplu mesaj var mı yaa hepiniz bilseniz olanlarııı :26:
burda toplu mesaj var mı yaa hepiniz bilseniz olanlarııı :26:
kızlar çok sinirliyim valla önümde olsalar gözümü kırpmadan gebertebilirim onları
aldatmakmı bilmiyorum amaa sanırım öle benleykende konuşuyodu kesinkonuyu bilmediğimden soruyorum.seni aldattığı kızla mı beraber.
neyse yaaaa herkes görsün şerefsizliğini anlatayım
kızlar benim erkek arkadaşımın 4 yıl önce bi sevgilisi varmış ve kız 16 yaşındayken bunlar beraber olmuşlar ve sonra ayrılmışlar. Kız 2 ay önce ulaşmış gene buna konuşmuşlar öğrendiğimde konuştuk kız geldi kadın çıktı nasıl kabul edeyim fln dedi ama sonra bi şekilde benden ayrıldıve sonra ona geri dönmüş detaya girmedim merak edenlere özelden atabiliriiim
canım sen o kıza acıyor musun şimdi ?detaya girmeden ben sinir oldum burada.kızmış kadın çıktı ne dmek.bunları yeni mi söylüyor.o kızı şimdi kullanmaya mı kalıyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?