Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

selam kızlaaaaaar ben geldim :/ yaaaa o kızın mutluluğu beni deli ediyor

Sende mutlu olmaya bak,
mutluluk bir erkekde degil. kendi icimizde ve bizim bunu kesfetmemiz laziiim.
Bos verr gun gelecek sende bir erkegi oyle mutlu edeceksinki,
o odun yanip tutusacak ama gec kaldigi icin kafasini duvarlara carpacak..

bende kendimi zor tutyorum.herif onların çocukluklarını biliyorum onlarla mı evleneceğim diyordu ama gidip onlardan biriyle evlenmiş.

dövelim yardıma gelirim
aslında onları değilde adamları dövdürmek lazım bak bu hiç aklıma gelmemişti
acayip mesaj atasım var bu arada kızlar ona zor tutuyorum kendimi
onu dövmek için kendimi yoramam ama görsem gözlerini oyar eline veririm siz durumu bilseniz aynı şyleri düşünürdünüz

neyse yaaaa herkes görsün şerefsizliğini anlatayım
kızlar benim erkek arkadaşımın 4 yıl önce bi sevgilisi varmış ve kız 16 yaşındayken bunlar beraber olmuşlar ve sonra ayrılmışlar. Kız 2 ay önce ulaşmış gene buna konuşmuşlar öğrendiğimde konuştuk kız geldi kadın çıktı nasıl kabul edeyim fln dedi ama sonra bi şekilde benden ayrıldı ve sonra ona geri dönmüş detaya girmedim merak edenlere özelden atabiliriiim

detaya girmeden ben sinir oldum burada.kızmış kadın çıktı ne dmek.bunları yeni mi söylüyor.o kızı şimdi kullanmaya mı kalıyor yani

Allah yardimcin olsun Calista gercekten zor bir durum.
Ama onlarin iliskilerinin temeli hic saglam degil,
icin rahat olsun iliskileri evlilikle ilerlesede bir gun mutlaka son bulacak.

detaya girmeden ben sinir oldum burada.kızmış kadın çıktı ne dmek.bunları yeni mi söylüyor.o kızı şimdi kullanmaya mı kalıyor yani
canım sen o kıza acıyor musun şimdi ? o ayrıldıkları zaman boş durmamış oo eğer sevse yapamazdı bunları 4 yıl sonra nerden çıktı aşkı mı kabardı ? kendini yamamaya çalışıyor kafayı yicem ilk haftadan kıza yüzük takmış bide çocuk gibi aralarındaymış kullanıyor mu bilemem ama inşallah ölediirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…