Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

çok yerinde bi tabir olmuş ölüyü mezardan çıkarıp otopsi yapmak aynen öyle canım yaptığımız..aslında arkalarından bi fatihayla bitirmeliydik olayı ama sevdik bi kere bu odunları..uzun yıllar yaşanmışlıklar kolay kolay unutulmuyor malesef..bazen umudumu da kaybetmiyo değilim hiç unutmıyacakmışım gibi geliyor...başka birini onun yerinde düşününce bile sıkıntı basıyor boğuluyorum..birde martın 12 sinde 6 sene olcaktı yıldönümüzüzdü..onunda ayrı bi sıkıntısı var şimdilerde..ama napalım inşAllah bu enkazdan sağsalim çok daha güçlü çıkıcaz Allahın izniyle..

ben kelebekle calistayı msnden ekledim msndende konuşabiliriz toplu dedikodu yaparız :)

iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze, bundandır böyle dibe vuruşumuz..

Sormayın artık bana! Herhangi biriyle değil, beklediğime “değecek” olanla devam etmeliyim bu yola !
çok güzel bi sözmüş kelebek bu ya ama;

burda yazılanlar, normal hayatımda duyduklarım,yaşadıklarımdan yola çıkarsam hiç böyle bir erkeğin var olduğuna inancım yok benim

ne kadar uzak kalmışım konuya
dışardaydım yeni geldim ve çok mutsuzum onun boşluğunu dolduramıyorum çünkü mutsuzum

dışardaydım yeni geldim ve çok mutsuzum onun boşluğunu dolduramıyorum çünkü mutsuzum

hoşgeldin canım..kayboldun.. zamana ihtiyacımız var canım düzelecek herşey..bi gelişme var mı en son arkadaşı aramıştı galiba..

çok güzel bi sözmüş kelebek bu ya ama;

burda yazılanlar, normal hayatımda duyduklarım,yaşadıklarımdan yola çıkarsam hiç böyle bir erkeğin var olduğuna inancım yok benim
İnançlı olucaz canım
Buna inanıcaz

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000228215217 Face profilim,
msj yazamiyoruum... 10 dk bekleye bekleye sinirlerim bozuldu
Tamam canım ekledim ben seni

hoşgeldin canım öncelikle
Canım mutlu olucaksın sadece zamana ve sabra ihtiyacımız var..
Güçlü olucaz ..

DÜN AKŞAM 6 YA GELİRKEN DUŞA GİRDİM.KAÇTA ÇIKTIM YAKLAŞIK 9 DA.BİLİYORSUNUZ BİR DÖNEM YAŞADIM.BAYA UZUN BİR SÜRE KENDİMİ SALDIM.ÇIKAMADIM BU YÜZDEN BANYODAN.NASIL İYİ GELDİ.MAYIŞTIM RESMEN.HATTA DAHA DA KALABİLİRDİM.
SONRASINDA BİRAZ FORUMA BAKTIM VE UYUYAKALMIŞIM.11 FALANDI.SABAH BİR KALKTIM.EN GEÇ 8-9 FALANDIR DİYORDUM.BİR BAKTIM SAAT 11 E 10 VAR.DELİKSİZ VE ÇOK RAHAT UYUDUMAYNI HUZURLADA KALKTIM.BUNDA BURADA YAZIŞMANINDA KATKISI ÇOK BÜYÜK.ANLAŞILMAK VE DERDİMİ PAYLAŞMAK ÇOK İYİ GELDİ.TOPARLADIM KENDİMİ.BİRDE ÜSTÜNE OKULDAKİ ARKADAŞIMIN MEİLLİ.HEP BAHAR OLSA GÖRDÜN MÜ.KÖTÜYE BİR ŞEY OLMAZ DİYORDUN.OLUYOR.ENİNDE SONUNDA İYİLER KAZANIYOR.BENDE BU KÖTÜLERİN KAYBETTİĞİNE DAHİL ÇOK HİKAYE VAR.AYRILIK BARIŞMA İLE İLGİLİ DEĞİL.ONDAN BURADA ANLATAMIYORUM.YALNIZ ŞU BİR GERÇEK ALLAH HERKESE İKİ GÖZ,AKIL FALAN VERMİŞ.HERKES HERŞEYİ GÖRÜYOR.HERKES HERKESİN NASIL OLDUĞUNU BİLİYOR.İÇİNİZ RAHAT OLSUN.VAR YA KALKTIĞIMDAN BERİ DUA EDİYORUM.ALLAH İYİKİ BU FORUMU KARŞIMA ÇIKARMIŞ.ONLA BERABER SİZLERİDE.DİRENCİMİ TOPLADIM VALLAHA.BİR KAÇ GÜNDÜR KENDİMİ ÇOK GÜÇLÜ HİSSEDİYORUM.İNANIN YÜZÜMDE GÜLÜCÜKLE DOLAŞIYORUM.

BU İYİLİK KÖTÜLÜKLE İLGİLİ KOMİK BİR OLAY ANLATAĞIM.BABMDA BENDE GS YIZ.BİR ARA BİR BANKANIN REKLAMI VARDI.İYİLER MUTLAKA KAZANIR SLOGANIYLA ÇIKAN BİR REKLAM.HER GOLDEN SONRADA FLSH REKLAM OLARAK O GEÇİYOR.BİR KERE BAABMLA OTURUP MAÇ SEYREDERKEN GS GOL ATTI.VE BU FLSH GÖSTERİLDİ.BABAMDA DEDİ Kİ : HER GS GOL ATTIĞINDA BUNU GÖSTERİYORLAR.

FANATİZM BUDUR İŞTE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…