Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

^ Haklisin tatliim, kotulerde aci ceker elbette..
Ceksinlerde zaten..:52:
Kendini iyi hissetmene sevindim.
Bende usuttum galiba, burnumla perisanim:43:

^ Haklisin tatliim, kotulerde aci ceker elbette..
Ceksinlerde zaten..:52:
Kendini iyi hissetmene sevindim.
Bende usuttum galiba, burnumla perisanim:43:

bak bu yöndende iyi oldu.dün burnum benimde feci idi.yatıp dinlenince o da geçti.sanada geçmiş olsun.
birde yavaş yavaş normale dönüyorum galiba.bu sonradan hoşlandığım vardı ya.ona gene yakınlık duymaya başladım.eskisinin olayını duyunca ister istemez etkilenmişim galiba.

Son düzenleme:
hem sen hemde buradaki diğer arkadaşlar zaten aklımdan bir kaç gündür çıkmıyorsunuz.kendi yaşadıkalrım sizlerin anlattıklarınız hep kafamda.tartıyorum.ediyorum.ama benimde aşk zamanım geldi galiba.2 yıldır kimseyi hayatıma sokmadım.o bahsettiğim şahsı muhteremde son zamanlarda şehir dışındaydı.kurs dolayısyla.ondan öncede bir-iki sene kimse olmadı.ondan da önceki zaten ilişki değildi.şimdi sadece ruhum ,kalbim değil.beynimde aşk istiyor.

Arkadaşı aradı ama beyefendi memleketine gitmiş ayrıva arkadaşı da çok sarhoştu pek sallamıyorum ama ben toparlanmaya çalıştıkça beni yıkan bir şryler çıkıyor ama bana zarar vermesine izin vermeyeceğim
bu aralar ne biliyim ya birine bir şeyler hissetmeye başladım gibi ama onun ilgisi ve biliorum boşluktayım bundan kaynaklanıyor kimseyi incitmek istemiyorum:44:

Arkadaşı aradı ama beyefendi memleketine gitmiş ayrıva arkadaşı da çok sarhoştu pek sallamıyorum ama ben toparlanmaya çalıştıkça beni yıkan bir şryler çıkıyor ama bana zarar vermesine izin vermeyeceğim
bu aralar ne biliyim ya birine bir şeyler hissetmeye başladım gibi ama onun ilgisi ve biliorum boşluktayım bundan kaynaklanıyor kimseyi incitmek istemiyorum:44:

niye arkadaşı arayıpta sana ağrıya gittiğini söylüyor.hemde sarhoşken..bunlar içki içip dertleştikten sonra seni aramış omasınlar.o kafayla senin ağzını aramışlardır belki.

o ayrıva yanlış olmuş ayrıca olacaktı
şimdi olayı en başından anlatayım bir akşam aradı arkadaşı beni numarasını silmiştim gerek olmaz diye. arkadaşı 17 ocakta döndü askerden. bunlar aynı evde yaşıyorlar aynı şehirde çalışıyorlar benimki evinden uzakta. askerden sonra bu çocuğunda ilişkisi bitmiş kız totosuna vurmuş tekmeyi takdir ettim. bunların da bizim gibi 6 yıldı ve aynı üniv. mezunuz. aradı ayrılmışınız filan bizim kavuşma ihtimalimiz yok seni ararsa ne dersin filan dedi, çok kötü ruh gibi geziyor dedi(palavraaaaa) ama içkiliydi belliydi arkadaşı , dertli ya beyefendi.memlekete gitti arayacaktım yanında aramak istemedim dedi , seninle ilgili tek laf etmiyor tek kötü söz sölemio( söleyemez ki zaten kendi şer.... anlatsın) böle konuştuk kapattık. ben dayanamadım ağladım ama umrumda değil ilk başta mutlu oldum ama şimdi dönsün istemiorum. yok öyle hoşlanma filan valla olmaz öle bi şey.

aynen canım arAdığından beri boynum tutuldu konuşurken öyle sıkmışım ki kendimi
zaten adam sabaha hatırlamıyordur söylediklerini:19:

bence arkadaşı bir daha konuyu falan açarsa açtırmada öbürkü anlasın artık durumu.böyle yaparsan hem iyice canı yanar.hem eğer dönersede ve onu istersen iyice yumuşamız döner.ayy aklıma yga sultan bir kere et dövüyordu.o sahne geldi.gene kasap kayış gibi et k..alamış.döv döv yumuşamıyor diyordu.bunlarıda o et gibi döve döve yola getirmek lazım galiba

bu muhabbetin ardına bendende günün sözü gelsin kızlar

" Bugün En Çok Satanlar Listesinde, Yine İnsanlar Var !! " :51:

Yüreğinizi göremeyenlere en güzel yarınlarınızı harcatmayın...
Siz ki bir çok kişinin en güzel HAYALİsiniz.
....Değmeyenlerin HİKAYESİ olmayın...!!!
:34:

kızlar çok mutsuzum sevgilimle tekrar barışmak için tartışıyorduk (daha doğrusu ayrıldığım sevgilim)konuşma sırasında eski sevgilisini övücü şeyler söyledi ve o an kendimi o kadar sıradan, basit,nebiliyim kötü hissettim ki ezildim resmen.. bana hiç öyle şeyler sölemedi hakkettiğim değer bu mu diye düşündüm ve tekrar barışmadım sizce kompkleks mi yapmışım :43:

kızlar çok mutsuzum sevgilimle tekrar barışmak için tartışıyorduk (daha doğrusu ayrıldığım sevgilim)konuşma sırasında eski sevgilisini övücü şeyler söyledi ve o an kendimi o kadar sıradan, basit,nebiliyim kötü hissettim ki ezildim resmen.. bana hiç öyle şeyler sölemedi hakkettiğim değer bu mu diye düşündüm ve tekrar barışmadım sizce kompkleks mi yapmışım :43:

barışma konuşmasında eski sevgilisinden bahsetmesi hatta övmesi pek hoş bişey değil sanki :26:

barışma konuşmasında eski sevgilisinden bahsetmesi hatta övmesi pek hoş bişey değil sanki :26:
bana güvensizliğinin nedenini anlatıyordu.. o kız yüzünden ama niye övdü bende anlamadım zoruma gidende bu zaten ben ona hiçbişey yapmadım beni bu kadar övmedi demek ki kazık atmak gerekiyormuş mükemmel olmak için:43:

kızlar nasılsınız..bugün şu forumdada güzel şeyler okusam şaşırcam..hep aldatma hep ayrılık..bazen keşke bu kadar teknoloji ilerlemeseydi diyorum..tabi içinde olan her halükarda yapıyor ama sanki teknoloji insanların ahlakını değiştirdi..bozdu..

Back
X