Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
^ Haklisin tatliim, kotulerde aci ceker elbette..
Ceksinlerde zaten..
Kendini iyi hissetmene sevindim.
Bende usuttum galiba, burnumla perisanim![]()
Arkadaşı aradı ama beyefendi memleketine gitmiş ayrıva arkadaşı da çok sarhoştu pek sallamıyorum ama ben toparlanmaya çalıştıkça beni yıkan bir şryler çıkıyor ama bana zarar vermesine izin vermeyeceğim
bu aralar ne biliyim ya birine bir şeyler hissetmeye başladım gibi ama onun ilgisi ve biliorum boşluktayım bundan kaynaklanıyor kimseyi incitmek istemiyorum:44:
kızlar çok mutsuzum sevgilimle tekrar barışmak için tartışıyorduk (daha doğrusu ayrıldığım sevgilim)konuşma sırasında eski sevgilisini övücü şeyler söyledi ve o an kendimi o kadar sıradan, basit,nebiliyim kötü hissettim ki ezildim resmen.. bana hiç öyle şeyler sölemedi hakkettiğim değer bu mu diye düşündüm ve tekrar barışmadım sizce kompkleks mi yapmışım![]()
bana güvensizliğinin nedenini anlatıyordu.. o kız yüzünden ama niye övdü bende anlamadım zoruma gidende bu zaten ben ona hiçbişey yapmadım beni bu kadar övmedi demek ki kazık atmak gerekiyormuş mükemmel olmak içinbarışma konuşmasında eski sevgilisinden bahsetmesi hatta övmesi pek hoş bişey değil sanki :26:
Yüreğinizi göremeyenlere en güzel yarınlarınızı harcatmayın...
Siz ki bir çok kişinin en güzel HAYALİsiniz.
....Değmeyenlerin HİKAYESİ olmayın...!!!
![]()