Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüreğinizi göremeyenlere en güzel yarınlarınızı harcatmayın...
Siz ki bir çok kişinin en güzel HAYALİsiniz.
....Değmeyenlerin HİKAYESİ olmayın...!!!
![]()
Iyiyim canim hamd olsun.
Seni sormali.
Ne acaip dunya bu yaa, valla sogudum butun erkeklerden.
bizde bigün birine güvenebicek miyiz..var mıdır aldatmayan erkek..hiç umudum yok benim ya..yinede Allahtan dilediğim hayırlı biri..umarım bu kadar sıkıntının sonu selamettir..kızlar Allah hepinize sadakatli vicdanlı yakışıklı merhametli içinde Allah korkusu olan sizide çok seven kişiler çıkarır hep dua ediyorum sizede..umarım bigün mutlu haberlerinizi alırım:ve o gün çok uzak olmasın:)
bizde bigün birine güvenebicek miyiz..var mıdır aldatmayan erkek..hiç umudum yok benim ya..yinede Allahtan dilediğim hayırlı biri..umarım bu kadar sıkıntının sonu selamettir..kızlar Allah hepinize sadakatli vicdanlı yakışıklı merhametli içinde Allah korkusu olan sizide çok seven kişiler çıkarır hep dua ediyorum sizede..umarım bigün mutlu haberlerinizi alırım:ve o gün çok uzak olmasın:)
amin inşaAllah canımm .. aynı şekil sana inşaAllah
Bütün dualarım sizinle kızlar![]()
Amin inşAllah![]()
kızlar çok mutsuzum sevgilimle tekrar barışmak için tartışıyorduk (daha doğrusu ayrıldığım sevgilim)konuşma sırasında eski sevgilisini övücü şeyler söyledi ve o an kendimi o kadar sıradan, basit,nebiliyim kötü hissettim ki ezildim resmen.. bana hiç öyle şeyler sölemedi hakkettiğim değer bu mu diye düşündüm ve tekrar barışmadım sizce kompkleks mi yapmışım![]()
bir 'adam' aylarca çıktığı kızın arkasından 'zaten hiç sevmedim' diyorsa;
cümle başında kullandığım 'adam' kelimesi için beni affedin :))
Sabahattin Ali'nin Değirmeninden bi kısmı yazmak istedim kızlar
Sen sevgiline ne verebilirsin sanki? Kalbini mi? Peki, ikincisine? Gene mi o? Üçüncü ve dördüncüye de mi o?... Atma be adasim, kaç tane kalbin var senin?![]()
onada cevapları var..
YÜREĞİM GENİŞ BENİM![]()
Alemsiniz haa
Valla ben profilde hakkimda olan bilgide once mevlananin askla ilgili sozunu paylasmistim,
ama artik umrumda degil pek simdi sunu yazdim:
Adâlet güzeldir fakat idârecilerde olursa daha güzeldir.
Cömertlik güzeldir fakat zenginlerde olursa daha güzeldir.
Dinde titiz olmak güzeldir fakat âlimlerde olursa daha güzeldir.
Sabır güzeldir fakat fakirlerde olursa daha güzeldir.
Tevbe güzeldir fakat gençlerde olursa daha güzeldir.
... Hayâ güzeldir fakat kadınlarda olursa daha güzeldir.
(Deylemî, Müsnedü'l-Firdevs)
|Efendimiz (sav)
bu söz bana geliyo sanırımBir 'adam' aylarca çıktığı kızın arkasından 'zaten hiç sevmedim' diyorsa;
Cümle başında kullandığım 'adam' kelimesi için beni affedin :))
Sabahattin Ali'nin Değirmeninden bi kısmı yazmak istedim kızlar
Sen sevgiline ne verebilirsin sanki? Kalbini mi? Peki, ikincisine? Gene mi o? Üçüncü ve dördüncüye de mi o?... Atma be adasim, kaç tane kalbin var senin?![]()
bence mideleri geniş :114: