Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

^ Dimii.. Muhim olan huy su karakter..
Ee nasilsniz canlarim??
Gununuz nasil geciyor??

ben iyiyim çok şükür yemekten indim şimdi
off zor geliyo çalışmak fena uykum geldi gece çok sık uyanıyorum ondan galiba
sen nasılsın

aklıma geliyo galiba yaşattıkları
bi taraftanda çevre unutmama engel oluyo

mesaj tekrarı......

Son düzenleme:
ilk defa bir erkek benim için bir şiir yazdı okuyunca ağladım
kızlarrrrrr bilmiyorum o kadar ilgili ki ama beni arkadaşı olarak mı görüyor da bunları yapıyor bilmiyorum ama mesaj attım teşekkür ederim şiir için diye o da "kısıtlı olarak ancak bu kadarı yazılıyor" dedi
çok mu erken ben onu da üzmek istemiyorum ama bilmiyorum :18::18:

kızlarrrrrr bilmiyorum o kadar ilgili ki ama beni arkadaşı olarak mı görüyor da bunları yapıyor bilmiyorum ama mesaj attım teşekkür ederim şiir için diye o da "kısıtlı olarak ancak bu kadarı yazılıyor" dedi
çok sevindim adınaaa konuşalım hemen bekliyoruuuuum:16:

dikkat et canım kendine kimseye güven olmuyo şu hayatta
ansızın bir kansızın can sızın olmasına izin verme :34:

offf canım yaa konunu bilmiyorum ama şu topikte olduğuna göre bu arkadaş zamanında seni üzmüş.ne olursa olsun ya da ne karar verirsen ver onun üzülüp üzülmeyeceğini düşünme.kendi düşen ağlamaz.kendisininde seninde üzülmene sebep olmuş.bırak nasıl hissediyorsan öyle davran.ne yapmak işine geliyorsa onu yap.bırak ya şeytan azapta gerek :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

aklıma geliyo galiba yaşattıkları
bi taraftanda çevre unutmama engel oluyo

bu uyku sorunu bende de vardı.vallaha sağlık ocağındaki dr a gidip dr bey uyuyamıyorum.bana rahat uyumamı sağlayacak bir şey verir misiniz dedim.o da bana şurup verdi.burada isim veremem ama şu kadarını söyliğim a ile başlıyor x ile bitiyor.bir dr a sor bakalım.bana çok iyi geldi rahat uyuttu.

ortam gözüne sokarcasına hatırlatır.bende sanki her şey aynı kalmış duygusu oluşturuyordu.odamın badanasını bile değiştirdim.imkanın olursa bir tatile çık.olmadı hiç gimediğin bir kafeye git.farklı ortamlara gir.farklı işler yap.farklı tarifler dene.bunlar bana çok iyi geliyor.

bir yer var orada kendimi çok huzurlu hissediyorum.normal bir yer ama iyi geliyor nedense.hatta bu al yazmalım dizisindeki lokanta gibi bir çay bahçesi.bir yanında dağlar bir yanında deniz var.ayy keşke orada olsaydım.bir yaz günü kahvaltı yapsaydık orada.hep beraber zaferlerimizi kutlasaydık.körle yatan şaşı kalkarmış.bende kötülerle ola ola kötüleştim galiba.bir ara trt de de rast gelmiştim bu dediğim yeride gezi programında göstermişlerdi.

Canlarim benim,
Unutan iyilesir, nolur bir an once unutmaya calisalim,
Uykularimiz rahat eder:16:

aynen böyle.:46::46::46::46::46::46::46::46: kendini toparlamaya çalış.uykumdan kalktığımda yorganı başıma çekiptekrar gözümü kapatıp sakin ol sakin ol diye kendimi telkin ediyordum.belki tekrar uyumam yarım saati buluyordu ama uyuyordum.böyle böyle uykusuzluklada baş ettim.:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::72::72::72:

Cok fazla uyursan daha cok aklina gelir,
uyandigin zaman kalkmak lazim, hemen odani felan toplasan hiiic uzulmeden gune baslarsin.:27:

Cok fazla uyursan daha cok aklina gelir,
uyandigin zaman kalkmak lazim, hemen odani felan toplasan hiiic uzulmeden gune baslarsin.:27:

di mi ya.böyle bir acaip oluyorsun .şaşkın bir vaziyette.çok doğru yazmışsın.kalkmak lazım.zaten çokta uyunca kendi adıma böyle bir acaip oluyorum.yalan dünyada orçun var ya onun dişi hali gibi oluyorum.:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:

^ Aynen oyle tatlim ytaaa..
Kendimize ceki duzen vereliim.
Guzellesmek icin elimizden gelen herseyi yapaliim. :16:

güzelleşmek demişken bende bu konuyu açacaktım.:12::12::12:-:12::12::12::12:benim bir blogum vardı.bu yaşadıklarımdan ve yeterince güncel konulara değinmediğimden yarım kaldı.onunla uğraşıcam.konu tabii güzellik ve moda.toparlağım sizede adresi vereceğim. güzelleşme konusunda destek oluru birbirimize

Back
X