Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[video=youtube;090o-T5J8Ks]http://www.youtube.com/watch?v=090o-T5J8Ks&ob=av2e[/video]
Nasil bir dusmek bu gozden,
superman olsan toplayamazsin..
Senin kirik sandigin bu kalbi coktan ucurdum
Durduramazsiiin![]()
kızlar nasılsınız..kimse foruma uğramıyor sanırım..pluie de yok konuyu açtı bizi yanlız bıraktıoofff pufff da yok..nerdesinizzzzz ses vaerin arada
@ Aysima, ben iyim canim.
Bugun erkekkardesim ameliat oldu, 2 gun once kavga ederken basparmagini kirdi.
Az once eve geldi, kolu alcida..
Bende offpuffi merak ettim, sesi solugu cikmiyor..
ben burdayım canım yatağımdan takipteyim valla laptopu yatağın içine soktum bdv'yi (bir derdim var) okuyorum
sen nasılsın
oofff pufff u bende merak ediyorum bu arada nerdekii![]()
canım benim çok geçmiş olsun kardeşine.Allah şifa versin..
seninde iyi olmana çok sevindim...
bende merek ediyorum hepinizi iyiler mi üzülüyolar mı acaba diye geçiriyorum hep aklımdan..sanırım yavaş yavaş alışıyoruz duruma![]()
bende buradağım canlarım.sizleride her seferinde daha bir iyi görüyorum.
dağılmak için gelmemi beklediniz galiba
Kızlaaar özel günlerden nefret ediyorum !! Neden bu kadar duygusal oluyoruz ??![]()
Ne iyiydim şu zamana kadar...
Kızlaaar özel günlerden nefret ediyorum !! Neden bu kadar duygusal oluyoruz ??![]()
ben mükemmelimmm bulutların üstündeyim duygusal bir boşluk mu bilmiyorum ama olsun diyorum be olsun bu kadarını hak etmiyor muyum
duygusuz olmak lazm yahuu::
burda olmana çok sevindim canımm..çok uykum geldi mesajı yazınca yattım hemen :) iyiye gidiyorum ben kendi adıma unutucam biliyorum ama çok özlüyorum yinede o odunu
![]()
aynen bendeeeeKızlaaar özel günlerden nefret ediyorum !! Neden bu kadar duygusal oluyoruz ??![]()
ben mükemmelimmm bulutların üstündeyim duygusal bir boşluk mu bilmiyorum ama olsun diyorum be olsun bu kadarını hak etmiyor muyum