Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

ne demiş serdar ortaç acılar sürmez zaman en güzel çare :9::9: eski şarkılaa taktım bu ara :)

kızlar onun acı çektiği zamanlarıda görecekmiyiz ya:ssz:

inşaAllah görücez canım :16::16::16:
Rabbim yarına bırakır
Ama yanlarına bırakmaz...:19::19::19::19:

[video=youtube;090o-T5J8Ks]http://www.youtube.com/watch?v=090o-T5J8Ks&ob=av2e[/video]

Nasil bir dusmek bu gozden,
superman olsan toplayamazsin..

Senin kirik sandigin bu kalbi coktan ucurdum
Durduramazsiiin:52:

[video=youtube;090o-T5J8Ks]http://www.youtube.com/watch?v=090o-T5J8Ks&ob=av2e[/video]

Nasil bir dusmek bu gozden,
superman olsan toplayamazsin..

Senin kirik sandigin bu kalbi coktan ucurdum
Durduramazsiiin:52:

nerdesin sen canım özledim valla seni :3:

kızlar nasılsınız..kimse foruma uğramıyor sanırım..pluie de yok konuyu açtı bizi yanlız bıraktı :9: oofff pufff da yok..nerdesinizzzzz ses vaerin arada

kızlar nasılsınız..kimse foruma uğramıyor sanırım..pluie de yok konuyu açtı bizi yanlız bıraktı :9: oofff pufff da yok..nerdesinizzzzz ses vaerin arada

ben burdayım canım yatağımdan takipteyim valla laptopu yatağın içine soktum bdv'yi (bir derdim var) okuyorum :1:
sen nasılsın
oofff pufff u bende merak ediyorum bu arada nerdekii :10:

Son düzenleme:
@ Aysima, ben iyim canim.
Bugun erkekkardesim ameliat oldu, 2 gun once kavga ederken basparmagini kirdi.
Az once eve geldi, kolu alcida..
Bende offpuffi merak ettim, sesi solugu cikmiyor..

@ Aysima, ben iyim canim.
Bugun erkekkardesim ameliat oldu, 2 gun once kavga ederken basparmagini kirdi.
Az once eve geldi, kolu alcida..
Bende offpuffi merak ettim, sesi solugu cikmiyor..

canım benim çok geçmiş olsun kardeşine.Allah şifa versin..
seninde iyi olmana çok sevindim...
bende merek ediyorum hepinizi iyiler mi üzülüyolar mı acaba diye geçiriyorum hep aklımdan..sanırım yavaş yavaş alışıyoruz duruma :ssz:

ben burdayım canım yatağımdan takipteyim valla laptopu yatağın içine soktum bdv'yi (bir derdim var) okuyorum :1:
sen nasılsın
oofff pufff u bende merak ediyorum bu arada nerdekii :10:

iyi olmana çok sevindim canım :24: şuan aynı durum bendede mevcut..elimden gelse yatcaz beraber :9: bazen orayı okurken halime şükrediyorum..Allah başka dert vermesin..

bende iyiyim çok şükür :6::6: off puff girmiyo galiba bu ara.. diğer kızlarıda merak ettim konu sahibi nasıl atlattımı acaba :26:

canım benim çok geçmiş olsun kardeşine.Allah şifa versin..
seninde iyi olmana çok sevindim...
bende merek ediyorum hepinizi iyiler mi üzülüyolar mı acaba diye geçiriyorum hep aklımdan..sanırım yavaş yavaş alışıyoruz duruma :ssz:

Kardesim adina cok tsk ederim caniim.
Guzel bir konu oldu yaa, insan yanliz olmadigini anliyor..
Keske bir an once unutmus olsak bizi uzenleri..

Kızlaaar özel günlerden nefret ediyorum !! Neden bu kadar duygusal oluyoruz ?? :14: :14:
Ne iyiydim şu zamana kadar...

ben mükemmelimmm bulutların üstündeyim duygusal bir boşluk mu bilmiyorum ama olsun diyorum be olsun bu kadarını hak etmiyor muyum

Kızlaaar özel günlerden nefret ediyorum !! Neden bu kadar duygusal oluyoruz ?? :14: :14:

Ah ah, o ozel gunlerin herkesin basina belaa. Allahtan yeni atlattim..

ben mükemmelimmm bulutların üstündeyim duygusal bir boşluk mu bilmiyorum ama olsun diyorum be olsun bu kadarını hak etmiyor muyum

Bir teeek dilegiiim vaaaaar. Mutlu ol yeterrr.
Caniiim unutcaz onlari az kaldii :16:

duygusuz olmak lazm yahuu (:::

Evet, zamanla acitan duygular kör olacak..
Kurtulcaz hep berabeerrr

:9::9: burda olmana çok sevindim canımm..çok uykum geldi mesajı yazınca yattım hemen :) iyiye gidiyorum ben kendi adıma unutucam biliyorum ama çok özlüyorum yinede o odunu :(

çok sevindim canım benim.ee özlemen normal sonuçta bir çok güzellikte paylaşmışsınızdır.değer biliyorsun çünkü.kıymet biliyorsun.o bilmediğinde odun oldu.

aynen bendeeee :( bir kaç gün sonra yıldönümümüz ve ben o günü atlamak bir sonraki güne geçmek istiyorum çok canım yanacak biliyorum..keşke erkekler gibi odun olup o günü unutsak..:ssz::ssz:

canım benim hakediyosun tabiki...umarım hep böyle mutlu olursun...

Back
X