tanışmak için kim aramalı?

kiz annesi arayip davet etmez. cagirmaz. erkek annesi kalkar gelir. gelmeden ya arar ya ogluyla sana ve ailene duyurur.

bu o tarz bir durum değil. kimseyi hakir görmüyoruz.

bu o tarz bir durum değil. kimseyi hakir görmüyoruz.
Yoo yanlış anladınız, öyle yapıyorsunuz demedim.
Siz çok fazla farklılık olduğunu belirtmişsiniz, daha sonra yazdığınız mesajda da bariz fark olduğu görünüyor.
Sizin açınızdan olmasa bile etraftan densiz bir kaç kişi konuşup ailenizi kışkırtmasın.
Şahsen ben evliliklerin sadece karı koca arasında olduğunu düşünmüyorum, aileler de denk ve iyi anlaşabilmeli.
Bana göre tabi.. Biz birlikte vakit geçirmeyi sever, birbirimizin özel gününde, acı gününde, sıkıntısında bir arada oluruz.
O yüzden bana göre ailelerin bir birine uyum sağlıyor olması çok önemli bir faktör.

ben önce eşimi babamla tanıştırdım. annem babam kardeşim eşim ve ben yemek yedik. eşim babamın onayını aldı. müsaitseniz ailemlede gelmek isterim dedi. sonra onun ailesi ve benim ailem bir akşam yemeği yedik bizim evimizde. ama bizde şöyle bir durum vardı eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor. ablası yeni doğum yapmıştı o yüzden sürekli gelip gitmek onlara zor olacaktı. cuma tanıştılar. pazar söz nişan bir arada yaptık. oldu bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…