Tanışmaya gelecekler...

Kololove

H'erseyin farklı ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
1.305
0
106
Arkadaşlar benim yakında 1 yıllık olacak bir ilişkim var.
Çok seviyoruz birbirimizi. Zaten çocukluk aşkıydık birbirimizin,yıllar sonra buldu beni filan öyle gelişti herşey.
Ailesini benim anneannem tarafım çok iyi biliyor,yani samimi dostlar. Aynı yerde oturuyolar.
Annemde tanıyor sevgilimin annesini filan. Olumlu bakıyolar kısaca.
Şu an sorun şu ki sevgilim ve ailesi bize tanışmaya,konuşmaya gelmek istiyolar.
Çünkü babam yıllar önceden tanıyomuş ama samimiyet yok ortada annemle de öyle.
Bir görüşelim diyolarmış. Ben anneme açtım konuyu bundan 1,5 ay önce.
Bakarız,olabilir dedi. Babamsa ilişkimi hiç bilmiyor. Bunun için anneannem,dedem bize gelecekti konuştuğumuza göre ve ilk önce babama izah edeceklerdi durumu.
Sonra sevgilim ve ailesi oturmaya geleceklerdi. Ama vakit geldi çattı fakat anneannem ve dedem gelmediler.
Yani normal kalmaya gelceklerdi bu konuyu telefonda hiç açmadık onlara ama gelmediler işte.
Şimdi diyorum arayıp izah etsek gelirler mi? Bir de anneannemin istememesinden korkuyorum. Daha okul var filan diye.
Ama tanışma olcak yani kimse hadi evlenin demiyor. Annemde hiç konuyu açmıyor.
Bu akşam konuşayım diyorum. Anneannemler o aileyle samimi oldukları için onlar gelmeden gelsinler istemiyorum.
Hem babama bir açıklama yapılması gerek. Ayy stres oldum şimdiden... :ssz:

canım ilk etapta tüm ailesi gerekmiyor bence.mesela biz önce bizim evde anneleri ablaları tanıştırdık oturup muhabbet ettik ondan 2 hafta sonra da tüm aile gelip istediler beni.
hem anneler önden tanışırsa tüm aile tanışmaya geldiklerinde ortamı idare ederler.herkesin birbirine yabancı olmasından iyidir. hem o zamana kadar belki anneannenler de gelmiş olur

babanın kişiliğine bağlı bence bu durum.
eğer sertse biraz zor olabilir.
bu arada kaç yaşındaydın?

canım ilk etapta tüm ailesi gerekmiyor bence.mesela biz önce bizim evde anneleri ablaları tanıştırdık oturup muhabbet ettik ondan 2 hafta sonra da tüm aile gelip istediler beni.
hem anneler önden tanışırsa tüm aile tanışmaya geldiklerinde ortamı idare ederler.herkesin birbirine yabancı olmasından iyidir. hem o zamana kadar belki anneannenler de gelmiş olur

Canım annemler tanıyorlar birbirlerini. Ayrı şehirlerde olduğumuz için sık görüşmüyolar o kadar.
Ayrıca babama biz anlatırsak ters tepki verebilir belki. Dedemler işin içine girince değişebilir onun için dedim.
Ama son zamanlar da gelişmeler oldu. Sevgilimin ailesi anneannemleri aramış. Onlarla bir görüşmek istemişler.
Anneannemde beni aradı. Kızım böyle tanışmaya gelirlerse söz olsun filan derler dedi.
Benim içinde daha erken bu konu için ama bilmiyorum biraz sarpa sardı herşey. :50:

babanın kişiliğine bağlı bence bu durum.
eğer sertse biraz zor olabilir.
bu arada kaç yaşındaydın?

Evet biraz sert. Onun için dedemin konuşmasını istedim.
18 yaşındayım canım...

Canım annemler tanıyorlar birbirlerini. Ayrı şehirlerde olduğumuz için sık görüşmüyolar o kadar.
Ayrıca babama biz anlatırsak ters tepki verebilir belki. Dedemler işin içine girince değişebilir onun için dedim.
Ama son zamanlar da gelişmeler oldu. Sevgilimin ailesi anneannemleri aramış. Onlarla bir görüşmek istemişler.
Anneannemde beni aradı. Kızım böyle tanışmaya gelirlerse söz olsun filan derler dedi.
Benim içinde daha erken bu konu için ama bilmiyorum biraz sarpa sardı herşey. :50:

Evet biraz sert. Onun için dedemin konuşmasını istedim.
18 yaşındayım canım...

söylemek bana düşmez ama bana biraz erken gibi geldi.
evet söz falan olsun isteyebilirler bunun içinde çok erken :26:

Back
X