Tanışmaya gitmek isteme ama ??

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Tanışmaya gitmek istedıik kızın babası sessız kalmış buyursun gelsınler dememış bu sessızlık gelın anlamı taşır mı ?Doğulularda bu böylemi ?Kız aılesıne tanısmaya gelmek istıyor arkadasımın aılesı dıyor fakat baba sesını cıkarmıyor hıc bır sey de söylemıyor bu buyursun gelsınler anlamına mı gelır ?dogulu aılelerın gelenek ve görenegınde boyle bır sey var mı ? (Erkek üye degılım yanlıs anlama olmasın:))

Son düzenleme:
cevapları merak ettim öyle bir şey olabilir mi gerçekten :))

olur yada olmaz dersin

telepati yoluyla anlaşan bir yöre duymadım hiç :))
Ben de çok merak edıyorum fakat kız ısrarla bu gelın demek dıyormuş amaaa ne anası nede babası buyursun gelsınler demıyor sessız kalıyorlarmış eee bu durum doğunun gelenegı mı yoksa baska bırsey mı var ?Dogulu arkadaslar yardımcı olur mu ???

Doğulu değilim ama kız gelin diyorsa gitsinler bakalım nasıl karşılanacaklar kız evi aşırı naz evi olmuş biraz
Hıc naza benzemıyor bu bence ters gıden bırseyler var aıleden kımse sesını cıkartmıyor fakat kız olumlu hersey gelın dıyor (baba sesını cıkartmadıgı halde o eve gıdılır mı ?))

Bende varım
Konu sahibinin yazdığı cevapları da anlamdım
Tanışmaya gıtmek ıstıyoruz kız aılesıne gelmek ıstıyorlar dıye soyluyor fakat aıleden hıc kımse buyursun gelsınler demıyor baba sessız kalıyor ve kızın demesıne gore evet gelın demekmıs bu .Dıyorum ki doğulularda sessız kalmak evet buyurun gelın tanısalımmı demek ????

Bu ileride tüm masrafları size yıkacağız, zaten size gelin isteyin de demedik, siz kendi kendinize geldiniz şimdi de düğün dernek hiçbirine karışmayız demek...

Diye uyduruyorum ama olabilir de

Eminse gidin
Tabi babanın gidince "ben kimseyi çağırmadım onaylamadım" demesini de göze alın

Sessiz kalmak evet demekmiş te, bunun için bir tarih belirlemek gerekmiyor mu? Siz kendi kendinize gidecek değilsiniz ya :)

Hıc naza benzemıyor bu bence ters gıden bırseyler var aıleden kımse sesını cıkartmıyor fakat kız olumlu hersey gelın dıyor (baba sesını cıkartmadıgı halde o eve gıdılır mı ?))
Kız göze alamaz bence tersleyecekler diye düşünse gelmeyin der daha en başın aileleri düşman etmek en çok kızı üzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…