- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Ben de çok merak edıyorum fakat kız ısrarla bu gelın demek dıyormuş amaaa ne anası nede babası buyursun gelsınler demıyor sessız kalıyorlarmış eee bu durum doğunun gelenegı mı yoksa baska bırsey mı var ?Dogulu arkadaslar yardımcı olur mu ???cevapları merak ettim öyle bir şey olabilir mi gerçekten :))
olur yada olmaz dersin
telepati yoluyla anlaşan bir yöre duymadım hiç :))
Kız soylemıyor bır daha konusmam dıyormus sor dedık bır daha yok dıyo sız gelın .Doğuluyum, öyle bir şey hic duymadım.
Madem cevap vermemiş, baska soru sorsun 'Ne zmn gelsinler?Haftasonu gelsinler mi.?'gibi.
Hıc naza benzemıyor bu bence ters gıden bırseyler var aıleden kımse sesını cıkartmıyor fakat kız olumlu hersey gelın dıyor (baba sesını cıkartmadıgı halde o eve gıdılır mı ?))Doğulu değilim ama kız gelin diyorsa gitsinler bakalım nasıl karşılanacaklar kız evi aşırı naz evi olmuş biraz
Konuyu anlamayan bir benim sanırım?
Tanışmaya gıtmek ıstıyoruz kız aılesıne gelmek ıstıyorlar dıye soyluyor fakat aıleden hıc kımse buyursun gelsınler demıyor baba sessız kalıyor ve kızın demesıne gore evet gelın demekmıs bu .Konuyu anlamayan bir benim sanırım?
Tanışmaya gıtmek ıstıyoruz kız aılesıne gelmek ıstıyorlar dıye soyluyor fakat aıleden hıc kımse buyursun gelsınler demıyor baba sessız kalıyor ve kızın demesıne gore evet gelın demekmıs bu .Dıyorum ki doğulularda sessız kalmak evet buyurun gelın tanısalımmı demek ????Bende varım
Konu sahibinin yazdığı cevapları da anlamdım
nışmaya gıtmek ıstıyoruz kız aılesıne gelmek ıstıyorlar dıye soyluyor fakat aıleden hıc kımse buyursun gelsınler demıyor baba sessız kalıyor ve kızın demesıne gore evet gelın demekmıs bu .
Kız soylemıyor bır daha konusmam dıyormus sor dedık bır daha yok dıyo sız gelın .
Tanışmaya gıtmek ıstıyoruz kız aılesıne gelmek ıstıyorlar dıye soyluyor fakat aıleden hıc kımse buyursun gelsınler demıyor baba sessız kalıyor ve kızın demesıne gore evet gelın demekmıs bu .
Kız göze alamaz bence tersleyecekler diye düşünse gelmeyin der daha en başın aileleri düşman etmek en çok kızı üzerHıc naza benzemıyor bu bence ters gıden bırseyler var aıleden kımse sesını cıkartmıyor fakat kız olumlu hersey gelın dıyor (baba sesını cıkartmadıgı halde o eve gıdılır mı ?))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?