- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
Hilalimmmm cok sevindim kuzumm bu ne güzel haberler böyle rabbim mutlulugunuzu daim etsin devamida en kisa zamanda gelsin insaallahhayy o ne tatli heycanlar öyle tadini cikart kuzum..hersey bence harika gecmis abinede hic takilma kiskaniyordur seni simdi ilk basta zor gelmistir ama oda alisir zamanla bunun yüzünden hiiic huzurszluk cikarma inanki cok sevindim insaallah söz-nisanda istedigin gibi gecer o günleride görürüz cok öpüyorum seni tatlimm hep mutlu ol insaallah
hayırlısı olsun cnm ohh bunuda atlattın bundan sonra herşey daha güsel geçer inşallah zaferde çok heyecanlandı sanırım abini yakın gördü kendine rahatlamak için samimi davranmış olabilir hallolur canm tanıdıkça herşey yoluna girer anneler zaten kaynaşmış ohh herşey gönlünce olsun canm Allah tamamına erdirsin
Kızlarr çok heyecanlı bir akşam geçirdimmm, sonuçta aileleri tanıştırdık ve bir sorun çıkmadı sayılır hemen anlatayım:
Kapıdan girdiler öncee kapıda karşıladık hep beraber; Zaferimin elinde kocaman buket çiçek annesinde de bir tepsi baklava ve bir hediye vardı..ben onları elime alıp mutfağa götürürken herkes içerde tanıştı etti, Zafer de bana seni öpeyim mi diye soruyordu gelmeden :) ama tokalaşamadık bilesonra ben de salona geçip anne babasını hoşgeldiniz diye öptüm...
Salonda ısınma turları başladı Zafer başta çok heyecanlıydı ben anlıyordum ama sanki gıcığına konuşmuyor izlenimi olcak diye korktum :) neyse arada abim konuşturmaya çalıştı onu da falan derken biz annemle sofrayı hazırladık yemeğe geçtik, yemekte de bir sorun yoktu, babam beni çok rahatlattı sağolsun hiç gergin değildi aksine oldukça sohbet sevn halindeydi ve güleryüzlüydü..annem zaten ben gbi konuşmadan duramaz.. çay içerken babalar balkona geçti bizim balkon küçük de, annemler de sigara içelim diye mutfağa geçti bu ikililer bir muhabbet kaynattı maşallahhhamaa gelgelelim Zafer ve abim salonda başbaşa kaldılar uzun bir süre tabi ben konuştuklarını duydum ama konuyu pek bilmiyordum.. neyse gece yola çıktılar giderken de Zafer önümde durdu böyle napcanı bilemedi falan , ben de elimi uzattım tokalaştık çok tatlıydı hala heyecanlıydı, derken yola çıktılar tekrar yazık çok yorucu olacakkktı ve Zafer gelirken ellerini öptürmeyen annem ve babam ellerini öptürmüş meğer bunu bana sonra giderken mesajla söyledi Zafer ne kadar mutluyduuu bitanecim benimmm
Evet tek sorun onlar gittikten sonra abim bana başbaşa kaldıklarında sohbet edince tavırlarını beğenmediğini söyledi, Allahım o kadar güzel geçen gecemi birden hüzün boğdu yaaa...çok üzüldm ben de her şey çok güzel sanıyordum dedim hatta, abime snaırm arkadaş gibi davranmış biraz zaten aramızda 2 yaş var ama abime babam çok yetki verdiği için bu konularda sanırım abim biraz baba saygısı bekledi, Zafer de yaşıtım diye onun yanında rahat nefes almak istemiş derken yanlış olmuş..çok kendine güvenerek konuşuyordu falan da dedi abim..
Zaferle biz mesajlaştk ve Allahım çok tatlıydı, bütün gece her fırsatta sana baktım sen bakmadın dedi :) ben de aksine ben baktım her fırsatta dedm, elbisen çok güzeldi dedi bu arada :) heyecandan ölcektim ya dedi :) Abimle ilgili meseleyi de beklemeye aldım ama Zafere de abime de kırıldım biraz gerçi dün gecemin sonunda ağladım çünkü bunları duyunca dayanamadım..Zafere de biraz bahsettim abartmadan,hatta abime saygısızlık edemezsin falan dedim, o da ya dedi ben öyle mutluydum ellerini öptürünce dedi abin moralini bozmuş sakın kafana takma dedi, kabullenemediğinden de yapıyor sanırım dedi , ben hiç saygısızlık da etmedim dedi, her şeyi yapmam gerektiği gibi yaptım falan dedi, sadece abi demedim dedi, ama gerekirse arar konuşurum ben heyecandan napcamı bilemedim yanlış anlaşılmış olabilirm falan diye sen kafana takma nolur dedi.... ve babam da bana buna benzer şeyler söyledi de sonra bir daha rahatladım ben de bakalım zamanla hallederizzz...
Ayy uzun oldu ama anlatayım dedm kızlarrr
Canım benimmmm gecenin güzel geçmesine sevindim abin dışında tabisen onu takma sakın kafana o şimdi seni paylaşamıyor emin ol kıskanıyor ama kötü niyetinden değil, abinin ciddi bir ilişkisi olup sizi tanştırıdığında bunu çoook iyi anlayacaksın
Benim ikiz erkek kardeşim var 2 yıldır falan ciddi bir ilişkisi var, ben ikizimle çok iyi anlaşamadığım halde birazcık kıskanmıştım ama zamanla geçiyor meak etme oda alışıcak bu duruma
Kıyamam size ya bu heycanlar süper olmalı, elbisen ayakkabıların falan süper çok beğendim hepsini canım, allah inşallahh tamamına erdirir güzel arkadaşım
Sağol Niloşşş..tabi ki kötüniyetinden değil ama bu kadar beni üzmeyi de göze almamalıydı, şimdi benm dengeyi iyi kurmam gerekecek, Zaferin de hatası olabilir, ama saygısızlık etmediğinden eminim zaten abim de diyor saygısızlık etmedi ama...diye başlayan cümleler.. neysee..yapacaz bir şeylerr :))
Oysa ki ben abimin şimdiye dek yanlış olduğunu düşündüğüm ilişkisini dahi sadece onun yanında olabilmek için destekledim o yüzden de canım çok sıkkın ben her zaman sadece onun mutluluğunu istedim ve herkes ona karşı çıksa da ben nasılsa kendi görcek hatasını diye desteklemiştim onu ve şu andaki kız arkadaşıyla gayet ciddi sayılırlar tanıyorum da ve hiç kıskanmadım çünkü dozunu kuran biri abim ama ben de öyleyim o yüzden üzüldüm.. ellerimle kıza hediyeler de aldım mesela, abim seçemiyor diye falan.. neyse aşacaz inşallah çenem açıldı
Hiloşummm canım benimmm yaşadıkların o kadar güzel duygularki şuraya yazdığından bile belli ne kadar mutlu olduğun
Her güzel şeyin tuzu biberi vardır fıstığım onuda abin yapmış ama bencede abin biraz abartmış yani zafer onunla yaşıt olduğu için bir de heyecanlı olduğu için öyle davranmıştırr boşver takılma üzülme nasıl olsa baban arkandaa
Allahım inşallah herşeyi böyle güzel geçirir bitanemm senin adına çok çok mutlu oldummm
Allahım inşallah hiç bir zaman ağız tadınızıı bozmazz
Canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına inşallah nişan ve düğün haberlerini de okuruz burada ayrıca fotolarına da baktım çok tatlı ve çok güzel olmuşsun Allah tamamını erdirsin =)
Evet canım şükür ki mutluyummAllah ağzımızn tadını bozmasın hiç inşallahh evet belki biraz Zafer hötlük etti biraz dabim abarttı ama sonuçta bugün daha iyiler, ılımlılar, tekrar görüşülünce falan bakarız diye konuştuk, umarm her şey daha iyiye giderr..
Çok tatlı duygular Ebruşum darısı başına
canım benim çok güzel bir gece geçirmişsin kıyafetlerin ayakkabılarında mükemmel olmuş
rabbim tamamını erdirsin inşallah
abinide takma kafana lütfen. abiler sahipleniyorlar ne kadar belli etmeselerde kıskanç oluyorlar
benim abimde öyle benim üstümde babamdan çok yetkisi vardır oğuzada mesela biraz karşı çıkıyor ama aslında sahiplendiğinden dolayı ve büyüdüğümüze inanamadıklarından dolayı oluyor. babalar ne kadarda üzülse abiler daha farklı oluyor Hele bi de arkadaş gibi bir abin varsa onunla konuşmak başkasıyla paylaşmak zor oluyor. ben bile abimin başka kızlara ilgisini kıskanıyorum bu yaşımdaama yapacak birşey yok dünyanın kanunu bu. o yüzden tatlı canını bence hiiiiiiiiiiiiç sıkma hiloşum
Cok tesekkur ederim Tubacimm icime soguk dular serpiyosunuz ama cidden takmamaya karar vermistm biraz Zaferle biraz da abimle de konuştum ortam hiraz daha iyi su an.. sunnete de abim annem ben gidicez buyuk ihtimalle iyi olcak bir daha gorsun daha az heyecanli halini Zaferimin :) kiskaniyorlar tabi anliyorum o kismi ama beni uzmeseler iyiydi ama neyse nazar boncugu olsunlar basima :))
Darisi basinizaaa canlarimmm :***
Cok tesekkur ederim Tubacimm icime soguk dular serpiyosunuz ama cidden takmamaya karar vermistm biraz Zaferle biraz da abimle de konuştum ortam hiraz daha iyi su an.. sunnete de abim annem ben gidicez buyuk ihtimalle iyi olcak bir daha gorsun daha az heyecanli halini Zaferimin :) kiskaniyorlar tabi anliyorum o kismi ama beni uzmeseler iyiydi ama neyse nazar boncugu olsunlar basima :))
Darisi basinizaaa canlarimmm :***
Hiloşumm hiç biri benim zevkime göre değil malesef bebeğim
Bende bir kaç tane bakimm sende araştırmaya başladıysan yardımcı oluyimm yavrum
Kızlar aileler tanışıp da konular sürekli konuşulmaya başlayınca ben de ufak bir önaraştırma yaptım, kız isteme ayrı olacak sanırım ve kalem etek-bluz kombini kullanmak istiyorum; söz-nişanımızın nerede olacağı da belli değil ama en kötü ihtimalle evde yüzük takılıp dışarı gençlerle çıkacaz ya da küçük bir yer tutup orda davet şeklinde yapıcaz ama kesinlikle salonda olmucak, birkaç elbise buldumm.. nasıllarr??
Eki Görüntüle 787900 Eki Görüntüle 787901 Eki Görüntüle 787902 Eki Görüntüle 787903 Eki Görüntüle 787904 Eki Görüntüle 787905 Eki Görüntüle 787906
Kızlar aileler tanışıp da konular sürekli konuşulmaya başlayınca ben de ufak bir önaraştırma yaptım, kız isteme ayrı olacak sanırım ve kalem etek-bluz kombini kullanmak istiyorum; söz-nişanımızın nerede olacağı da belli değil ama en kötü ihtimalle evde yüzük takılıp dışarı gençlerle çıkacaz ya da küçük bir yer tutup orda davet şeklinde yapıcaz ama kesinlikle salonda olmucak, birkaç elbise buldumm.. nasıllarr??
Eki Görüntüle 787900 Eki Görüntüle 787901 Eki Görüntüle 787902 Eki Görüntüle 787903 Eki Görüntüle 787904 Eki Görüntüle 787905 Eki Görüntüle 787906
Aynen bebeğim denemek çok önemli o yüzden böyle internetten değilde gidip araştırıp giyinmek daha iyi.. Ama tabisi fikir de edinmek gerek..
Hee bende onu sorucaktım nasıl bişey istiyorsun kabarık falan mı ben bişeyler buldum ama belki sana sade kaçabilir bebeğim..
Eki Görüntüle 788013 Eki Görüntüle 788014 Eki Görüntüle 788015 Eki Görüntüle 788016 Eki Görüntüle 788017 Eki Görüntüle 788018 Eki Görüntüle 788019
Benim bulduklarım bunlar bebeğimm 1. ye bayıldım ondan ekledim biliyorum olmicağını ama yinede koyim dedim :) :)
Canım elbiseler hoş ama şöyle bişey var diyelim sen arkadaşların ve nişanlın falan eğlenceye çıktın bu uzun elbiseler seni çok yorabilir kullanım açısından ,hepsi hoş ama tabi üstünde denemek lazım bide gerçekten dışarı mı çıkcaksınız evde mi oluncak o kesinleşip ona göre bi seçim olması lazım ...Bu tarz elbiseleri görünce bakırköy geldi direkt aklıma orda çok abiyeciler var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?