- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.600
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuaförden para alması ne alaka ?hayır açık açık kuaför kadından para mı aldın sen diye soracağım. yoksa hiç muhattap olmamalı mıyım? onu sordum.
hayır açık açık kuaför kadından para mı aldın sen diye soracağım. yoksa hiç muhattap olmamalı mıyım? onu sordum.
Sizce bu olanları unutup yoluma devam mı etmeliyim yoksa adamı arayıp açık açık sormalı mıyım? (para mı aldın diye)Teşekkür ederim.
Direk bakireyim deyince şey anlaşılıyor ne bileyim+ selam
- selam
+ yalnız ben bakireyim haberin olsun
adam daha ilk zamanlardan otele gidelim diyorsa güvendiği bir şey vardır.Kuaför kadın dükkanına gelenleri adamlara mı satıyor nedir anlamadım. Ortada para pul olmasa adam nasıl cesaret etsin ki? manyak manyak şey var aklımdaBöyle bir şey neden aklınıza geldi ki
bakire olduğumu söylemeseydim kim bilir napardı. bile bile bu teklifi yapıyor. Adamla ciddi buluştuk o yüzden en başında dedimÖnünüze gelen her adama bakire oldugunuzu söylermisiniz böyle. Adam asıl o zaman beklentiye girmis baksaniza.
Hayır utanmadım çünkü ahlaksızlık yapmadım zina etmedim. vallahi döverdim billahi döverdim ben değil adam altımda kalırdı.Elin adamına "ben bakireyim, evlenmeden olmaz" demeye hiç mi utanmadınız?
Gerçekten yani, hani marjinal bizdik?
Kuaför adama neden para versin ayrıca? Adam kadına para mı verdi, kadın beni pazarladı mı falan deseniz "fazla yeşilçam filmi izlemişsin" deyip yine de bir nebze anlarım da elin kadını sizi biriyle başgöz etmek için neden para saçsın
Bir erkeği ciddi ciddi dövebileceğinizi sanmanız da çok fantastik.
bakire olduğumu söylemeseydim kim bilir napardı. bile bile bu teklifi yapıyor. Adamla ciddi buluştuk o yüzden en başında dedim
Valla adam 1.55 boyunda 50 kilo değilse eğer afedersiniz ama.. zor döverdiniz.Hayır utanmadım çünkü ahlaksızlık yapmadım zina etmedim. vallahi döverdim billahi döverdim ben değil adam altımda kalırdı.
adam daha ilk zamanlardan otele gidelim diyorsa güvendiği bir şey vardır.Kuaför kadın dükkanına gelenleri adamlara mı satıyor nedir anlamadım. Ortada para pul olmasa adam nasıl cesaret etsin ki? manyak manyak şey var aklımda