Tanıştığım adam ve beni denemesi...

Hayır utanmadım çünkü ahlaksızlık yapmadım zina etmedim. vallahi döverdim billahi döverdim ben değil adam altımda kalırdı.

Nerede ne konuşulacağını ayırt etmekle ilgili sorun yaşıyorsunuz sanırım.
Birinin yüzüne açık açık hem de ilk buluşmada "ben bakireyim" demek evet utanılacak bir şey.
Şu cümleyi duyduktan sonra görüşmeye, mesajlaşmaya devam eden adamdan iyi bir şey çıkmayacağı ortada. Çünkü aklı başında, normal hiçbir adam bu kadar abuk bir şeyi çok normalmiş gibi laf arasına sıkıştıran biriyle görüşmeye devam etmez.

Ayrıca bekaretinizden başka bir özelliğiniz yok mu ki ilk görüşmede aklınıza gelen şey bu oluyor?

Konu sahibi, bence ağır psikiyatrik bir vakasınız ama haberiniz yok. Özellikle para alma teoriniz insanı önce güldüren sonra da ürküten cinsten. Bir çeşit paranoya gibi. Bakın mesela burada biraz sizi tarif ediyor:
yahu aklıma türlü türlü şey geldi dünya çok kötü. Adam ne cesaret otele gidelim diyor? ayrıca şizofrenlikle ne alakası var insanlar kötü olunca her şeyi düşünürsün. Aklına gelmeyen şey başına geliyor. kimse yanlış anlamasın psikiyatrik hastalıkları kötülemiyorum.

Tüm tanıştığınız adamlara, Merhaba ben Sevil, bakireyim, demeye devam edin o zaman. 🤦‍♀️

A13usaonutL._CLa_2140,2000_512gmPOWs-L.png_0,0,2140,2000+0.0,0.0,2140.0,2000.0_AC_UL1500_.webp ilk buluşmaya bu tshirt ile gidebilir :D

yahu aklıma türlü türlü şey geldi dünya çok kötü. Adam ne cesaret otele gidelim diyor? ayrıca şizofrenlikle ne alakası var insanlar kötü olunca her şeyi düşünürsün. Aklına gelmeyen şey başına geliyor. kimse yanlış anlamasın psikiyatrik hastalıkları kötülemiyorum.
arkadaşım basacaksın engeli olacak bitecek .ne dövmesi ne otelin önüne çağırması?adam normal değil ama siz de değilsiniz kusura bakmayın.hadi orda başınıza bir şey gelse bıçaklansanız karakolluk olsanız.siz bu adama niye bu kadar anlam yüklediniz anlamadım.engelleyin o kuaförö de bir daha gitmeyin.ayrıca kuaföre de itham da bulunuyorsunuz pesss

herkes de bu dövme konusuna takmış. evet benim deli tarafımı kimse bilmiyor. ne kadınlar var adamdan bir beter. adamı altımda sürüklerdim de kimse elimden alamazdı. beceremedim işte
Herhalde kilo var ona güveniyorsunuz. Ayrıca otele tamam diyip, gidince dövmeyi planlamak nasıl bir mantık? Adam şikayetçi olsa darptan ceza yersiniz, adama da hiçbir şey olmaz.

Dünya kötü evet ama siz de iyi değilsiniz. Dışarıdan bir göz olarak söylüyorum. Önce bir psikoloğa gidin.

Adamda sen de beni mi deniyorsun derse. İlk başta bakireyim filan demişsiniz ya. Yalnız dövme olayına bende çok güldüm. Otele tamam deyip ekecektim demenizi bekledim. Neyse bu muhabbeti kimseye açmayın bence. Kuaföre de gitmeyin bulursunuz yenisini.

Merhaba hanımlar işin içinden çıkamıyorum akla ihtiyacım var. Ne yapayım?
Benim devamlı gittiğim bir kuaför var. Başka bir semtte ana kız işletiyorlar. Fiyatları da gayet makul olduğundan 2-3 haftada bir giderim. Gide gele kaynaştık, annem de o kuaföre gitmeye başladı. Sonradan kadın beni bir tanıdığıyla tanıştırmak istedi. O mahallenin esnafıymış, çok iyi bir adammış herkesin yardımına koşarmış vs. Hatta birbirimizi görelim diye 1-2 kez dükkana çağırdı. Neyse en sonunda kabul ettim adamla görüşmeye başladım. 1 kez buluştuk. . Ben ona ilk buluşmadan açıkça bakire olduğumu evlenmeden cinsellik düşünmediğimi söyledim. (Aramızda yaş farkı var, kazık kadar adam. Beklentiye girmesin.) Problem olmadığını, öyle bir arayışta olmadığını söyledi.
Geleyim sadede. Adam bir gün mesajlaşırken yorgun olduğun söyledi. Konu otele gitmeye geldi. Otele gidecekmişiz, ona masaj yapacakmışım. Bunu okuyunca delirdim. Beni deniyor muydu yoksa sahi mi söylüyordu? Mesajlaşırken olur, peki dedim. Amacım adamla buluşunca otel kapısına gidecektim ve orada adamı eşşek sudan gelene kadar dövecektim. ', al sana mutlu sonra biten masaj, al sana rahatlama'' diye dayak atacaktım. Ama mesajlaşırken kendimi tutamadım birbirimze girdik. Ona ne kadar kötü biri olduğunu söyleyip engelledim.
Arkadaşlar ben bu durumu anlayamadım. Bu adam beni mi denedi? Hayır düzgün efendi de bir adaman benziyordu. Kuaför kadına para mı vermişti? Yoksa nasıl cesaret etsin otele çağırmaya? Aralarında bir pazarlık mı var? Şeytan diyor git kuaför dükkanına kadından hesap sor.
Sizce bu olanları unutup yoluma devam mı etmeliyim yoksa adamı arayıp açık açık sormalı mıyım? (para mı aldın diye)Teşekkür ederim.
konu zaten başlı başına saçma ama takıldığım tek nokta gerçekten siz bir adamı dövmeye gücünüzün yeteceğini düşündünüz mü

konu zaten başlı başına saçma ama takıldığım tek nokta gerçekten siz bir adamı dövmeye gücünüzün yeteceğini düşündünüz mü
Annesi de bir erkeği devirmiş şahitleri varmış, altında sürüklermiş bu adamı ahdjakdjakssjsjsj

gücü yetse ne olacak ki.neden dövülsün adam?adam ilk oteli masajı teklif ettiğinde basacaktı engelikendisi uzatmış otele gelirim vs diyerek.her sapıklık yapanı dövsek ömrümüz cezaevlerinde geçerdi kadınlar olarak

şu enerjiyi nereden buluyorsunuz da derdini niyetini belli eden adamlarla takışıp güya ders verme peşine düşüyorsunuz anlamıyorum.
10 yaş daha gençken bile bunu yapanı direkt engeller çıkarırdım hayatımdan.
aksiyon mu arıyorsunuz, o kadar mı sıkıcı hayatınız anlamadım ki ?

adam daha ilk zamanlardan otele gidelim diyorsa güvendiği bir şey vardır.Kuaför kadın dükkanına gelenleri adamlara mı satıyor nedir anlamadım. Ortada para pul olmasa adam nasıl cesaret etsin ki? manyak manyak şey var aklımda
güvendiği ne olacak allah aşkına sizi denemiş ya klasik başına vurmuş erkek işte

Back
X